lukr Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Zdravím všechny a prosím o radu. Na autě mi vytryskl nový pramen benzínu. Bohužel není bezedný a je na přívodu ke vstřikům. Je to u motoru, z lišty je krátká asi cca 6cm hadička, pak kostka která tvoří 90° koleno mezi hadičkou a přívodem. No a v místě napojení hadičky a kostky to krásně stříká na motor. Pokud to v tomto místě rozpojim, musím potom odvzdušnit přívod benzínu? Pokud ano, jak? Díky za radu Citovat
trollik Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 ne.Cerpadlo tam dotlaci za kratkou dobu dost benzinu.Ten vzduch ti utece do valce pres vstrik. Citovat
KoZLiK Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Hmm tak jestli te strika benzin na motor...... tak stim bych se asi neodvazil jet,aby to nahodou neblaflo..... no nevim... Citovat
vix Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Kozlik: s naftou muzes... me jednou praskl prepad nafty.. s motorem od nafty a vycakal jsem dost nafty na motor. Normalne sjem s tim jezdil, a asi za mesic jsem to nechal umejt. No, jo... ale benzin bych vazne neriskoval !!!!!!! Citovat
KoZLiK Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Napsán autorem vix Kozlik: s naftou muzes... me jednou praskl prepad nafty.. s motorem od nafty a vycakal jsem dost nafty na motor. Normalne sjem s tim jezdil, a asi za mesic jsem to nechal umejt. No, jo... ale benzin bych vazne neriskoval !!!!!!! No to je mi jasny,ze nafta by od teplyho motoru jen tak nechytla jako benzin... ale i tak by me to pekne sr**o kdyby to nekde chcalo,lidove receno... Citovat
lukr Odesláno 22. březen 2005 Autor Odesláno 22. březen 2005 Naštěstí jsem to zjistil hned po nastartování. Ventilátor mi hnal dovnitř \"opojnou\" vůni benzínu.Tak jsem to fofrem odstavil a začal přemýšlet že takovej hasičák v autě může být docela dobrá věc. Ale už je opraveno. Mohla za to ona krátká (cca 5cm) hadička. Na vnitřní stěně, v jednom místě pod sponou, kouká kousek textilní vložka a tudy si našel benzín cestu ven. Jinak žádná prasklina. Citovat
Ferry Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Napsán autorem lukr Naštěstí jsem to zjistil hned po nastartování. Ventilátor mi hnal dovnitř \"opojnou\" vůni benzínu.Tak jsem to fofrem odstavil a začal přemýšlet že takovej hasičák v autě může být docela dobrá věc. Ale už je opraveno. Mohla za to ona krátká (cca 5cm) hadička. Na vnitřní stěně, v jednom místě pod sponou, kouká kousek textilní vložka a tudy si našel benzín cestu ven. Jinak žádná prasklina. Naprosto klasicka zavada u 406tek, taky uz jsem ji resil, kousek hadicky asi za 5Kc,dve nove sponky, 2 minuty prace a vyreseno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.