Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

stale vazne uvazujem nad HID sadou ale ma odradzuje ten nepochopitelny a nevysvetleny problem z odpalovanim motorcekov stieracov, preto robim tento prieskum, zaujima ma kto ma HID sadu na akom motore, type, rocniku a popripade typom HID... mozno najdeme nejaku variantu, kedy je to ok...

dakujem za ochotu :) jedna sa o 407-cky :)

poprosim info:

typ:

rocnik:

obsah:

znacka HID

:papa

[upravil dne 13/10/11 20:30 od dodo407sw]

Odesláno

ja mam 406, 2,0 hdi rok 2004 MUX.. HID sadu mam uz 3 roky.. najprv mi vypinalo motor hned po zapnuti svetiel.. teraz je to vyriesene... nic sa nedeje lebo som to zapojil priamo na baterku a spina to klasicke spinacie rele.. a to je napojene este na spozdovac svetiel.. cize sa to nerozsvieti hned pri sarte ale az 10 sekund po nastartovani....

Odesláno

myslím,že se to tu řešilo už v jiném vlákně (hledat to nebudu)...ale bylo to ohledně prvních stěračů do určitého ročníku,potom ty motorky se nepálily a nebo že to bylo tím že sami ty motorky odcházely a stačil se tam vyměnit šváb a bylo to hotové a na HID se to pálilo stejně ted nevím... :myslim

ale někdo tu to řešil

Odesláno

Ja som xenony mal, ale chvalabohu nič mi neodpalilo. Zrušil som som ich lebo som nebol s nimi spokojný a dal som žiarovky Philips a som max spokojny bez xenonou. Myslim si že pokiľ niesi origo nieje to ono.

Odesláno

tak ja mam vsade osram a tiez by som rad xenon,myslim si ze tam rozdiel urcite bude ci ? Viem ze origo je origo ale myslim si ze nejaka sada 6000k bude svietit lepsie ako osram alebo ne ?

Odesláno
tak ja mam vsade osram a tiez by som rad xenon,myslim si ze tam rozdiel urcite bude ci ? Viem ze origo je origo ale myslim si ze nejaka sada 6000k bude svietit lepsie ako osram alebo ne ?

určitě to nebude lepší:bojim

měl jsem hid už nevím jaké značky za cenu 4000 kč 6000k, odpálil jse stěrače a ta svítivost nulová a hlavně za soumraku a deště!!!

Nemáš na to čočku a světelný paprsek je uplně někde jinde. Origo ničím nenahradíš!!!! hid je jen na design:mrk

Odesláno

v dazdi ako vsetci vieme je najvhodnejsie zlte svetlo,takze porovnavat svietivost je mimo.

samozrejme ze s xenonmi vidno o dost lepsie ako s klasikou.nie je ziadnou pravdou ze origo svietia podstatne lepsie.postav si auto s origo xenonmi a hidkou vedla seba k muru a uvidis.to je z mojho porovnavania.

origo ma tu nevyhodu ze si nemozes korigovat manualne vysku a niekedy to svieti naozaj na moj vkus velmi nizko.neviem ci je to u vsetkych automobiliek rovnako ale su to moje osobne skusenosti

Odesláno

Nemal som to na 407 rozobrané, ale niekde som čítal a aj to je vidno nepamätám sa presne, v obyčajnej šošovke je nejaký držiak alebo čo opačne ako na origo xenónoch preto je vidno pri dorábaných xenónoch dole v strede taký tieň, ktorý tam normálne nemá byť. Tiež ako bolo povedané 4300K majú najlepšiu svietivoť za zníženej viditeľnosti vzhľadom na odtieň do žlta.

[upravil dne 23.10.2011 09:31 od AnotherOne]

Odesláno
ty si riesil aj opravu tych motorcekov .... mohol by si mi nejak po lopate :D vysvetlit ako napojit tu HID sadu aby sa nic nepotentovalo ?

[upravil dne 23/10/11 11:10 od DERT123]

Napánie balastov spínané cez relé priamo na batériu. Ovládanie relé z páčky tj. pôvodné + svetiel.

Odesláno

tak je to ok.. uz som to aj ja pisal ze to mam tak zapojene a vsetky chyby co to robilo sa odstranili...

Judes .... tie su to iste co su tie cinske.. to mas vsetko jedno .. len trochu ina krabicka a znacka...

ked chcete xenon co ma fakt perfektnu svietivost kupte si 55W a mate o svetlo postarane :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...