Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute..budu delat zaroven s vymenou prevodovky, at to vemu naraz. mam dotazy

1. na kolik me prijde material u rozvodu (tj. remen a kladka(kladky))

2. jestli vam to uz delali, vyndavali kvuli tomu motor, nebo to udelali primo na aute ?

Odesláno

Mně to dělali v jednom nejmenovaném servisu a materiál je nějak 3500 (zřejmě bez DPH) a motor se kvůli tomu nevyndává. A nemusí se vyndavat ani kvůli výměně těsnění pod hlavou, ale v nejmenovaném servisu to dělají, protože si pak na to účtují dva dny práce...:D

Odesláno

Ja jen, ze sem se bavil se svym servisakem ohledne tohodle a jak mi menil spojku a sundavla predovovku, tak rikal ze taky uvolnoval motor a zvedal ho aby tam mel pristup. A kvuli tech rozvodu mi rikal ze je tam blby pristup ze ho mozna povytahne taky, sam nevim. Ale nechci platit tisic dva navic za to, ze bude pul dne oddelavat motor a pak zase pul dne ho tam nandavat :((

Odesláno

Kvuli tem rozvodum neni treba vyndavat ani povytahovat motor. Mozna jen sundat ten horni drzak se silenblokem na motoru, at je lepsi pristup. Uz si to moc nepamatuji. Ale je tam kur..... pristup! No, francouz... :papa

Odesláno
Napsán autorem rimmer

Ja jen, ze sem se bavil se svym servisakem ohledne tohodle a jak mi menil spojku a sundavla predovovku, tak rikal ze taky uvolnoval motor a zvedal ho aby tam mel pristup. A kvuli tech rozvodu mi rikal ze je tam blby pristup ze ho mozna povytahne taky, sam nevim. Ale nechci platit tisic dva navic za to, ze bude pul dne oddelavat motor a pak zase pul dne ho tam nandavat :((

Tisíc dva, hmm. V nejmenovaném servisu si na to počítají 10 hodin ven a 10 hodin zpátky. A? se prachy točí...

Proto jsem taky s nejmenovaným servisem skončil.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...