Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P405 - DO na central - dosud nepopsany problem - PLEASE HELP

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem procetl cely forum ohledne centralu! Potrebuji zapojit dalkove ovladani k centralnimu ovladani.

Diky Oddiemu jsem zjistil jak zapojit kabely k centralni jednotce, ale nikde jsem se nedocetl Jak zapojit kabely do prijimace na strope!!!?

zapojeni podle Oddieho na centr.jednotce by melo byt takto:

1. bílý (tlustý) č.200 - napájení +12V

2. žlutozelený (tlustý) č. M200 - kostra

3. fial. (tlustý) č.201 - motorek

4. hnědý (tlustý) č.202 - motorek

5. oranž. (tenký) č.203A - ovl. \"odemkni\" od motorků

6. oranž. (tenký) č.205 - ovl. \"odemkni\" ext.

7. bílý (tenký) č.??? - ovl. \"zamkni\" od levého motorku

8. bílý (tenký) č.204A - ovl. \"zamkni\" od pravého motorku

9. bílý (tenký) č.206 - ovl. \"zamkni\" externí???

Prosim poradte jak zapojit kabely 205 a 206 z centr.jedn. do prijimace na strope!?A taky kam zapojit napajeni a kostru?Na prijimaci je 8pinu a nemam k nemu koncovku,takze nevim co kam zapojit!

mooooc dekuji.... :papa

[Editován dne 23/3/05 Marcel]

Odesláno
Napsán autorem Marcel

Tak jsem procetl cely forum ohledne centralu! Potrebuji zapojit dalkove ovladani k centralnimu ovladani.

Diky Oddiemu jsem zjistil jak zapojit kabely k centralni jednotce, ale nikde jsem se nedocetl Jak zapojit kabely do prijimace na strope!!!?

Nevím, možná je to skrytá reklama, ale v Třebíči mám kamaráda, shodou okolností autoelektrikáře - sídlí v garážích na výpadovce z TR na Brno, kde na úrovni benzínové pumpy, která je po levé ruce odbočíš vpravo, přejedeš přes můstek a před Tebou je servis škodovky. Ten necháš po levé ruce, držíš se tedy po pravé straně a vjedeš do areálu, kde je ně jaký autoservis. No a jak projíždíš průjezdem, tak při pohledu do zrcátka okamžitě po jeho projetí jsou dveře jeho dílny (jmenuje se Milan Nedělka, tel. 732606333. Myslím si, že je velice šikovnej a taky že Ti s problémem rád pomůže.

Odesláno
Napsán autorem .mycTD

sorry, ze se vam do toho pletu. Ale jak vypada ten prijmac na DO? Neni to takova tmava polokoule u vnitrniho zrcatka?

nene, je to krabicka 85x40x20mm, ve ktery jsou umisteny 3prijimaci IR tranzistory, 3integrace, atd..., vede z ni 8vyvodu a tato krabicka je umistena v plastu pod sterchou pred osvetlenim interieru...

ja prave potrebuju zjistit jaky vyvody jsou na co...?kdyby se mohl nekdo podivat byl bych moc vdecny!!!

OPRAVA: na ty krabicce je krytka, ktera ma tvar polokoule ve stejne velikosti jako ta krabicka a je tmava, takze je to asi to co ty myslis!!!! :-)

[Editován dne 24/3/05 Marcel]

Odesláno

A už jste to někdo zkoušel rozdělat? Já měl tu polokoupi( spíš to vypadá jako kus hermelínu :D) prdlou a bylo to to jediný, co se mi podařilo vyndat.Jinak jsem odšrouboval všechny šrouby co jsem mohl, ale prostě to ven asi nikdy nedostanu. Nemáte někdo tipa.V manuálu to popsaný neni, tak nevím,A DO mi nefunguje taky.

Odesláno
Napsán autorem TITANa

prosim napisat mi VIN cislo a ja pozhanam schemu

tady je moje VIN: VF315BD6208030183

ja mam akorat schema, kde je sice sou sice ocislovany kabely, ale neni tam uz popsano ktery vyvod je na co....

Odesláno
Napsán autorem Marcel

zapojeni podle Oddieho na centr. jednotce by melo byt takto:

1. bílý (tlustý) č.200 - napájení +12V

2. žlutozelený (tlustý) č. M200 - kostra

3. fial. (tlustý) č.201 - motorek

4. hnědý (tlustý) č.202 - motorek

5. oranž. (tenký) č.203A - ovl. \"odemkni\" od motorků

6. oranž. (tenký) č.205 - ovl. \"odemkni\" ext.

7. bílý (tenký) č.??? - ovl. \"zamkni\" od levého motorku

8. bílý (tenký) č.204A - ovl. \"zamkni\" od pravého motorku

9. bílý (tenký) č.206 - ovl. \"zamkni\" externí???

Prosim poradte jak zapojit kabely 205 a 206 z centr.jedn. do prijimace na strope!?A taky kam zapojit napajeni a kostru?Na prijimaci je 8pinu a nemam k nemu koncovku,takze nevim co kam zapojit!

mooooc dekuji.... :papa

Cece mel jsem to pred mesicem rozebrany, odpojoval jsem ten konektor a koukal na popisky tech dratu, bohuzel se uz nepamatuju, jak to tam bylo. Na tom tistaku bys mohl minimalne odhalit, kde je + a kde -. A kdyz prohodis mezi sebou 205 a 206, nic by se totiz nemelo stat, jen budes mit zamykani a odemykani obracene.

Kazdopadne muzes odzkouset, na kterych pinech se objevuje 0V (to jako voltu) pri zmacknuti Otevreni/Zavreni na klicku, samozrejme pri jiz pripojenem napajeni.

Skoda, kdybys napsal o mesic driv ;)

[Editován dne 24/3/05 dtyrkas]

Odesláno

to TITANa: ja nemam nic od elektriky na moje auto... chcel by som hocico co mozes zohnat... mozes to oskenovat a poslat na mejl? alebo ako by sme sa dohodli??? moje VIN je VF31AVJZE51953888. predom dikez.

Odesláno
Napsán autorem TITANa

to acatt: viem zohnat akukolvek schemu!

Za chvili budes nejoblibenejsim a nejoslovovanejsim ( spolu s Oddiem :D ) clenem clubu, to jsis nabehnul s timhle konstatovanim :D :D

Odesláno
Napsán autorem .mycTD

mimochodem, netusi nekdo, kde by se dal eventualne sehnat ten ovladac? Predchozi majitel mi ho nejak nedodal:(

hledej v diskuzi priste, nekolikrat to tu borci probirali.

Ale ja ti muzu prozradit ze jenom v peugeotu origos. Ja se rozhodl, diky cene, pro levnejsi variantu a to dalkove radiove ovladani s plovoucim kodem za 1500,- nove, montaz doma. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...