Šalda Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Ten vánoční stromeček, to je úplně stejný jako u nás:D:D jen mě už nebaví každý ráno sbírat baňky ze země Citovat
hYena Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 No tak kočku jsem našel, tu žabu jsem našel až potom co jsem si to zvětšil rozebral na pixely a zase složil, svině jedna mrňavá slizká, jinak jsem na tom obrázku našel ještě mrtvýho komára, schvalně kdo ho najde:D Našel jsem ho Po žábou, u toho bílého kamínku... Citovat
wooody Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 tomu řikám inzerát http://auto.bazos.cz/inzerat/12940060/wolkswagen-golf-16GTD.php Citovat
wooody Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 jak e bourá zeď :DD http://www.jenproauta.cz/video/2245-par-hovad-jeden-opel-corsa-stara-zed-blbejsi-napad-snad-mit-nemohli?ref=nf Citovat
vendelinek Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 nejdřív jsem myslel,že si utrhne zadek:D a když to spadlo,sem koukal jesti má auto celý Citovat
wooody Odesláno 10. prosinec 2011 Autor Odesláno 10. prosinec 2011 Toto mě vždycky pobaví Věž: \"Abyste zabránili hluku, uhněte prosím o 45 stupňů doprava.\" # Pilot: \"Co můžeme dělat za hluk ve 35000 stopách?\" # Věž: \"Takovej rachot, jako když vaše 707 narazí do 727 před vámi.\" # # Věž: \"Jste Airbus 320, nebo 340?\" # Pilot: \"Samozřejmě, že Airbus 340\". # Věž: \"V tom případě buďte tak laskav a zapněte před startem taky ty dva další # motory.\" # # Pilot: \"Dobré ráno Bratislavo\" # Věž: \"Dobré ráno, pro informaci, tady je Vídeň\" # Pilot: \" Chystáme se na přistání Bratislavo.\" # Věž: \"Tady je opravdu Vídeň\" # Pilot: \" Vídeň?\" # Věž: \"Ano Vídeň\". # Pilot: \"Ale proč? My jsme chtěli do Bratislavy.\" # Věž: \"OK, tak přestaňte přistávat a zahněte doleva.\" # # Věž ironicky k pilotovi, který právě obzvlášť tvrdě přistál: \"Nojo, přistání # nemusí být žádný tajemství, pasažéři můžou klidně vědět, že už jsou dole. # Pilot: \"To nevadí, oni stejně vždycky tleskaj\"! # # Pilot společnosti Alitalia, kterému vyřadil blesk z provozu půlku kokpitu: # \"Skoro všechno nám vypadlo, nic už už nefunguje, ani výškoměr už nic # neukazuje......\" # Po pěti minutách nadávání se ozve pilot jiného letadla: \"Drž už hubu a zemři # jako chlap!\" # # Pilot: \"Máme málo paliva. Okamžitě žádáme další instrukce. # Věž: \"Jaká je vaše pozice? Nemáme vás na radaru.\" # Pilot: \"Stojíme na dráze 2, čekáme už věčnost na cisternu.\" # # Věž: \"Po přistání prosím na Taxiway Alpha 7, Alpha 5, Whiskey 2, # Delta 1 a Oskar 2\" # Pilot: \"Kde to je? My se tady přeci nevyznáme!\" # Věž: \"Nic si z toho nedělejte, já jsem tady taky teprve druhý den.\" # # Pilot: \"Žádáme o povolení ke startu.\" # Věž: \"Sorry, ale nemáme váš letový plán, kam letíte?\" # Pilot: \"Do Salzburgu, jako každý pondělí\" # Věž: \"Dneska je úterý\" # Pilot: \"To je super, tak to máme dnes volno.\" # # Věž: \"Vaše výška a pozice?\" # Pilot: \"Měřím 180 a sedím vepředu vlevo\". # # Věž: \"Máte dostatek paliva, nebo ne?\" # Pilot: \"Ano\" # Věž: \"Ano co?\". # Pilot: \"Ano pane\". # # Věž: \"Oznamte nám očekávaný čas příletu.\" # Pilot: \"Úterý by se mi docela hodilo.