Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No minimalne je zvlastni je pisi bezna cena 4000 sleva 50% pritom kdyz si vytahnes ten jejich cenik do Excelu a udelas prumer dostanes se spis okolo 6000 (minimum tam vidim 4990, maximum 8490). Za dvojku by me to taky lakalo, nicmene bylo by dobre vedet zda s tou firmou nekdo odtud z Clubu ma zkusenost a JAKOU :myslim

Odesláno

Co atmosféru,ale motor v sérii co má 55kw.Jednotka má být poslední věc na úpravách,né první ;) Radši peníze projezdi nebo koukni jak vypadají brzdy,olej,.....

Odesláno

V kazdem pripade mi nesedi cena s voucheru

\"Vouchery lze sčítat - ceník pro jednotlivá vozidla níže\"

Takze, ked sa nemylim, ze 2 tisicky, dostanes sluzby za 4 tisic ... Ve finale tak 207 1.4 16 co stoji 4990 - 4000 = 990 + cena za spominany voucher 2000 tis. a si na 2990 ...

Odesláno
Co atmosféru,ale motor v sérii co má 55kw.Jednotka má být poslední věc na úpravách,né první ;) Radši peníze projezdi nebo koukni jak vypadají brzdy,olej,.....

Nemá ten motor náhodou 66kW ?

Odesláno

Mno treba pro motor 306 1,4 slibuji zvyseni z 55kW na 63kW to je 15% nahoru .... nevim,zda se to vyplati,nicmene jak zde je vyse psano - 2.000,- neni tak moc. Ovsem pokud se nemylim cipovani delaji jen na autech v dobrem technickem stavu a samozrejme na chovani auta se podepisuje spouuusta dalsich veci. Jen namatkou co me ted hned napadne : Dobre svicky, dobry olej, dobry vzduchovy filtr, rozmer pneumatik .....

markuss : P207 1,4 16V ma 65kW :)

[upravil dne 6/10/11 11:06 od Stibto]

Odesláno

Takze, ked sa nemylim, ze 2 tisicky, dostanes sluzby za 4 tisic ... Ve finale tak 207 1.4 16 co stoji 4990 - 4000 = 990 + cena za spominany voucher 2000 tis. a si na 2990 ...

To jsem pochopil tak ze za 2K mas 4K tzn kdyz das vouchery dva zaplatis 4000 a \"nachipuji\" Ti za 8000 (coz je cca cenovy strop u nich :) ) hm ? Tzn stale 50% dolu.

Odesláno
15% je dle mě nesmysl a kec....Říkalo se 10% max na atmosf. motoru v top stavu.Hlavně aby to nedělali stylem jako ABC Tuning :D

to jest ? :)

Citovat předešlý příspěvek není povoleno viz.bod.č.5 pravidel....děkuji moderátor

[upravil dne 6-10-11 15:43 od Přema]

Odesláno

to vim taky ze to neni povoleno .... nicmene jak to mam teda udelat kdyz na tohle chci reagovat a byly treba mezitim i jine prispevky hm ?

Odesláno

Bež do toho i když je to blbost. A víš pro to píšu? Aby si to zkusil a pak napsal, jestli cítíš nějaký zlepšení (neucítíš) :roll:D

Na seriovou atmosferu je chip blbost.

[upravil dne 6/10/11 16:41 od Frozz]

Odesláno

To jsem pochopil tak ze za 2K mas 4K tzn kdyz das vouchery dva zaplatis 4000 a \"nachipuji\" Ti za 8000 (coz je cca cenovy strop u nich :) ) hm ? Tzn stale 50% dolu.

Ano, ale

1. To uz neni chip za 2000 ...

2. Co udelas, kdyz chip stoji 5 nebo 6 tis ?

Kopupis jeden voucher, a zvysek doplatis, tym padem to 50 procent nebude :)

Konretne zakladatel tohoto vlakna by platil 4990, tj voucher za 2 jku a 990 k tomu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...