Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Při otevření dveří se mi nerozsvítí vnitřní osvětlení interiéru. Ať otevřu jakékoliv dveře tak se nerozsvítí. Když otevřu dveře u řidiče tak se rozsvítí na tachometru stav kilometrů. To znamená, že to rozsvěcování interiéru je někde vypnuté. Nevíte někdo kde? Zkoušel jsem různě mačkat vnitřní tlačítka na vnitřním osvětlení to se rozsvítí, ale při otevření dveří už ne. Jinak je to 307 2004 1.6 benzín 80 kW

Odesláno

podrz tlacitlo na rosviceni svetel interieru na cca 10sekund a uz ti to bude fungovat :papa u sw je to to prostredni na strope u tvyho nevim presne kde mas tlacitka

Odesláno

Tož se ještě zeptám. Líbilo by se mi, kdyby při odemčení auta svítila i světla u zadních sedadel. Jde to nastavit? Zkoušel jsem podržet tlačítko a nic se nezměnilo. Poradí někdo?

Odesláno

U mého auta svítí vše při odemčení dálkou.Večer když jdu k autu a odemknu,tak to svítí až moc a to mám zatmavená skla.Přes den dovnitř vidět není a večer při odemknutí je to jak bez zatmavení,mám tam LEDky.

Ale svítí mi jenom to hlavní (prostřední),nevím jestli nemyslíš ty boční,ty mi nesvítí.

[upravil dne 9/11/11 09:49 od Petr V.]

Odesláno

Tož mě se při odemčení rozsvítí světlo přední a světlo v zavazadlovém prostoru. Líbilo by se mi, kdyby se rozsvítila světla i u druhé řady sedadel. Když dávám prcka do autosedačky, tak by bylo lépe vidět.

Odesláno

Tak ja som si dnes vsimol ze pri odomknuti dialkovym sa mi rozsvietia vsetky .....vpredu aj vzadu v batozinovom a aj tie bocne v druhej rade takze dokopy 4

asi to mate nejak vypnute alebo inac nastavene :myslim

• O 1 rok později...
Odesláno

Už je mi to jasné. Komu svítí světla u druhé řady sedadel po odemčení auta, tak vám k těm světlům zřejmě vedou tři nebo čtyři dráty. Mě tam vedou jen dva, takže mě to po odemčení svítit nebude.

• O 5 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj Všem,

Jsem asi blbej, ale mam 307 hatch a kdyz drzim mackam proste cokoli tak se mi ta svetla po odemceni nebo otevreni dveri nerozsviti mate nekdo radu? :D

Tech 10s drzite to prostredni nad zpetnym zrcatkem? :)

Diky

Upraveno uživatelem DannyLong

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...