Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na kolik by vyšel dálkový start na moje auto.

Na netu jsou od 400kč ale nevím jestli to nějak obejde imobilizér a origo alarm. Nejlepší by bylo asi kdyby to fungovalo přes GSM na prozvonění pokud to jde. a jak je to aby to nestartovalo kdybych třeba zapomněl zařazenou rychlost.

Odesláno

Ahoj,nevím jak GSM, ale vím že u staršího Magicaru to bylo řešeno tak, že immo se obcházelo bypassem, což byla krabička do které se schoval klíč (viz http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/prislusenstvi/bypass-modul-magicar-tbp-n.html) a to se celé schovalo do palubky. Pojistka proti zařazenému rychlostnímu stupni byla zase řešena tak, že alarm nechal nastartovaný motor dokud nedošlo k uzamčení auta dálkovým ovládáním. Jestli je to ovšem v novějších alarmech řešeno jinak netuším ;)

Odesláno

ty starty od 400 jsou pro automaty nebo pro hazardery, každopadne potřebujes bypass cca 500,- a dalsí klič od auta.

na tvoje hdi ti radeji doporucim magicar kdy nejen muzes dalkove startovat ale treba i na 2 km od auta sledovat stav vozu (teplota uvnitr,nabiti aku , stav on of centralu ) ale budes mit i automaticke dochlazovani turba tzn , ze po prijezdu vyndas klic vysednes a zamknes a auto je furt nastartovane dokud se nevychladi turbo a pak samo chcipne.

Odesláno

na ty magicar jsem se díval ale je to další ovladač v kapse.. proto jsem chtěl spíš ten tel. a chtěl jsem to jenom na ráno ať si z baráku nastartuju auto jak vstanu (stojí v otevřené garáži)

kam a jak se ten magicar zapojuje??

Odesláno
na ty magicar jsem se díval ale je to další ovladač v kapse.. proto jsem chtěl spíš ten tel. a chtěl jsem to jenom na ráno ať si z baráku nastartuju auto jak vstanu (stojí v otevřené garáži)

hdi motor nezohrejes ani po polhodine na viac ako 35-40 stupnov...

to uz radsej nezavisle ak sa ti jedna vyslovene o to ze chces zohriat motor. Takto zohrievat dieselovy motor sa neodporuca a nerobi mu to dobre, trpi EGR, FAP, celkovo trpi cely motor, s ktorym sa ma po nastartovani ist hned na cestu a nenechat ho bezat. okrem toho je to priestupok za ktory ta policajti mozu spokutovat... u nas na parkovisku to uz parkrat riesieli, ale to je buzeracia, nie o tom som chcel...

Par ludi to tu na fore ten dialkovy start ma, pochvaluju si to, ale webastu sa to zdaleka nevyrovna. Ak mozes, skus si pozhanat webasto a namotnovat si ho, resp. nechaj si ho namontovat od auta.

sory za OT. :(

Odesláno

zahrivat motor tim, ze ho nechas studenej trapit se na volnobeh ctvrt hodiny je blbost, pro motor je lepsi, kdyz ho zahrejes volnou jizdou hned po startu.

Kdyz to mas v garazi, tak si porid elektricky ohrivani do chladiciho okruhu, zapojis do zasuvky (tu muzes mit spinanou spinackama ovladanyma GSM) a ono to predehreje vodu jako v bojleru ;)

A nebo pak to Webasto ;)

Odesláno

Mercel00 asi myslel toto:

zákon č. 361/2000Sb.

§ 7

(1) Řidič nesmí

a) předat řízení motorového vozidla osobě, která nesplňuje podmínky § 3 odst. 3,

b) obtěžovat ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích ani jiné osoby zejména nadměrným hlukem, znečišťováním ovzduší, rozstřikováním kaluží, bláta nebo zbytečným ponecháním motoru stojícího vozidla v chodu,

c) při jízdě vozidlem držet v ruce nebo jiným způsobem telefonní přístroj nebo jiné hovorové nebo záznamové zařízení.

d) kouřit při jízdě na motocyklu, na mopedu a na jízdním kole,

e) na druhém sedadle motocyklu přepravovat osobu mladší 12 let.

ale podle mě to neplatí pro takové situace

[upravil dne 9/10/11 14:34 od Laďa]

Odesláno

to Lada, ja myslim, ze §7 pism.b) na to sedi zcela presne a policie ho muze vyuzit, staci aby je zavolal nejaky aktivni soused

Odesláno

řešit teplotu v autě nastartovaným motorem je kravina--dej si dovnitř tepelný ventilátor spínaný hodinama

dotaz chápu tak, že tě teplota motoru nezajímá, hlavně teplo v autě :myslim

Odesláno

právě že mi šlo o motor 2-3x týdně jezdím ráno jenom 15km tam a odpoledne 15 zpět. a to se motor v mrazech nezahřeje. myslel jsem že když se nechá chvíli běžet než vyjedu tak se aspoň o něco ohřeje...

Odesláno

nemůžu to najít, je to i tady na foru (už se to probíralo)

je to v podstatě válec,který vřadíš do vodní hadice chlazení motoru a v něm je ohřívací spirála...,cena co pamatuju cca 5000kč--je to tovární výrobek s různým příkonem, určený hlavně pro severské země

Odesláno

Ale tu el. spirálu pravděpodobně nepřipojí v práci. Navíc pro mě by to nebylo - zbytečná další manipulace před/po jízdě. Webasto je lepší, ale to se nevejde do 5k :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...