japaja Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Ahoj malinko to tu ozivim namontoval jsem si HIDky a musím říct že je to opravdu rozdíl stěrače zatím OK montáž v pohodě udelal jsme ale hlavně dobré ukostreni jinak nic specialniho Citovat
koblih69 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 No to sme moc rádi že tě máme za humny... Citovat
japaja Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 No to sme moc rádi že tě máme za humny... jak to myslis jako budouciho zakaznika;) Citovat
koblih69 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Né myslel jsem to tak, že když s tím někdo jezdí v Králíkách tak mě to štve, ale mám naději, že ho nebudu potkávat Citovat
japaja Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Aha neboj jsem vcelku normalní mam to stazene dolu a zadny modraky ale 5000k Citovat
Joozino Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 ja sa len cudujem, ze sa nebojite policajtov..hmm Citovat
japaja Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 chlapy bojim ale ta barva 5000k je hodne podobna normalnim zarovkám tak toklik neprovokuji snad:mad: Citovat
Joozino Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 ja osobne hentych darmožrákov podporovať nechcem Citovat
banan1987 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 jj 5000k je tak akurat.. vcera som ich montoval do Stila.. su v pohode.. cisto biele svetlo.. kym ti neuvidia chlpaty balasty tak ani nebudu vediet ze su to xenony.. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 ...stěrače zatím OK Vyčkaj času ako hus klasu... Citovat
koblih69 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 jj 5000k je tak akurat.. vcera som ich montoval do Stila.. su v pohode.. cisto biele svetlo.. kym ti neuvidia chlpaty balasty tak ani nebudu vediet ze su to xenony.. Jasně vono to není na 1. pohled vůbec poznat :D:D Citovat
Milhaus65 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 No a zrovna při montáži HID udělat doma prasátko a začít šetřit na BSM, motorek stěračů, když máš blbý DAM tak na oba. Dobrý kšeft to potom opravovat, diagnoza hned. Já se Vám divím, tolik tady toho už bylo napsáno a oprava nestojí pár korun. Citovat
banan1987 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 jj 5000k je tak akurat.. vcera som ich montoval do Stila.. su v pohode.. cisto biele svetlo.. kym ti neuvidia chlpaty balasty tak ani nebudu vediet ze su to xenony.. Jasně vono to není na 1. pohled vůbec poznat :D:D urcite to tak nevidno ako pri mojich 12000k:mrk jasne ze xenon hned zbadas.. Citovat
alternativ Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Chlapi, ja se vam divim, ze do tech svetel porad hrabete. Halogenova projektorova jednotka s kvalitnima zarovkama na 407 sviti velice dobre a vy se porad vrhate do nejakych nelegalnich amaterskych uprav, zadny automaticky leveling, zadne ostrikovace svetel, oslnujete Ne nadarmo moji kolegove z vyzkumu svetelne techniky jezdi s halogenovymi svetlomety a jiste to neni tim, ze by na HIDy nemeli penize;) Jeste si drazi spolu-klubaci ujasnete pojmy HID znamena High-intensity discharge lamps a je to typ vybojek, Xenon je jen plyn kteryma se plni, nejsou to zadne rozdilne technologie. Skoda, ze policajti ve vetsine pripadu nerozeznaji HID od halogenu. [upravil dne 11/1/12 07:48 od alternativ] Citovat
Mike407 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Nedávno za mnou jel nějaký dobrák s HID. Měl to tak \"kvalitně\" seřízené, že jsem musel sklopit i boční zrcátka, protože to příšerně oslňovalo. Ale on určitě výborně viděl... Také zastávám názor, že když výbojky, tak jedině originál. Citovat
patko79 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Čo sa týka xenonov, ja som auto kúpil pred troma rokmi už s namontovanými HID. V peugeote mi povedali, že ak chcem prejsť späť, tak vymeniť komplet svetlá. Za tri roky som s nimi nerobil nič ani nemenil výbojku. Čo sa týka oslňovania, mám ich nastavené pod čiarou na reglery hodne nízko a nestalo sa mi, že by mi niekto blikal oproti kvôli oslňovaniu. mno a stretol som sa s mnohými origo xenónmi, čo svietia ako j...lé, lenže to je už \"originál\" tí môžu že áno (mám aj takého suseda, na trojlitrovej audine, hrôza:grr) Citovat
alternativ Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 No je taky otazka, jak ma nastavene rozhrani, pokud ho ma vysoko, tak ani automaticky leveling nepomuze. To je tak, kdyz si nekdo \"priplaci\" na technicke a technk auto ani nevidi:( Na druhou stranu nechapu, jaky vyznam ma nastavovani rozhrani nize, pak Ti nepomuze ani ze mas xenovy [upravil dne 11/1/12 11:00 od alternativ] Citovat
Pechy Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Když jsem koupil auto, tak tam také byla HID sada. Na STK mi světla seřídili a nikdo nic neříkal. Jezdím s tím už asi rok a nikdo na mě nebliká. Dle původního majitele tam tu sadu měl 3 roky a stěrače zatím stále drží Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.