Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím nedávno jsem měl dotaz ohledně přetékání vody z nádržky ,auto je v servisu a čakám na verdikt jelikož prý na těsnění nebylo nic moc vidět takže hlava je na testu tlaků.:mad: je mi z toho úplně špatně jestli bude KO. Tak se chci zeptat kolik asi stojí hlava na Peugeot 406 2.0 Hdi 66kw r.v.2004 ????

Odesláno

To tady všelijak pročítám a asi si myslím že i kdyby byla hlava někde malinko prasklá dá se to opravit ???????????? moc tomu nerozumím opravjdu nejsem odborník :-/ prostě jsem měl po pár kilometrech tvrdé hadice chlazení a po delší trase voda vytékalla z pod víčka dolévací nádobky :-( mechanik to rozdělal a volal mi že na těsnění nic moc neviděl a tak nechal hlavu natlakovat a já se připravuji na to nejhorší :-(

Odesláno

Takže verdikt technika je :-( hlava je prasklá někde v oblasti chladících kanálků ??? dobrá zpráva je že to prý opraví, kde se oprava včetně tlakové zkoušky dostane na cca 4000,-kč takže vlastně dobrý ale ještě k celé opravě přibude výměna rozvodů a oleje a těsně ní no uvidím na kolik se vše vyšplhá :-(

Odesláno

já budu vědět až zitra jak sem dopadl:-( ale mechanik mě říkal že to bude kolem 4000 aj s tlakovkou. olej je jasné že se musí vyměnit a rozvody mám dělané v loni

Odesláno

asi mě trefí těsnění pod hlavou celkem v poho,tlakovka taky v poho, hlava zakarbizovaná jak svina tak se obrousí, očistí,... a ide znova na tlakovku:grr

Odesláno
kdyby měl někdo zájem o hlavu z RHZ tak mam jednu doma

asi nic pro mě:-( jak poznám typ motoru???

ta hlava z motoru RHZ je z dvoulitru,takže nic pro tebe...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...