Roman Bazi Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 To přece záleží na počtu tunerů... nicméně v rámci jednoho multiplexu to obvykle přepínat jde. Je otázkou jeslti to má smysl řešit když \"krabička\" co umí 3 nezávislé kanály stojí kolem 700,- Rozhodně bych se tímhle neomezoval u televize. Ano je to výhoda, ale určitě bych za to nepřiplácel. Gabriel 307: Ať nahrávám ze satelitu, DVB-T boxu, TV tak to v PC normálně zpracuju. Ještě jsem nenarazil na formát se kterým by byl problém. [upravil dne 7/7/13 13:22 od koblih69] Jaká krabička? Citovat
groovred Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Tak ja len taký menší poznatok k značkám TV Samsung - najpredávanejšie TV ,rady už od 5500 sú smart čiže net v pohode ale je potrebný wifi prímač pre príjem Wifi vyššie modely majú zabudovaný prímač. LG - Dosť napreduje hlavne v poslednej dobe kvalitou niekedy až predbieha Samsung hlavne čo sa týka vysokých rád zabudovaný prijem wifi (krajšia 3D technológia ako u samsungu) Pozor niekedy je problém s reklamáciami. nechcú uznávať a podobne Panasonic - v plazmách sú 1, ale ostatné led LCD nič moc . Čo viem tak majú trochu problémy. Philips , Sharp, Sencor sú považované za nižšiu triedu TV ale mnoho používa diely , ktoré sa dávajú taktiež do Samsungov. ( napr. obrazovky) pre ľudí ktorým chýba funkcia SMART na TV majú LED, Plazmu... jednoducho televízor, ktorý disponuje HDMI je možnosť kúpiť si malý PC s androidom vyzerá ako USB kľúč cena na našich trhoch okolo 100 eur napr. na Ebay sa dá kupiť lacnejšie. Jake ma Panasonic problémy? Můžeš být konkrétni? [upravil dne 8/7/13 09:06 PM od groovred] Citovat
Roman Bazi Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 zkus se podívat na tuto recenze jsou perfektní http://led-televize.heureka.cz/lg-32ls5600/specifikace/#section Tož vybráno. Byl jsem v obchodě prohlížet TV a tato se mi líbí, má výborný obraz. Díky za doporučení. Nagrávání na USB oželím. Děkuji všem za rady:papa Citovat
kocour17 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 jojo já jí měl do pokoje taky vybranou:papa Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 5600 vku mám aj ja, len 42 jku ... A maximálna spokojnosť ... Pomer cena / výkon bola asi najlepšia ... Citovat
koblih69 Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 jojo tahle je v pohodě, sice jde trohcu pleťovka do žluta, ale pořád tu bude o řád jinde než třeba ten Paňáca.... Citovat
groovred Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Ja jsem si koupil Paňaka 47WT-čko http://3d-televize.heureka.cz/panasonic-tx-l47wt50e/specifikace/, chlapy mužu potvrdit co se piše v recenzich, obraz tak brutálni že nemužu od televize odtrhnout oči čož je na druhou stranu dost nebezpečny měl jsem předtím 42\" LCD Samsunga nevím teď přesny typ ale s tímle se to neda ani srovnat jak kvalitou provedení tak kvalitou obrazu proto taky nechápu o čem tu tomik1987 mluví Citovat
koblih69 Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Hm ano zrovna tenhle kousek má kolegyně, pokud ho chceš srovnávat se Samsungem tak jsi měl asi vadný kus a snebo šedý zákal . Citovat
groovred Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Hm ano zrovna tenhle kousek má kolegyně, pokud ho chceš srovnávat se Samsungem tak jsi měl asi vadný kus a snebo šedý zákal . Ja ti nevím žeby zakal zmizel po koupi Paňaru? ale ne ja prostě tak jak jsem Peugeotak tak jsem i \"Panasoňak\" , za kvalitou tyhle znacky si stojím, pro mě je to Mercedes mezi televizemi, v Samsung jsem stratil důvěru po tom co jsem měl jejich notebook a začal se mi pod rukama rozpadavat když z něj začli vypadavat šroubky [upravil dne 12/7/13 08:43 PM od groovred] Citovat
koblih69 Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Zbytečně ztrácíme čas. Ty jsi spokojený, já si myslím svoje a tím bych to uzavřel Citovat
groovred Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Zbytečně ztrácíme čas. Ty jsi spokojený, já si myslím svoje a tím bych to uzavřel Po prečtení tvych příspěvku koukam tvrdy zastance Samsungu a LG pro informaci Panasonic používa v některych modelech (levnějších) panely od LG [upravil dne 12/7/13 09:17 PM od groovred] Citovat
Šalda Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Trochu se sem vecpu, co říkáte na tuhle TV?? Chi smart TV, asi už i 3D, a značky Samsung nabo LG, úhlopříčka cca 120cm Můj favorit je tahle: http://3d-televize.heureka.cz/lg-47la660s/ Mají ji v Mall za 21000.- což je dobrá cena, a je téměř ber rámečku, čož je taky velký plus. Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 No jo hlavně aby to mělo Smart a 3D :D:D Citovat
vendelinek Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 a dostaneš k tomu brejle 3D zdarma? jinak telka dobrá,tudle značku si chválim Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Nechceš tuhle? nejnovější model:D:D:D:D [upravil dne 11/10/13 18:42 od Charlie 1] Citovat
Šalda Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Co je na tom k smíchu?? Když už televizi, tak chci smart tv, abych se mohl dívat třeba na Simpsnovi na netu, myslím že to smart tv umí, ne? A třeba se během reklamy podívat na mail či na net na klub a podobně, to 3D zase tak potřebný není, pochopitelně. Rozlišení mají všechny televize stejný, tak v čem se liší kvalita obrazu? Vendi, 3D brýle k tomu jsou celkem 4 v balení Charlie, takovou budu mít asi za půl roku i já na odvoz a možná k tomu i dám zadarmo karton piv:D Jinak tohle je TV pro bráchy, já si tuhle ale jen 107 chcu koupit po novým roce jak mě vrátí daně [upravil dne 11/10/13 18:44 od Šalda] Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 jo klavesnici a internet a tak bude tě to bavit týden a pak budeš zase u compu,zkušenost lidí ,kteří si ji koupili.... Citovat
Šalda Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Klávesnici s myší pochopitelně taky koupím, mě se jedná třeba i o to, že o víkendu při obědu se vždy díváme na film, ale vidíme jen půlku, protože si dáme šlofíka, proto ta smart, podívám se u oběda na nějakej díl nějakýho seriálu na netu a je to. Nicméně to není o tom zda smart tv a nebo ne, ale jestli je tahle ty dobrá, nebo jestli se mám raději podívat po jiné. Trochu se taky bojím toho ovladače, ale asi je to jen o zvyku. Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Šaldo nebudu dál komentovat, značka je zvolená dobře. K tomu co ti nabídne SMART se dočteš na netu dost a dost, jak to řešit levněji a hlavně univerzálněji taky. Proč ne 3D se dočteš taky a nebo se podíváš někde na Shopu a rozdíl uvidíš.... a už mlčím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.