vycu Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Při otevření dveří se mi nerozsvítí vnitřní osvětlení interiéru. Ať otevřu jakékoliv dveře tak se nerozsvítí. Když otevřu dveře u řidiče tak se rozsvítí na tachometru stav kilometrů. To znamená, že to rozsvěcování interiéru je někde vypnuté. Nevíte někdo kde? Zkoušel jsem různě mačkat vnitřní tlačítka na vnitřním osvětlení to se rozsvítí, ale při otevření dveří už ne. Jinak je to 307 2004 1.6 benzín 80 kW Citovat
Gibon83 Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 je tam prepinac na tri polohy. treba najst tu spravnu a mali by ti pomoct piktogramy. Citovat
dyno Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 podrz tlacitlo na rosviceni svetel interieru na cca 10sekund a uz ti to bude fungovat u sw je to to prostredni na strope u tvyho nevim presne kde mas tlacitka Citovat
vycu Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 Díky už to funguje na to přidržení tlačítka. Citovat
dyno Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 a funguje to i naopak kdyz chces aby ti svetlo po otevreni dveri nesvitilo Citovat
Roman Bazi Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Tož se ještě zeptám. Líbilo by se mi, kdyby při odemčení auta svítila i světla u zadních sedadel. Jde to nastavit? Zkoušel jsem podržet tlačítko a nic se nezměnilo. Poradí někdo? Citovat
Petr V. Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 U mého auta svítí vše při odemčení dálkou.Večer když jdu k autu a odemknu,tak to svítí až moc a to mám zatmavená skla.Přes den dovnitř vidět není a večer při odemknutí je to jak bez zatmavení,mám tam LEDky. Ale svítí mi jenom to hlavní (prostřední),nevím jestli nemyslíš ty boční,ty mi nesvítí. [upravil dne 9/11/11 09:49 od Petr V.] Citovat
Roman Bazi Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Tož mě se při odemčení rozsvítí světlo přední a světlo v zavazadlovém prostoru. Líbilo by se mi, kdyby se rozsvítila světla i u druhé řady sedadel. Když dávám prcka do autosedačky, tak by bylo lépe vidět. Citovat
uepepe Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Tak ja som si dnes vsimol ze pri odomknuti dialkovym sa mi rozsvietia vsetky .....vpredu aj vzadu v batozinovom a aj tie bocne v druhej rade takze dokopy 4 asi to mate nejak vypnute alebo inac nastavene Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 uepepe - díky za informaci, tohle jsem potřeboval. Zajedu k mechanikovi a prohledáme dia, asi to tam budu mít vypnuté. Citovat
uepepe Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 nie je zaco.....ja som si aktualne vypol s vypinacom vpredu a vzadu a svietia len bocne....pekne tlmene svetlo na skore rano Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Svítí to jak v autobuse:D:D i když otevřu dálkovým i když otevřu dveře nebo kufr skus přepínač v kufru. Citovat
Luciferka Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 prosím, jaký máte žárovky (patice) ve vnitřním osvětlení prostoru. Chtěla bych tam dát LEDky. Citovat
Roman Bazi Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 Mohu poprosit, komu Vám svítí světla v druhé řadě sedadel po odemčení, můžete vycvaknout to světýlko a kouknout, kolik Vám tam vede drátků. Prosím. Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Už je mi to jasné. Komu svítí světla u druhé řady sedadel po odemčení auta, tak vám k těm světlům zřejmě vedou tři nebo čtyři dráty. Mě tam vedou jen dva, takže mě to po odemčení svítit nebude. Citovat
DannyLong Odesláno 12. červen 2019 Odesláno 12. červen 2019 (upraveno) Ahoj Všem, Jsem asi blbej, ale mam 307 hatch a kdyz drzim mackam proste cokoli tak se mi ta svetla po odemceni nebo otevreni dveri nerozsviti mate nekdo radu? Tech 10s drzite to prostredni nad zpetnym zrcatkem? Diky Upraveno 12. červen 2019 uživatelem DannyLong Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.