Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

caute chlapi uz dlhsie sledujem ze mam aj pri dlhsej jazde teplotu okolo 65 stupnov niekdo by povedal ze sak aspon sa ti to neprehrieva ale ide zima a mne je tiez zima :D myslite ze to moze byt termostat? alebo hadam nieco ine? poprosim vas o postrehy nech neobjednavam hned termostat ked to moze byt aj nejaka prkotina :) vdaka

[Edited on 19/10/11 17:00 by Fredino]

Odesláno

No, já mám zase furt 80 stupňů, je fuk, jestli jedu rychle, pomalu, daleko nebo kousek, prostě přes 80 mi to nevyleze :roll Ale to je ještě asi jakž takž v normě no :myslim 65 je už málo :bacha

Odesláno

To je docela nízká teplota. Tento motor má provozní teplotu 79°C :myslim

Nicméně já v zimě jezdím max. na 70°C, víc se mi nedokáže ohřát. Nicméně ted ještě není zima ... já bych to viděl na ten termostat.:myslim

PS: V létě máš jakou teplotu?

Odesláno

Termosta je \"stovková\" záležitost-AK. Zkus si nastartovat a po cca 1 km, si šáhni na přívod k radiátoru, jestli už je hadice vlažná. Pokud ano, tak máš neustále otevřený termostat, protože motor se takhle rychle opravdu neohřeje.

Odesláno

Prkotina to bude pokud to bude jen termostat.

Dáš ho tam tak jako tak, protože asi bude pořád trochu otevřený a tím se ti to neohřeje. Až ho tam dáš a nezlepší se to tak budeš dávat chladič a saharu.

Teď jsem to absolvoval, začalo to v květnu, martyrium.

Odesláno

to mě tedy hlodáte, zda ho nemám taky koupit, když v zimě nad 70°C nejdu. Jenom ale dodám, že nemám spodní kryt motoru, který asi taky udělá své ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...