pavlos1112 Odesláno 18. říjen 2011 Odesláno 18. říjen 2011 Dobrý den.Odborníci poradte.Před 2 lety jsem si koupil zimní gumy,jezdil jsem na nich i v létě ted mám na třech vzorek asi 6mm a na jedné asi3mm je sjetá rovnoměrně po celém běhounu asi byla aušus,comam ted udělat mam koupit jednu novou stejné značky a vyměnit ji?nechce se mi kupovat všechny nové.Dá se to tak udělat? dík Citovat
MilanF1 Odesláno 18. říjen 2011 Odesláno 18. říjen 2011 Jo, to jde, ale musí být stejná. A to máš jenom jednu na 3mm? Nebudeš mít třeba špatnou geometrii, že se sjíždí jenom jedna? Když koupíš jednu, nebudeš řešit rychlejší sjíždění, pak za dva roky budou všechny nastejno Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 18. říjen 2011 Odesláno 18. říjen 2011 Ahoj. Chcem sa spýtať, ako sa ti chová auto pri takomto stave tej pneumatiky. Zákonite muselo tiahnuť do strany, triasť volantom, niečo. A ako sú zjazdené zvyšlé 3? Nie sú nejakým spôsobom zjazdené nerovnomerne? Môj názor - pneumatiky sú veľmi dôležitá súčasť auta z hladiska bezpečnosti, spotreby/efektívnosti využívania, preto by som si byť tebou zaobstaral letné a zimné zvlášť a neviem, či by zase jedna nová, rozumej s hrubším dezénom nerobila niečo s jazdnými vlastnosťami, ale nechcem mudrovať, to ti tu poradí niekto iný Citovat
MilanF1 Odesláno 18. říjen 2011 Odesláno 18. říjen 2011 Nová má cca 8 mm, což oproti 6 není takový rozdíl, ač může mít lepší záběr. Samozřejmě ideální je mít dvě sady gum, nejlépe obuté na solo discích, pak se nemusí 2x do roka do servisu ... Citovat
pavlos1112 Odesláno 18. říjen 2011 Autor Odesláno 18. říjen 2011 milane dík,tak já tedy koupim tu jednu,geometrie je dobra je sjetá rovnoměrně,na léto koupim letní,ale potřebuju sehnat starší disky. Citovat
pavlos1112 Odesláno 18. říjen 2011 Autor Odesláno 18. říjen 2011 jinak to jsou debicy 165/70/R13 Citovat
Andreww Odesláno 18. říjen 2011 Odesláno 18. říjen 2011 Tak kup dvě a máš klid. Dáš je dopředu a v zimě budou aspoň hezky brát Gumy v tomhle rozměru se dají sehnat za směšné ceny Citovat
P607Olda Odesláno 18. říjen 2011 Odesláno 18. říjen 2011 Nepíšeš, jestli ta sjetá byla na předku nebo vzadu. V každém případě nechej zkontrolovat vůle v té (nebo raději obou) nápravách - sjíždět rovnoměrně a rychle může i tehdy, když je kolo chvíli sbíhavé a chvíli rozbíhavé, prostě má vůli. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 no pokud to chces mit vse v poradku, tak 2 sady neznamenaji, ze nemusis do servisu...Leda by si mel doma vyvazovacku:D Citovat
pavlos1112 Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 koupil jsem 2 nové přední i ze servisem 2200kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.