Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
To přece záleží na počtu tunerů... nicméně v rámci jednoho multiplexu to obvykle přepínat jde. Je otázkou jeslti to má smysl řešit když \"krabička\" co umí 3 nezávislé kanály stojí kolem 700,- Rozhodně bych se tímhle neomezoval u televize. Ano je to výhoda, ale určitě bych za to nepřiplácel.

Gabriel 307: Ať nahrávám ze satelitu, DVB-T boxu, TV tak to v PC normálně zpracuju. Ještě jsem nenarazil na formát se kterým by byl problém.

[upravil dne 7/7/13 13:22 od koblih69]

Jaká krabička?

Odesláno
Tak ja len taký menší poznatok k značkám TV

Samsung - najpredávanejšie TV ,rady už od 5500 sú smart čiže net v pohode ale je potrebný wifi prímač pre príjem Wifi vyššie modely majú zabudovaný prímač.

LG - Dosť napreduje hlavne v poslednej dobe kvalitou niekedy až predbieha Samsung hlavne čo sa týka vysokých rád zabudovaný prijem wifi (krajšia 3D technológia ako u samsungu) Pozor niekedy je problém s reklamáciami. nechcú uznávať a podobne

Panasonic - v plazmách sú 1, ale ostatné led LCD nič moc . Čo viem tak majú trochu problémy.

Philips , Sharp, Sencor sú považované za nižšiu triedu TV ale mnoho používa diely , ktoré sa dávajú taktiež do Samsungov. ( napr. obrazovky)

pre ľudí ktorým chýba funkcia SMART na TV majú LED, Plazmu... jednoducho televízor, ktorý disponuje HDMI je možnosť kúpiť si malý PC s androidom vyzerá ako USB kľúč cena na našich trhoch okolo 100 eur napr. na Ebay sa dá kupiť lacnejšie.

Jake ma Panasonic problémy? Můžeš být konkrétni? :D

[upravil dne 8/7/13 09:06 PM od groovred]

Odesláno

5600 vku mám aj ja, len 42 jku ... A maximálna spokojnosť ... Pomer cena / výkon bola asi najlepšia ...

Odesláno

Ja jsem si koupil Paňaka 47WT-čko http://3d-televize.heureka.cz/panasonic-tx-l47wt50e/specifikace/, chlapy mužu potvrdit co se piše v recenzich, obraz tak brutálni že nemužu od televize odtrhnout oči :D čož je na druhou stranu dost nebezpečny :D měl jsem předtím 42\" LCD Samsunga nevím teď přesny typ ale s tímle se to neda ani srovnat jak kvalitou provedení tak kvalitou obrazu :super proto taky nechápu o čem tu tomik1987 mluví :myslim

Odesláno
Hm ano zrovna tenhle kousek má kolegyně, pokud ho chceš srovnávat se Samsungem tak jsi měl asi vadný kus a snebo šedý zákal :D.

Ja ti nevím žeby zakal zmizel po koupi Paňaru? :D ale ne ja prostě tak jak jsem Peugeotak tak jsem i \"Panasoňak\" , za kvalitou tyhle znacky si stojím, pro mě je to Mercedes mezi televizemi, v Samsung jsem stratil důvěru po tom co jsem měl jejich notebook a začal se mi pod rukama rozpadavat když z něj začli vypadavat šroubky :D

[upravil dne 12/7/13 08:43 PM od groovred]

Odesláno
Zbytečně ztrácíme čas. Ty jsi spokojený, já si myslím svoje a tím bych to uzavřel ;)

Po prečtení tvych příspěvku koukam tvrdy zastance Samsungu a LG :D pro informaci Panasonic používa v některych modelech (levnějších) panely od LG ;)

[upravil dne 12/7/13 09:17 PM od groovred]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Co je na tom k smíchu??

Když už televizi, tak chci smart tv, abych se mohl dívat třeba na Simpsnovi na netu, myslím že to smart tv umí, ne?

A třeba se během reklamy podívat na mail či na net na klub a podobně, to 3D zase tak potřebný není, pochopitelně.

Rozlišení mají všechny televize stejný, tak v čem se liší kvalita obrazu?

Vendi, 3D brýle k tomu jsou celkem 4 v balení;):D

Charlie, takovou budu mít asi za půl roku i já na odvoz a možná k tomu i dám zadarmo karton piv:D

Jinak tohle je TV pro bráchy, já si tuhle ale jen 107 chcu koupit po novým roce jak mě vrátí daně:D

[upravil dne 11/10/13 18:44 od Šalda]

Odesláno

Klávesnici s myší pochopitelně taky koupím, mě se jedná třeba i o to, že o víkendu při obědu se vždy díváme na film, ale vidíme jen půlku, protože si dáme šlofíka, proto ta smart, podívám se u oběda na nějakej díl nějakýho seriálu na netu a je to.

Nicméně to není o tom zda smart tv a nebo ne, ale jestli je tahle ty dobrá, nebo jestli se mám raději podívat po jiné.

Trochu se taky bojím toho ovladače, ale asi je to jen o zvyku.

Odesláno

Šaldo nebudu dál komentovat, značka je zvolená dobře. K tomu co ti nabídne SMART se dočteš na netu dost a dost, jak to řešit levněji a hlavně univerzálněji taky. Proč ne 3D se dočteš taky a nebo se podíváš někde na Shopu a rozdíl uvidíš.... a už mlčím :ticho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...