Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už delší dobu mi spojka při záběru trochu drhne,ale teď už asi týden při rozjezdu se to celé dost třepe(škube to),aby to nebylo tak znát,musím přidat plyn,ale i tak to škube (to třepání jde ze spojky).Při jízdě žádný jiný problém není,neprokluzuje.

Mohlo by to znamenat,že odchází spojka,nebo co by to asi mohlo být?

Odesláno

když je to jen při rozjíždění (povolení pedálu spojky), pak je to spojkou, nejspíše drhne ložisko,nebo přítlačák, lamela bude OK, když neprokluzuje...,ale to je jedno--stejnak se dává celá sada spojky, řešil bych to co nejdříve:myslim

Odesláno

To nemám moc radost,mám v háji přední i zadní brzdy-komplet i s kotouči,čeká mně výměna oleje a filtrů,kupoval jsem všechny zimní pneu,na léto jsem si koupil alu........To zas (ne)budou vánoce,manželka mně asi sežere.

A je to moc nutné,nebo se s tím třeba dá ještě ujet pár stovek km.,ale asi to bude individuální,že?

A když to klekne,co to udělá-zůstane zařazená rychlost,nebo co bude?Když to prokluzuje,tak jedu do servisu až to nechce jet,ale tady nevím,abych něco něčemu ještě neudělal,např. převodovce.

Dík.

Odesláno

Moc bych Ti s tím jezdit nedoporučoval - když spojka odejde, tak už není moc šancí, že bys dojel do servisu po ose (a řešit odtah nepojízdného auta když jsem dávno měl být tam a tam, to není zrovna příjemná záležitost). Určitě bych zajel někam do servisu a nechal auto od někoho kompetentního prohlédnout - podle jeho verdiktu bych pak postupoval dál.

Odesláno

skube mi to taky uz co sem to koupil pred rokem podle 66kw usuzuji ze mas jednohmotu ja zase dvoj hmotu taky mi v tom cvrdlika takze se blizi vymena setrvaku teda cely sady ale najeto s tim mam uz cca 35000km :roll

Odesláno

U me 307 1.6 benzin se spojka se odporoucela na 152tis na dovolene v madarsku a to pomerne rychle. cestou tam uz jsem neco zaznamenal i v pedalu, a nejen se obcas ozval divnej zvuk od motoru. pak jsem najel asi 100-150 tam a už to bylo ko. nastesti jsem dojel ke garaznikovi primo v zalakaros. ani jsem mu nemusel nic rikat, kdyz mu pristal na dvore. ono taky se s nima domluvit je teda nad moje sily, hungary neumim, nemecky malo, anglicky jo ale oni zase ne. to byla docela legranda. menil to cely.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...