Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

doufám že jí máš dost, bude potřeba na rychlouzdravení :(

[upravil dne 16/2/12 16:31 od Stibto]

Odesláno
cesta je sjízdná a mam slybeno od starosty buků že nám cestu zejtra vyhrne ja už sem na místě činu a je tady nádherně:)

A prosím, nemáš fotečku okolí?

Odesláno

Tak kupodivu i u nás bude letošní odjezd na zimní klouzání poněkud chaotický, vezmu to poměrně ze široka:

1) Pavlík od minulého úterý zalehl s angínou. Myslel jsem, že v pondělí už půjde do školky (přes víkend byl bez teplot a podle mně v pohodě), ale doktorka mu nasadila jinou meducínu a nechala ho do pátka doma s tím, že ale odjezd na hory v podstatě doporučuje

2) V pátek odpadla Helča. V pondělí jí její lékařka nasadila podobné léky jako prckovi a vypadalo to, že pojedeme bez ní. Současný její stav je ale celkem v pohodě, takže pojedeme v původní sestavě.

3) Chtěl jsem v práci na zítřek volno, které jsem bohužel nedostal. Na místo toho šéf v pátek vyhodil jednoho ze tří skladníků, v úterý přišel kontainer se sušenými pochutinami (čeká se na něj od počátku prosince, kdy vyplul z Číny) a dnes se svět zbláznil a celá Praha ty sušený masa chce - takže má dnešní pracovní směna vypadala tak, že jsem si od 7.30 do 13.30 ve spolupráci se dvěma skladníky připravoval závozy a ve 14 hodin vyjížděl do pražských ulic s naloženým zbožím pro 27 zákazníků. Lítal jsem do 20 hodin a zavezl jsem jich 26 (trasa, kde jsem byl k vidění: Lahovičky, Stodůlky, Petřiny (2x), Červený vrch, Horoměřice, Suchdol, Kulaťák, Modřany, Podolí, Dittrichova, Pankrác, Rumunská, Slezská (2x), Vinohradská, Rokycanova, Chopinova, Radhošťská, Kodaňská (3x), Strašnická, Harfa, Stírka, Bohnice, Komunardů, Kamenická).

Proč se takhle rozepisuju - na sraz se těšíme a budu dělat vše, co je v mých silách, abychom vyrazili z Prahy co možná nejdříve. Pokud se mi ale stane něco podobného jako dnes, prosím o uschování večeří pro Medvědí rodinku, abychom nemuseli jít spát hladoví - nejzazší termín našeho příjezdu vidím tak do 23 hodin, pak můžete naše porce hodit hladovcům

Dík za pochopení - nikdy jsem zbytečně nevymrzoval a věřím, že pořadatelé srazu mou situaci pochopí.

[upravil dne 17/2/2012 00:06 od Medvěd]

Odesláno

Medvěd: teda máš to hektický.

Já bych také prosila o případné uschování véči pro vectora a mě (a ne uschovat k někomu do žaludku :)) protože jak to tak v tuto chvíli vypadá řídit budu tedy já, protože po asi 30 možná víc hodinách v práci bude vector spinkat pravděpodobně při mé jízdě. Což znamená značné zpomalení jízdy pro mou jistotu bezpečí :)) každopádně budu se snažit dorazit co nejdříve. Kdybych měla jet sama vlakem tak doufám, že dorazím nějak včas a že na mě v tomto případě Stibto nezapomene :D

každopádně já dorazím stoprocentně dneska x) děj se co děj :))

Guest minimaxa
Odesláno

Prostě klouzání, jak má bejt! Apropos, těšte se na zítra na 9h ráno :D:P Doporučuju betelnou protismykovou obuv ;)

Guest minimaxa
Odesláno

Medvěde, není tvým příbuzným člen Lubko? :D

Každopádně držím palce!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...