Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jdou dát na brzdiče brembo z coupé (kotouče 305 mm) nějaké 15-ky disky? plechové? nebo 15-ky liťáky z coupé?

dal jsem na 406 brzdy z coupé a nevejdou se mi tam teď 15-ky plecháše se zimákama.

Odesláno
a minimalne et 12 pri 16-tkach

presneji receno maximalne ET12. pri vyssim ET muze Brembo trmen disku zavazet.

ja mam treba 18\" disky s ET10 a mezi trmenem a paprskem je tak akorat par milimetru!

Odesláno

nevim jestli \"potrebuji\", spis je to lepsi ale na GTi-6kach se bezne davaj na 283-285mm kotouce se kteryma se do 15tek vejdou.. :) tady na klubu to ma treba clen \"306gti6\" ;)

Odesláno

h4wk3y: neni to jen o prumeru kotouce ale taky o brzdicich, ze..:P

dobrmik: duvod proc ne na 406? Pokud chce zachovat 15ky kola a Brembo brzdice tak asi jedina moznost, navic vyrobit mezikus neni az takovy boj. ;)

Odesláno

jednodušší sehnat 16\"kola...a navíc teď si nejsem jistej kolik je tam místa od brzdiče k náboji...

o průměru to není ale když má 305 tak proč dávat menší??:D

Odesláno
h4wk3y: neni to jen o prumeru kotouce ale taky o brzdicich, ze..:P

dobrmik: duvod proc ne na 406? Pokud chce zachovat 15ky kola a Brembo brzdice tak asi jedina moznost, navic vyrobit mezikus neni az takovy boj. ;)

a proc asi ty bremba misto klasiky, uz chapes? brzdils nekdy se 406tkou?...

Odesláno

406ku mame doma, takze vim jak to brzdi neboj. Nicmene trochu odbihame od tematu, zoby se ptal jesteli jdou na brzdy Brembo z kupe (rozumej brzdice Brembo + kotouc 305mm), namontovat 15ky disky. Jedine co jsem se tu celou dobu snazil rict bylo, ze to lze pouze za pouziti mensich kotoucu. Pozadovany brzdy ucinek sice nebude takovy ale urcite podstatne lepsi jak u seriovych trmenu. Nevim co si na tom nepochopil, nikde jsem tu nepsal ze by vetsi kotouce nebyly lepsi ale jen ze pro jeho aplikaci Brembo + 15ky by nebyla jina moznost. Timto bych nasi smysluplnou debatu asi ukoncil, dal se venoval tematu a ne nasemu OT. ;)

Odesláno

a jak pomuze mensi kotouc s Brembem - rozumnej trmenem, kdyz tam je trmen napevno a nikdy nevadi kotouc, ale onen trmen, ktery drzi napevno?....

opravdu smysluplne, to mas pravdu...

Kdybys to rekl rovnou, ze vyrobit mezikus a posunout trmen k mensimu kotouci, tak tu tenhle flame nemusel byt...

Ale zase pro kazdeho neni vyroba mezikusu az takova prkotina...

[upravil dne 24/10/11 23:35 od h4wk3y]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...