Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, koupil jsem v pořadí druhou 407ku 2.0HDI a začíná hloupnout setrvák a chtěl bych se zeptat skušených na kolik vyjde v PEUGEOT servisu já mám možnost koupit od výrobce LUK za 10400kč ale slyšel jsem že jsou dva druhy já potřebuji na vyrobu říjen 2007 děkuji za odpovědi

[upravil dne 16/10/11 23:07 od byny]

Odesláno

Přémo dík a je to opravdu na muj ročník nemužu uvěřit že je tak lacinej já ho za těch 10400kč mám s padesátniprocentní slevou v AUTOPRIMĚ normálně tam stojí přes pult necelejch 21000kč ale udělal jsi mi radost tvoje info vždy sedělo dík:super

[upravil dne 17/10/11 10:13 od byny]

Odesláno
Přémo dík a je to opravdu na muj ročník nemužu uvěřit že je tak lacinej já ho za těch 10400kč mám s padesátniprocentní slevou v AUTOPRIMĚ normálně tam stojí přes pult necelejch 21000kč ale udělal jsi mi radost tvoje info vždy sedělo dík:super

[upravil dne 17/10/11 10:13 od byny]

dej vin a zjistím přesně cenu

Odesláno

Ty vogo ....pravda pravda

00000532X8 DVOJ SETRVAČNÍK 8 312,50 CZK 9 975,00 CZK 9 975,00 CZK

ještě že ho mám už koupený ve sklepě za starou cenu pro strýčka příhodu.....

Odesláno

Tak stejná jako u mě bohužel už dražší.......

00000532X7 DVOJ SETRVAČNÍK 8 312,50 CZK 9 975,00 CZK 9 975,00 CZK

jo a máš tam 2 svolávačky

Kód Označení Typ Stav Datum zahájení Realizované body svolávací akce

YTS 407 - Novy software CLS 11/12/2009 0 / 1

YWY DW10-Zpetny ventil podtlak. cerpadla CLR 23/11/2010 0 / 1

Odesláno

jo svolávačky jsem taky řešil upozornil mně na ně PETR ale v Kolíně mi řekli že podle vin tam žádný nejsou a tak nějak se mnou o tom nechtěli dyskutovat nevim jak na ně asi málo kroutim ruce:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

No tak uz to caka aj mna, pri vymene bufera na prevodovke, mi známy zistil, že tento super vynlez dvohmotnostní zotrvacník uz je dosť opotrebovaný - správa sa vraj už tvrdo a nepruží, kde z neho aj cosi umele vypadlo, a taktiez aj spojkové ložizko -kotré hučalo + spojkova sada a paradna cena 1050€ huraaa :(

Kuaa mam najazdené 155 000 km, a žiadne priznaky vady som si nevsimol, kolko má táto sradna oficiálnu životnosť?

Odesláno

Zivotnost to ma strasne zavislu od stylu jazdenia. Niekomu odide znovu po 30 000km a niekomu vydrzi 150 000km.

Ak casto podtacas motor, pohynas sa casto len cez spojku bez plynu, stava sa ti casto, ze prichadzas do krizovatky a prebrzdis motor (zabudnes vyradit), tak budes zotrvak menit castejsie. :D

Otec teraz na 2.0HDi 79kW menil tiez po 140 000km a tam uz existuje jednohmotova nahrada, kde je vlastne odpruzena spojka a nie zotrvak. Po vymene su sice trosku citit vibracie motora na spojke (ale stale nie tak moc ako na OII 1.9TDI) ale zase ma istotu, ze ten jednotny kus zeleza sa uz nikdy neposere.

Ja mam na mojom tiez jednohmotu ale mam automat. Neviem ci existuje nejaka jednohmotova nahrada aj na 2.0HDi 100kW pre manualnu prevodovku.

[upravil dne 08.11.2011 20:21 od DanculD]

Odesláno
Zivotnost to ma strasne zavislu od stylu jazdenia. Niekomu odide znovu po 30 000km a niekomu vydrzi 150 000km.

Ak casto podtacas motor, pohynas sa casto len cez spojku bez plynu, stava sa ti casto, ze prichadzas do krizovatky a prebrzdis motor (zabudnes vyradit), tak budes zotrvak menit castejsie. :D

Otec teraz na 2.0HDi 79kW menil tiez po 140 000km a tam uz existuje jednohmotova nahrada, kde je vlastne odpruzena spojka a nie zotrvak. Po vymene su sice trosku citit vibracie motora na spojke (ale stale nie tak moc ako na OII 1.9TDI) ale zase ma istotu, ze ten jednotny kus zeleza sa uz nikdy neposere.

no tak zajtra mi ju vymenia, za original, no co uz ja jazdim normalne, motor nepodtacam, sem tam skor vytacam, ale primerane ked je zahriaty a ka to vydrži aspon dalsich 155000 km, tak to bude ok. Sakra len ta cena

Ja mam na mojom tiez jednohmotu ale mam automat. Neviem ci existuje nejaka jednohmotova nahrada aj na 2.0HDi 100kW pre manualnu prevodovku.

[upravil dne 08.11.2011 20:21 od DanculD]

Odesláno

dancul brandy svoju odpoved schoval do citacie. Dovolim si ju vynat, aby si ju nemusel hladat...

brandy20:

no tak zajtra mi ju vymenia, za original, no co uz ja jazdim normalne, motor nepodtacam, sem tam skor vytacam, ale primerane ked je zahriaty a ka to vydrži aspon dalsich 155000 km, tak to bude ok. Sakra len ta cena

Odesláno

DanculD neblázni však automatická prevodovka nemá spojku. Čo sa zámeny dvojhmoty za jednohmotu u tvojho otca týka, môže to mať za následok zničenie prevodovky ba aj motora (na fóre autobazár eu sa už o tom písalo a niektorý už s tým majú aj skúsenosť a dávali naspäť dvojhmotu).

Odesláno

No ved to viem, ze nema spojku. No, teda upresnim, spojku ma (premostenie menica) ale trochu inu no.

Hm, no neviem, ci to moze znicit motor, ked ten moj vie fungovat s jednohmotou bez problemov. To ze sa prenasa viac vibracii na prevodovku, ok, to je mi jasne ale zeby ju to znicilo? A ked to este dokonca ponuka aj Peugeot ako original nahradu. Aj chalani na dieselpower to menia a nepisu ze by mali nejake problemy. Dokonca Straki mi minule spominal, ze menil na takom istom motore dvojhmotu za jednohmotu.

Inak, otec ma tu prevodovku uz aj tak chytenu, pri brzdeni motorom tak jemne zavyja a teraz ked bola dole tak sa v nej menil aj olej a bol dost cierny a este aj smrdel. Tak sa bude za nejaky cas tak ci tak menit. :D Inak stary zotrvak mal cca. 20cm volu. :o

[upravil dne 08.11.2011 23:28 od DanculD]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...