Roman Bazi Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 A nějaký konkrétní model, by jste mě od LG nedoporučili. Citovat
kocour17 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 zkus se podívat na tuto recenze jsou perfektní http://led-televize.heureka.cz/lg-32ls5600/specifikace/#section Citovat
koblih69 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 A nějaký konkrétní model, by jste mě od LG nedoporučili. Přehrávání z USB má asi každá, ale spíš bych hledal něco co má PVR (nahrávání na USB). Hledej spíš podle požadované výbavy, obraz samotný se prakticky neliší. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 nahrávaní na USB můžu jenom doporučit edit: v návodu se píše,že na externí disk ne na flashku,ale když ji máš dostatečně rychlou,tak bere i flashku:D [upravil dne 7/7/13 12:35 od Gabriel 307] Citovat
Milan+ Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 A když to nahrává z tv na usb,lze přepínat programy? Nebo to nahrává ten na který se kouká. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 tak to nevím-zdá se mi,že se dá přepnout v rámci multiplexu ale možná kecám:myslim nahrávam když na to nekoukám-nejsem doma edit: otestováno-v rámci multiplexu to jde,pokud přepínaž jinej multiplex-zobrazí se výzva zda chceš ukončit nahrávaní a přepnout na zvolený kanál v jiném multiplexu [upravil dne 7/7/13 13:12 od Gabriel 307] Citovat
Milan+ Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 To se jen ptám,protože jsem to řešil u sat a tam mohu na hdd nahrávat dva nezávisle a na třetí koukat a bez problémů přepínat. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 dokonce to nahrává v nějakém formátu,co nepřehraje počitač(autorské práva),hned to chce formát flashky Citovat
koblih69 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 To přece záleží na počtu tunerů... nicméně v rámci jednoho multiplexu to obvykle přepínat jde. Je otázkou jeslti to má smysl řešit když \"krabička\" co umí 3 nezávislé kanály stojí kolem 700,- Rozhodně bych se tímhle neomezoval u televize. Ano je to výhoda, ale určitě bych za to nepřiplácel. Gabriel 307: Ať nahrávám ze satelitu, DVB-T boxu, TV tak to v PC normálně zpracuju. Ještě jsem nenarazil na formát se kterým by byl problém. [upravil dne 7/7/13 13:22 od koblih69] Citovat
Milan+ Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 To mi sat dělá taky,ale na to je konverze na jiný formát. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 koblih69: píšou to i v návodě... ja se do flashky ani nedostanu-hned to chce formátovaní [upravil dne 7/7/13 13:29 od Gabriel 307] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 počítač ho vidí,ale tím to končí... asi si to formátuje TV a notebook to neumí Citovat
Milan+ Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 To přece záleží na počtu tunerů... nicméně v rámci jednoho multiplexu to obvykle přepínat jde. Je otázkou jeslti to má smysl řešit když \"krabička\" co umí 3 nezávislé kanály stojí kolem 700,- Rozhodně bych se tímhle neomezoval u televize. Ano je to výhoda, ale určitě bych za to nepřiplácel. Gabriel 307: Ať nahrávám ze satelitu, DVB-T boxu, TV tak to v PC normálně zpracuju. Ještě jsem nenarazil na formát se kterým by byl problém. [upravil dne 7/7/13 13:22 od koblih69] To máš pravdu záleží na počtu tuneru,jinac jsem nic nepriplacel jen jsem v dané kategorii vybral max co tenkrát před cca 5 lety šlo vybrat. A podmínka byla ještě aby šel jiný soft,ale je dnes už pase díky sdílení. Citovat
koblih69 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 koblih69: píšou to i v návodě... ja se do flashky ani nedostanu-hned to chce formátovaní [upravil dne 7/7/13 13:29 od Gabriel 307] Na čem to nahráváš? Tyhle nestandardní partitin už dneska málo co používá, ale je na to SW, kterým se to dá přihlásit a zkopírovat. Samotný soubor je pak .TS Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 citace z návodu Nahraná videa jsou chráněna autorskými právy DRM (správa digitálních práv) a není je možné přehrávat v počítači nebo na jiných televizorech. Upozorňujeme, že po výměně základní desky již nebude možné používat soubory uložené v televizoru. Samsung UE40ES5500W Citovat
Milan+ Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Origo soft u sat o tom v návodu taky něco bylo,taky nějaká ochrana. Ale po přehrání na jiný a po letech zpět na aktuální to z hdd vzalo. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 no jo,ale tady to je vázaný k HW z TV:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 citace z návodu Nahraná videa jsou chráněna autorskými právy DRM (správa digitálních práv) a není je možné přehrávat v počítači nebo na jiných televizorech. Upozorňujeme, že po výměně základní desky již nebude možné používat soubory uložené v televizoru. Samsung UE40ES5500W Jo tohle.. hledej \"samygo\" a dojdeš vykoupení Citovat
tomik1987 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Tak ja len taký menší poznatok k značkám TV Samsung - najpredávanejšie TV ,rady už od 5500 sú smart čiže net v pohode ale je potrebný wifi prímač pre príjem Wifi vyššie modely majú zabudovaný prímač. LG - Dosť napreduje hlavne v poslednej dobe kvalitou niekedy až predbieha Samsung hlavne čo sa týka vysokých rád zabudovaný prijem wifi (krajšia 3D technológia ako u samsungu) Pozor niekedy je problém s reklamáciami. nechcú uznávať a podobne Panasonic - v plazmách sú 1, ale ostatné led LCD nič moc . Čo viem tak majú trochu problémy. Philips , Sharp, Sencor sú považované za nižšiu triedu TV ale mnoho používa diely , ktoré sa dávajú taktiež do Samsungov. ( napr. obrazovky) pre ľudí ktorým chýba funkcia SMART na TV majú LED, Plazmu... jednoducho televízor, ktorý disponuje HDMI je možnosť kúpiť si malý PC s androidom vyzerá ako USB kľúč cena na našich trhoch okolo 100 eur napr. na Ebay sa dá kupiť lacnejšie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.