Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní čas

Recommended Posts

Odesláno

Taky máte pořád jako já zimní čas nebo to blbne, a nebo to neumím přepnout (v počítači mám normálně o hodinu víc)

Odesláno

Kurt: kde si to mám nastavit - Já jsem psal, že v počítači to normálně mám, ale hodiny na fóru mi ukazují -1 hod, teď mám na PC čas 12:33. Takže KDE?

Odesláno

Když jsme u těch hodin, nedá se náhodou v autě nějakou kombinací přepnout ten čas Am a Pm na normální 12, 13, 14, 15 a ne pořád 12, 1, 2, 3.....Já na to nepřišel a tudíž nevím jestli to není marnej boj, napadá mně dvojklik atd......:papa dík

Odesláno

komisar: díky, už to mám - konečně někdo rozumnej, kdo do vysvětlí polopaticky - mě to dělají hodiny v PC automaticky, a tak jsem žil v domění, že to tady na fóru bude taky tak nebo že to musí někdo na serveru přepnout :papa

Odesláno
Napsán autorem MilaS

komisar: díky, už to mám - konečně někdo rozumnej, kdo do vysvětlí polopaticky - mě to dělají hodiny v PC automaticky, a tak jsem žil v domění, že to tady na fóru bude taky tak nebo že to musí někdo na serveru přepnout :papa

Nějak jsem neodhadl úroveň tvých počítačových znalostí.... :papa

Odesláno

Hadra: to ti určitě přepnout nepůjde - displej s digi hodinama je ve tvaru 18:88, takže 24 hodin tam určitě nedostaneš :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...