Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

:)mám na streche auta strašne veľa malinkých bodiek od živice, pravdepodobne od toho ako parkujem pod stromom. Viete mi doporučiť nejaký kvalitný odstraňovač.

Odesláno

Než bych zkoušel něco jiného tak bych sáhnul po spec. sprejích na odstranění asfaltu, ty mají snad všude a věřím, že by si s tím mohly poradit. Z těch všude dostupných by asi měl fungovat líh, případně benzín, ale pozar na místa s opravovaným lakem a pod. Každopádně potom ošetřit třeba voskem.

Odesláno

na asfalt plati sadlo - maslo ;) sice to budes mit trosku mastnejsi, ale asfalt pusti

BTW jakou spojitost ma zivice se stromama ? pokud teda zivice ve slovenstine znamena vyraz pro asfalt jako v cestine

Ze stromu (jehlicnateho) pada pryskyrice, tu potom normalne lihem

[upravil dne 27/9/11 21:30 od Ferry]

Odesláno

no možno som to trošku inak nazval ale mohlo by to byť po vašom pryskyrice, neviem či sa to tak povie aj po slovensky. avšak toto nie je len s ihličnatých ale aj listnatých stromov. na streche auta mám neskutočne veľa bodiek o priemere 1-2mm.

Odesláno

aha, tak na pryskyrici normalne lih, treba v lekarne, v nouzi postaci i vodka, slivovice nebo neco jineho silnejsiho - ma to vyhodu, muzes namazat auto i sebe ;)

Odesláno
aha, tak na pryskyrici normalne lih, treba v lekarne, v nouzi postaci i vodka, slivovice nebo neco jineho silnejsiho - ma to vyhodu, muzes namazat auto i sebe ;)

Já ti dám slivovici na kapotu, vře se ve mně moje Jihomoravská krev :bacha

Odesláno

Ferry : tak asi to skúsim s tou vodkou alebo slivovicou a ked to nepomože tak dufam že to pomože aspon mne :)

ale to zase nemožem robit sám, ve dvoch sa to lepšie pije :D

[upravil dne 27/9/11 20:47 od gedu]

Odesláno

Raz som používa na auto taký vosk na ošetrenie laku bol v takej plechovke ako konzervy s plastovým vekom pod ktorým bola špongia, s tým som navoskoval auto vyleštil a zobralo to z laku všetok bordel po asfalte. Mohlo by to pomôcť aj na tú živicu ale nenapadá ma ako sa ten prípravok volal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...