Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

Tak km bych nesoudil podle volantu, ja jsem si dal volant kozenej do sve 306 a behem 3 let se zacal taky odrbavat a to dost. jinak dekuju.

Odesláno

oni: mohl bych třeba soudit dle pedálů, vypadají jako u mě (260 tkm), ale záleží, kdo to řídil. Časté popojíždky po městě dají pedálům zabrat, stejně tak volantu ...

Jinak pěknej introš, ať dobře slouží.

Odesláno

Dekuju..

Jinak jsem dnes mluvil s byvalym majitelem po telefonu, ptal sjem se ho na rozvody, bylo mi receno,ze kdyz to pred tema rokama privezl z nemec, tak rozvody byli delany na 100 tkm. takze on je nedelal. takze je budu muset udelat, ale mam dotaz, myslite ze muzu pockat do jara. ze bych pres zimu na ne nasetril nebo je to urgentni a mel bych neprodlene vymenit.

Odesláno

Stále tu riešite tie km. Jazdené auto ktoré jazdilo dajme tomu často po meste bude mať už po 100 000 km preleštený volant. Už sa tu toho po celom fóre o kilometroch napísalo dosť. Oni si kúpil krásnu 406 a je jedno či má 200 000 alebo 400 000 km. Nekazte mu úvodnú radosť z auta.;) Neberte to v zlom chlapci.

Rozvody si daj pozrieť aspoň vizuálne niekomu či by to ešte do jari zvládli, ale bude to aj tak lotéria.

[upravil dne 9/10/11 19:58 od marko306]

Odesláno

Dekuju marko306 :) . Uz ty kilometry taky neresim,at to ma tolik nebo tolik tak jsem nad miru spokojen. a jak pises,tak uz vim z vlastni zkusenosti jak muze bejt dojebanej interier i u 2 roky starem aute z 80 tkm na tachaku.

Odesláno

chlapi, na kolik vyjde celni okno na tohle auto. s pruhem ci bez pruhu. celni bejvaj jenom cire ne nebo byvaj uz zatmavene? kdyz jsem koukal na kelly,tak ceny zacinaj na 2300 do 13000 a nevidim v tom rozdil. jde mi o povinne ruceni. kdyz bude do 5000 tak ho mam v cene a kdyz bude nad 5 tisic,tak musim priplatit litra...

Odesláno

Dekuju moc. no musim koupit baterky do ovladace,at ho muzu vyzkouset.

JINAK dotaz pro majitele stejeho auto, pokud mi pocitac ukaze nizkou hladinu paliva a zacne sviti zebrave oko, kolik kilaku cca jeste najedu se spotrebou 6.5 litru? klidne si vemu kandak do kufru,dokud auto nechcipne, ale pak se bojum abych to nejak nezavzdusnil nebo tak neco.

Odesláno

K tomu řemenu, skutečně těžko radit, ale pokud finance nemáš, nechal bych zkouknout řemen, jak vypadá, možná na něm bude uvedeno i stáří. Nicméně nejjistější je výměna rozvodů, pokud to přeskočí, není to sranda...

Na hladové oko bys měl dát 100 km, mělo by to být 10% nádrže, ale nedoporučuje se vyjíždět \"do mrtě\", aby to nenasálo nějaký bordel zespod nádrže, v zimě tam bude nejspíše srážet řepka:myslim ... je to sice velký auto, ale nafták, měl bys jezdit za stejné prachy jako s 306, takže bys neměl mít problém s provozem (palivem) :P

Odesláno

Čelní sklo určitě připojisti na 10 000,- Kč, do 5ti se fakt nevlezeš :bojim

Co se týče rozvodů - neznám věštce, kterej by si vzal na triko diagnostiku řemene \"od oka\". Doporučuju neváhat s výměnou a rovnou udělat i kladky a vodní pumpu - je to sice pár kaček navíc, ale zase nehrozí, že za pár týdnů budeš dělat rozvody znova kvůli tekoucí pumpě nebo rachtajícím kladkám. I když Ti třeba momentálně částka za rozvody může připadat vysoká, věř, že takovej potkanej motor - to jsou úplně jiné korunky.

Jinak auto vypadá pěkně, přeju, ať slouží do roztrhání těla.

Odesláno
...pokud mi pocitac ukaze nizkou hladinu paliva a zacne sviti zebrave oko, kolik kilaku cca jeste najedu...

vyrobcovia nastavuju rezervu tak aby si s autom presiel cca 70~120km.

Mne ked sa rozsvieti rezerva tak idem tankovat do plna...

Odesláno

Jsem na tom jako Marcel - když se mi rozsvítí hladovka, hledám pumpu (a když jsem třeba v Rumunsku musel jet na rezervu 50 km, páč nikde žádná pumpa nebyla, byl jsem nervózní jak prvnička).

Odesláno

a panove na kolik u tophoto motoru vyjdou rozvody materialove? vsechny remenay,kladky,pumpa nebo je tam vice kladek, sam nevim. Na praci mam sikovneho cloveka,ten by mi to udelal za hubicku,jedna se mi o material. dekuju. No ono s tou naftou to chci mit orientacni, pak jsem si vsimnul,ze palubak prestane ukazovat dojezd,tak jeste podle ciselniku. a diky.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Přijde mi že ta nádrž je u rezervy pěhně široká :D nevim jak u vás ale mě se rosvicí ještě dřív než vleze na tu poslední čárku než je pod ní červená ale najedu na ní i 150km :) a nikdy mi nafta nedošla.Pak natankuju za 300 a sauron furt svítí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...