Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak bohužel nejedeme,moc mě to mrzí a moc jsme se s Kubíkem těšily na sraz a že se zase po dlouhé době s vámi všemi uvidíme.Včera v noci jsem měl horečku a ráno jsem byl u doktorky a mám bohužel chřipku.Beru antibiotika,takže nemůžeme přijet :-(( Ještě nemám v pořádku imunitu,tak mi stačí,když mě trochu ofoukne a je to :-( Mám tu smůlu.že nemůžu dopředu nic plánovat.. :grr

Tak snad se uvidíme na nějakém příštím srazu :myslim:papa

Odesláno

Kolegové moji milí jestli bude takové počasí jak je teď ( máme tu masakr kalamitu ) tak bohužel nedojedem.....

V tomto počasí jet cca 200 - 250 km určitě ne........

Uvidím ještě jak bude zítra........

Guest Scratch
Odesláno

ja daval vcera praha chomutov, most, praha, celkem asi 280 km a dalo se to, tak se Premo neboj, pochlap se a vyraz :)

Odesláno

To jste neviděli co se tady včera dělo........... budu se snažit......ale jestli dojedu tak sám....takže nanjua padá......

[upravil dne 16-2-12 13:26 od Přema]

Odesláno

no ... taky se o mě pokouší nějaká zasr*** viróza .... už od úterka odpoledne ... nejsem ani v práci :( Tak nevím nevím teda..

Guest Scratch
Odesláno
Jak to myslíš......???

jednoduse, budu mu muset rict, ze neprijede Pepito, ze neprijede Nanjua. Ocekavam, ze nam to nebude uctovat. Nikdy ale nevis, stejne jak jsem psal Pepitovi, ze to s nim vyresim po srazu.

Guest minimaxa
Odesláno

Tomáši, zítra večer to vykurýrujeme, a v sobotu budeš jako rybička ;)

Odesláno

U nás v práci marodí pomalu každej druhej, otevřenej kancl hrozný semeniště nemocí .... :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...