rimmer Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Caute..budu delat zaroven s vymenou prevodovky, at to vemu naraz. mam dotazy 1. na kolik me prijde material u rozvodu (tj. remen a kladka(kladky)) 2. jestli vam to uz delali, vyndavali kvuli tomu motor, nebo to udelali primo na aute ? Citovat
Petr605 Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Mně to dělali v jednom nejmenovaném servisu a materiál je nějak 3500 (zřejmě bez DPH) a motor se kvůli tomu nevyndává. A nemusí se vyndavat ani kvůli výměně těsnění pod hlavou, ale v nejmenovaném servisu to dělají, protože si pak na to účtují dva dny práce... Citovat
rimmer Odesláno 24. březen 2005 Autor Odesláno 24. březen 2005 Ja jen, ze sem se bavil se svym servisakem ohledne tohodle a jak mi menil spojku a sundavla predovovku, tak rikal ze taky uvolnoval motor a zvedal ho aby tam mel pristup. A kvuli tech rozvodu mi rikal ze je tam blby pristup ze ho mozna povytahne taky, sam nevim. Ale nechci platit tisic dva navic za to, ze bude pul dne oddelavat motor a pak zase pul dne ho tam nandavat ( Citovat
Marcos Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 Kvuli tem rozvodum neni treba vyndavat ani povytahovat motor. Mozna jen sundat ten horni drzak se silenblokem na motoru, at je lepsi pristup. Uz si to moc nepamatuji. Ale je tam kur..... pristup! No, francouz... Citovat
Petr605 Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 Napsán autorem rimmer Ja jen, ze sem se bavil se svym servisakem ohledne tohodle a jak mi menil spojku a sundavla predovovku, tak rikal ze taky uvolnoval motor a zvedal ho aby tam mel pristup. A kvuli tech rozvodu mi rikal ze je tam blby pristup ze ho mozna povytahne taky, sam nevim. Ale nechci platit tisic dva navic za to, ze bude pul dne oddelavat motor a pak zase pul dne ho tam nandavat ( Tisíc dva, hmm. V nejmenovaném servisu si na to počítají 10 hodin ven a 10 hodin zpátky. A? se prachy točí... Proto jsem taky s nejmenovaným servisem skončil. Citovat
Fusion Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 sem se na vrakáču hrabal v 3.0, tím motorovým prostorem by nepropadlo ani párátko Citovat
Petano Odesláno 27. březen 2005 Odesláno 27. březen 2005 co se tyka rozvodu tak ja vim ze u nejaky Alfy se musel kvuli tomu vyndat uplne celej morot ... jinak to neslo ... takze zlaty francouzi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.