Radek Hurvajz Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Hele chlape, nikdo nemuže za to jak jsi si to ty vyložil, sam jsi napsal že už jsi takový, nikdo za to nemuže, ale ty by jsi měl pochopit a nebejt nasravací kvuli hlouposti, a ted ještě řikat že s peu klubem končiš, to je nesmysl, určitě nikdo nechce aby jsi tady končil, myslim že by jsi to měl přehodnotit. Ono nic není tak hrozný když se nad tím v klidu zamyslíš Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 radek Hurvajz: ja mu jen napsal, ze drzet jeden z nejlepsich pokoju a pak to pustit, je dost blby. Ze se tyto pokoje objednavaji a plati co nejdrive, aby o ne lidi neprisli. Aby taky pochopil nas, druhou stranu, ze v tom pak nechcem mit bordel. Slipkonte: to neni jen o tom, ze to prehodime, my tem lidem treba volame, jestli s tim souhlasi. A stoji to nase penize, ne tvoje. Omlouvat se ti nebudu, ale vzdy se najde nekdo, kdo nema prachy, nebo mu do toho neco vlitne. Ale prihlasit se a mesic pred srazem tvrdit, ze na to nebudes mit finance, je trochu mimo misu. Stacilo treba na mou reakci zareagovat tak, ze pustis dvouluzak a my te pak nekam soupnem, kdyz si zaridis penizky. Jsou lidi, ktery mi napisou, ze proste zaplati az prijedou, protoze to nezvladaji s vyplatou a nestihli by to vcas zaslat. Je to o komunikaci.......... Jestli s nami koncis, tak mi to je lito, ale opet stahujes kalhoty moc brzo, brod je jeste daleko..... Citovat
punkac Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 nemyslim si ze jsi zvolil dobre heslo o moudrejsich co ustupuji ale to si preber sam jinak s urazenim a vztahovacnosti dojdes leda k sipku Citovat
Slipkont Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Neurazil jsem se, ale prostě přehodnotil jsem situaci a jakmile jsem zjistil že na to nemám tak jsem se v dobré víře odhlásil .... Toť vše ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 podle mě velmi hloupý příspěvek slipkonte, celou historii příběhu znám a tvojemu jednání nerozumím , přijde mi přehnané.zbytečne. Citovat
Slipkont Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 pe.tr > možná je to přehanané a zbytečné ale je to tak jak to je, to už patří k mé povaze Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Tak to nepochopim .. Fakt zbytecnost .. Kvuli par stovkam se tady takhle rozhadat. Fajn - nejedes - budou dalsi srazy,tak hlavne klid a zadny ukvapeny zavery. Ok ? Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Myslím si, že jsem už zažil leccos, ale některé myšlenkové pochody mně stále dokážou překvapit Citovat
Moby89 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Můj odjezd na klouzání je těžce ohrožen, neb jsem právě zjistil že jsem zamrzl:( Citovat
Moby89 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 306tá, dokonce i aditiv(zimní) nechtěl z plechovky:D Citovat
Jimmy106 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Nebojte, ono mu to rozmrzne, jen tu musi delat chudacka :D Citovat
Moby89 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 jimmy, víš já chci jet, už to že jsem vybojoval volnej víkend je k neuvěření. já myslim že rozmrznout bude muset:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 dnes ráno jsem svým autem pomáhal startovat nějakýho Renaulta (Laguna ? asi ..) 1,5l diesel - holka ho tu měla stát asi 2 dny a už to nechytlo ... taky jsem hned \"sázel\" na zamrzlou naftu,ale ukázalo se,že byla vyšťavená baterka .... jo,mrazy svinský.... ještě že mám garáž !!! Citovat
Moby89 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 baterka točí jak šílená, takže baterka to není, tudíž nevim jak\"nakopnout\" benzinem. aneb jak se říka: točí lehce chytnout nechce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.