Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,vím že to sem moc nepatří, ale přece jen je to PSA. Táta si chtěl pořídit nové vozítko (v minulosti jsme vlastnili převážně peugeoty a citroeny) proto si vybral C6tku 2,7HDi, při poklesu teplot přišli první komplikace auto nechce pořádně startovat (připadne mi, že nežhavý) proto jsem překontroloval žhavičky a jsou v pořádku, při měření jsem však zjistil, že na žhavičky nejde žádný proud. Mohl by mi někdo poradit, kde se nachází Pojistka, nebo řídící jednotka žhavení? se kterým čidlem teploty (a kde se nachází) komunikuje? Diagnostika (lexia 3) žádné chyby nenašla. Děkuji za rady

Odesláno

nj bohužel newím kde se to relé žhavení nachází, nemám ani rozpis pojistek, takže netuším kde je pojistka žhavení.... ono chytne ale točí strašně dlouho, že mám až strach, že vytluču baterku bavíme se o ranním startu teplota okolo 0.... moje 2.0HDi chytá naprosto bez problémů (a to vím, že jednu ze 4 žhaviček musím vyměnit :-D)

Odesláno

Zhaveni myslim pojistku nema.

To by musela byt poradne silna pojistka......

Spis si vymen palivovy filtr.

A pak s tim zajed do servisu a nech zkontrolovat tlaky pocas startovani.

HDI nemusi ani zhavit.Vetsinou zacina zhavit az po nastartovani pokud je teplota vyssi nez cca 5 stupnu.

A ikdyby bylo pod nulou tak to bez zhaveni nastartuje ale chvili by to kourilo.

Odesláno

to straki: palivový filtr měněn cca 3 týdny spolu s olejem a a ostatními filtry.... auto nakonec nastartuje ale kroutí strašně dlouho. Proto mám podezření na žhavení

Odesláno

Tak jednoducha vec.

Jako kdysi.

Prilozit kabel na jeden zhavic a startovat.

EDIT: Pardoooon.

Nedelej to jak jsem psal.Myslim ze zhavicky jsou napojovane PWM signalem.To nezmeris ani to zhaveni......

Jdi spis po tlaku nafty.

[upravil dne 30/10/11 12:54 od straki007]

Odesláno

TO straki: jjn jen mi nejde do hlavy, když motor ohřeji tak potom stratuje na drb ( omlouvám se tuhle informaci jsem předtím zapomněl napsat) pokud by byl problém v tryskách, nebo vysokotlakém čerpadle, tak by problém byl stejný i při teplém motoru nebo ne?

Odesláno

U citrose uz to maji podchycene.

Oni zacali davat motor V6HDI az do C6 a uz to je ten s modernizovanyma hlavama.

A uz ma dokonce OPR 11215 takze myslim ze palicky ne.

Nemuzeme ho polekat az tak:D

Odesláno

No \"nepovedene\"motory jsou jenom do OPR 10355 myslim.

Muzes byt v klidu.Ve 407 ho mit nebudes urcite.

Pe.Tr: Ale proc??:D:D:D

Je videt ze jsi v obrazu.Oni v citronu pockali na Peugeota a pak zacali davat tyhle motory......:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...