\" # piloti a mechanici # # Po každém letu vyplňují piloti formulář, který se jmenuje Grip, neboli stránka. # A tam napíšou všechny technické problémy a závady na letadle, které zpozorovali # během letu a které je potřeba opravit. A mechanici si to přečtou a zjednají # nápravu a pak do formuláře napíšou, co a jak bylo opraveno. Mají zcela zvláštní # humor.... # # Letecká společnost Quantas vydala knihu, ve které nejlepší chuťovky zveřejnila. # Je tam vždy zapsán problém a řešení: # Zapsaný problém: levá vnitřní pneumatika skoro potřebuje vyměnit. # Řešení: levá vnitřní pneumatika byla skoro vyměněna. # # Problém: zkušební let byl O.K., ale automatické přistávání bylo velice drsné. # Mechanikova poznámka: automatické přistávání na tomto letadle není # nainstalováno. # # Poznámka: něco je uvolněno v pilotní kabině. # Mechanik: něco bylo utaženo v pilotní kabině. # # Poznámka: Na předním skle jsou mrtví brouci... # Mechanik dopsal: byli objednáni živý brouci. # # Poznámka: autopilot v poloze \"držet výšku\" nechá letadlo klesat 60 m/min. # Mechanik: tento problém si nemohu předvést na zemi. # # Zapsaný problém: Hlasitost DME je na neuvěřitelné síle. # Mechanik dopsal: hlasitost DME byla nastavena na uvěřitelnou sílu. # # Zapsaný problém: Třecí zámky způsobují, že se škrtící páčka zastaví. # Mechanik dopsal: proto tam také jsou. # # Zapsaný problém: Podezření na prasklé sklo. # Mechanik: podezření je správné. # # Zapsaný problém: Motor číslo 3 chybí! # Mechanik: po krátkém hledání byl motor nalezen na pravém křídle. # # Zapsaný problém: Letadlo se za letu chová legračně. # Mechanik: letadlo bylo varováno, aby se polepšilo a létalo vážně. # # Zapsaný problém: Cílový radar pobroukává. # Mechanik: cílový radar byl přeprogramován přidáním písničkových textů. # # Zapsaný problém: Myš v pilotní kabině. # Mechanik: byla namontována kočka. # # Zapsaný problém: Z pod přístrojové desky se ozývají zvuky. Jsou to zvuky jako by # trpaslík bouchal na něco kladívkem. # Mechanik: trpaslíkovi bylo odebráno kladívko. Citovat
wooody Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Pondělí - den sexu, Úterý - den lásky, Středa - den deprese, čtvrtek - den dětství, pátek - den budousnocti, sobota - den chlastu, neděla - den kocoviny.. v pondělí se s někym vyspim, v úterý zjistim že ho miluju ale kopne mě do pr*ele a tak budu celou středu v depresi...budu depčit tak že si z toho ve čtvrtek budu pouštět skladby s dětství abych se trochu zasmála .....a pátek uvidim takovou budoucnost která se v sobotu stane....ožeru se a v neděli budu mít kocovinu :DDD takže vlastně super tejden Citovat
DanHal Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 ten mechanik mě vždycky rozesměje Citovat
Šalda Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 pipistrel, Ty jsi to neviděl celý, 3 minuty jsou málo:D Citovat
pipistrel Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 stacil mi nazov a popis k tomu (a uz som to videl vcera ) Citovat
Šalda Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Tak jestli jsi to viděl včera, tak jsi celou noc nespal:D Citovat
gronholmm Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 (a uz som to videl vcera ) Tak tohle mě dostalo :D:D Citovat
cechic Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Vodafone má reklamu se zajícema, tak taky jednouho zajíčka přidám Citovat
Stifler Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 chudáci asi nevědí, co vozí na autě za RZ. Anebo se hrozně stydí, když v tomhle autě jezdí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.