Guest StibTo Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 doufám že jí máš dost, bude potřeba na rychlouzdravení [upravil dne 16/2/12 16:31 od Stibto] Citovat
Pinďa Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 cesta je sjízdná a mam slybeno od starosty buků že nám cestu zejtra vyhrne ja už sem na místě činu a je tady nádherně A prosím, nemáš fotečku okolí? Citovat
ygnor206 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 No sem docela zvědavej jak to s mojí starou 106kou zvládnem:D když 206ka má nemocnej startér,ale bude aspoň prča:D Citovat
Jimmy106 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 Parada, aspon tam nebudu jedinej stosestkar Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 Tak kupodivu i u nás bude letošní odjezd na zimní klouzání poněkud chaotický, vezmu to poměrně ze široka: 1) Pavlík od minulého úterý zalehl s angínou. Myslel jsem, že v pondělí už půjde do školky (přes víkend byl bez teplot a podle mně v pohodě), ale doktorka mu nasadila jinou meducínu a nechala ho do pátka doma s tím, že ale odjezd na hory v podstatě doporučuje 2) V pátek odpadla Helča. V pondělí jí její lékařka nasadila podobné léky jako prckovi a vypadalo to, že pojedeme bez ní. Současný její stav je ale celkem v pohodě, takže pojedeme v původní sestavě. 3) Chtěl jsem v práci na zítřek volno, které jsem bohužel nedostal. Na místo toho šéf v pátek vyhodil jednoho ze tří skladníků, v úterý přišel kontainer se sušenými pochutinami (čeká se na něj od počátku prosince, kdy vyplul z Číny) a dnes se svět zbláznil a celá Praha ty sušený masa chce - takže má dnešní pracovní směna vypadala tak, že jsem si od 7.30 do 13.30 ve spolupráci se dvěma skladníky připravoval závozy a ve 14 hodin vyjížděl do pražských ulic s naloženým zbožím pro 27 zákazníků. Lítal jsem do 20 hodin a zavezl jsem jich 26 (trasa, kde jsem byl k vidění: Lahovičky, Stodůlky, Petřiny (2x), Červený vrch, Horoměřice, Suchdol, Kulaťák, Modřany, Podolí, Dittrichova, Pankrác, Rumunská, Slezská (2x), Vinohradská, Rokycanova, Chopinova, Radhošťská, Kodaňská (3x), Strašnická, Harfa, Stírka, Bohnice, Komunardů, Kamenická). Proč se takhle rozepisuju - na sraz se těšíme a budu dělat vše, co je v mých silách, abychom vyrazili z Prahy co možná nejdříve. Pokud se mi ale stane něco podobného jako dnes, prosím o uschování večeří pro Medvědí rodinku, abychom nemuseli jít spát hladoví - nejzazší termín našeho příjezdu vidím tak do 23 hodin, pak můžete naše porce hodit hladovcům Dík za pochopení - nikdy jsem zbytečně nevymrzoval a věřím, že pořadatelé srazu mou situaci pochopí. [upravil dne 17/2/2012 00:06 od Medvěd] Citovat
Goldinka Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Medvěd: teda máš to hektický. Já bych také prosila o případné uschování véči pro vectora a mě (a ne uschovat k někomu do žaludku ) protože jak to tak v tuto chvíli vypadá řídit budu tedy já, protože po asi 30 možná víc hodinách v práci bude vector spinkat pravděpodobně při mé jízdě. Což znamená značné zpomalení jízdy pro mou jistotu bezpečí ) každopádně budu se snažit dorazit co nejdříve. Kdybych měla jet sama vlakem tak doufám, že dorazím nějak včas a že na mě v tomto případě Stibto nezapomene každopádně já dorazím stoprocentně dneska x) děj se co děj ) Citovat
Péťa Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 A prosím, nemáš fotečku okolí? Něco by bylo... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Prostě klouzání, jak má bejt! Apropos, těšte se na zítra na 9h ráno Doporučuju betelnou protismykovou obuv Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Medvěde, není tvým příbuzným člen Lubko? Každopádně držím palce! Citovat
Péťa Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Snídaně jsou od 8, bylo by dobré přijet nejpozději v 8:45 Citovat
gronholmm Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 No snídani jsem si taky neplatil. Mě jde jen o to kdy začne program:papa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Gronholme, program začne nejpozději v 9:00 Citovat
gronholmm Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Uff, tak to máme ráno co dělat To asi nebudu moc vstávat v deset :D Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 No nechces prijet dnes tak budes zitra vstavat v 6 no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.