Moby89 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 není možnost, budu čekat, zítra už to má jít k nule, tak třeba to půjde Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 tak tak ja to furt rikam, ze nafta patri do kamen Citovat
KoudaK Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Užijte si to bando.. :-) Já budu tenhle víkend v Itálii... Citovat
gronholmm Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Tak snad se mi podaří dorazit. Včera jsem se jen tak ze cviku kouknul pod kapotu a koukám chladící kapalina nikde. Někde mi zmizelo přes litr vody. Stále podezírám ventil topení, ale mám strach zda to neodešlo výfukem, protože hulím ze všech aut na silnici s přehledem nejvíc Mám 3 dny na operaci a snad to pacient přežije Citovat
Mischelin Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Ahoj jelikož musím celou sobotu na školení :-( tak váhám jetli přijet v neděli.... Bude tam ještě někdo? Nemoho najít časový rozpis.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 No rekl bych se v nedeli do obeda uz budou vsichni pryc.. nebo alespon vetsina urcite... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Dodatečné info k ubytování, vzhledem k předchozímu zajezdu bude ubytko volné až v cca 18 hod, do ty doby budou k dispozici prostory restaurace Dzano, ja te zabiju Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 No rekl bych se v nedeli do obeda uz budou vsichni pryc.. nebo alespon vetsina urcite... Někteří se vrátí z orienťáku v sobotu do 18h ale někteří se už nevrátí vůbec! a budeme je hledat za pomoci polských celníků o půlnoci na neděli někde u Štětína [upravil dne 15/2/12 09:28 od minimaxa] Citovat
dzana.m Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 prosím všechny co jedou nasraz at si vemou řetezy nebo zimní vybavu mame tady krapítek mazec hlavně ty co pojedou orijenták Citovat
Stifler Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Já předpokládal, že orienťák bude jednoduchý a bude při jeho vymýšlení počítáno s možností toho, co se nám venku \"nasvinilo\" a bude se jezdit jen po \"státovkách\". No, někde řetězy mám ještě z doby, co jsem si kupoval mé bývalé GTičko, tak je snad najdu, ale doufám, že moje kvalitní zimní obutí bude stačit. Dneska jsem taky neměl problém s cestováním. Citovat
dzana.m Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 jo jeto vedený po statovkách ale nikdy nevýš snad to bude dobrý Citovat
Stifler Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 A já měl dojem, že se má jezdit i po vesnicích, kde to má do silnic první třídy dost daleko... Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Dzano bud v klidu od pátka má být už obleva.... Citovat
dzana.m Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 A já měl dojem, že se má jezdit i po vesnicích, kde to má do silnic první třídy dost daleko... neboj orijenták se ti bude zamlovat:) Citovat
Bigbadjohn Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Dzano bud v klidu od pátka má být už obleva.... No právě. Po zmrzlým to se to jezdí, ale v ty čvachtě .... Mám se svým parníkem na rozbředlým sněhu neblahou zkušenost jak se zahrabat. Jó s félinkou to se to jezdilo. Tohle je rozmazlená korpulentní dáma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.