Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj malinko to tu ozivim :P

namontoval jsem si HIDky a musím říct že je to opravdu rozdíl stěrače zatím OK

montáž v pohodě udelal jsme ale hlavně dobré ukostreni jinak nic specialniho

Odesláno
jj 5000k je tak akurat.. vcera som ich montoval do Stila.. su v pohode.. cisto biele svetlo.. kym ti neuvidia chlpaty balasty tak ani nebudu vediet ze su to xenony..

Jasně vono to není na 1. pohled vůbec poznat :D:D:D

Odesláno

No a zrovna při montáži HID udělat doma prasátko a začít šetřit na BSM, motorek stěračů, když máš blbý DAM tak na oba.

Dobrý kšeft to potom opravovat, diagnoza hned.

Já se Vám divím, tolik tady toho už bylo napsáno a oprava nestojí pár korun.

Odesláno
jj 5000k je tak akurat.. vcera som ich montoval do Stila.. su v pohode.. cisto biele svetlo.. kym ti neuvidia chlpaty balasty tak ani nebudu vediet ze su to xenony..

Jasně vono to není na 1. pohled vůbec poznat :D:D:D

urcite to tak nevidno ako pri mojich 12000k:mrk

jasne ze xenon hned zbadas..

Odesláno

Chlapi, ja se vam divim, ze do tech svetel porad hrabete. Halogenova projektorova jednotka s kvalitnima zarovkama na 407 sviti velice dobre a vy se porad vrhate do nejakych nelegalnich amaterskych uprav, zadny automaticky leveling, zadne ostrikovace svetel, oslnujete :bojim

Ne nadarmo moji kolegove z vyzkumu svetelne techniky jezdi s halogenovymi svetlomety a jiste to neni tim, ze by na HIDy nemeli penize;)

Jeste si drazi spolu-klubaci ujasnete pojmy HID znamena High-intensity discharge lamps a je to typ vybojek, Xenon je jen plyn kteryma se plni, nejsou to zadne rozdilne technologie.

Skoda, ze policajti ve vetsine pripadu nerozeznaji HID od halogenu.

[upravil dne 11/1/12 07:48 od alternativ]

Odesláno

Nedávno za mnou jel nějaký dobrák s HID. Měl to tak \"kvalitně\" seřízené, že jsem musel sklopit i boční zrcátka, protože to příšerně oslňovalo.:( Ale on určitě výborně viděl... Také zastávám názor, že když výbojky, tak jedině originál.

Odesláno

Čo sa týka xenonov, ja som auto kúpil pred troma rokmi už s namontovanými HID. V peugeote mi povedali, že ak chcem prejsť späť, tak vymeniť komplet svetlá:mrk. Za tri roky som s nimi nerobil nič ani nemenil výbojku.

Čo sa týka oslňovania, mám ich nastavené pod čiarou na reglery hodne nízko a nestalo sa mi, že by mi niekto blikal oproti kvôli oslňovaniu.

mno a stretol som sa s mnohými origo xenónmi, čo svietia ako j...lé, lenže to je už \"originál\" tí môžu že áno (mám aj takého suseda, na trojlitrovej audine, hrôza:grr)

Odesláno

No je taky otazka, jak ma nastavene rozhrani, pokud ho ma vysoko, tak ani automaticky leveling nepomuze. To je tak, kdyz si nekdo \"priplaci\" na technicke a technk auto ani nevidi:(

Na druhou stranu nechapu, jaky vyznam ma nastavovani rozhrani nize, pak Ti nepomuze ani ze mas xenovy :)

[upravil dne 11/1/12 11:00 od alternativ]

Odesláno

Když jsem koupil auto, tak tam také byla HID sada. Na STK mi světla seřídili a nikdo nic neříkal.

Jezdím s tím už asi rok a nikdo na mě nebliká. Dle původního majitele tam tu sadu měl 3 roky a stěrače zatím stále drží :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...