Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak snad se mi podaří dorazit. Včera jsem se jen tak ze cviku kouknul pod kapotu a koukám chladící kapalina nikde. Někde mi zmizelo přes litr vody. Stále podezírám ventil topení, ale mám strach zda to neodešlo výfukem, protože hulím ze všech aut na silnici s přehledem nejvíc :roll

Mám 3 dny na operaci a snad to pacient přežije :D

Guest Scratch
Odesláno

Dodatečné info k ubytování, vzhledem k předchozímu zajezdu bude ubytko volné až v cca 18 hod, do ty doby budou k dispozici prostory restaurace

Dzano, ja te zabiju :D

Guest minimaxa
Odesláno
No rekl bych se v nedeli do obeda uz budou vsichni pryc.. nebo alespon vetsina urcite...

Někteří se vrátí z orienťáku v sobotu do 18h ale někteří se už nevrátí vůbec! a budeme je hledat za pomoci polských celníků o půlnoci na neděli někde u Štětína :roker

[upravil dne 15/2/12 09:28 od minimaxa]

Odesláno

Já předpokládal, že orienťák bude jednoduchý a bude při jeho vymýšlení počítáno s možností toho, co se nám venku \"nasvinilo\" a bude se jezdit jen po \"státovkách\". :D:aut No, někde řetězy mám ještě z doby, co jsem si kupoval mé bývalé GTičko, tak je snad najdu, ale doufám, že moje kvalitní zimní obutí bude stačit. Dneska jsem taky neměl problém s cestováním. :)

Odesláno
Dzano bud v klidu od pátka má být už obleva....;):D

No právě. Po zmrzlým to se to jezdí, ale v ty čvachtě .... :bojim

Mám se svým parníkem na rozbředlým sněhu neblahou zkušenost jak se zahrabat. Jó s félinkou to se to jezdilo. Tohle je rozmazlená korpulentní dáma :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...