miloge Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 :(Nevíte někdo čím to může bejt? Potřebuju jet v pondělí na hory, vzal sem si kvuli tomu dovolenou, koupill si plnou nadrz, dalnicni znamku a pegina se mi takhle odvděčila:( Začalo to tim, že se z motoru ozívalo nějaký bublání, hned po nastartování. Druhej den sem se rozjel do práce a po cca 2km byl motor na 120°C. Divný ale je že když sem pustil topení, bylo uplně studený. Napadlo mě jestli to není zavzdušněný(to bublání) ale našel sem jenom jeden odvzdušňovák na vrchu motoru, z něj sem ale žádnej vzduch nedostal. Nebo že by termostat? To by pak ale fungovalo aspoň topení ne? To je podle mě napojený přímo. Nebo by to mohla bejt pumpa? Poraďte prosím někdo, třeba profík Oddie jestli je napříjmu...Budu vám dosmrti vděčnej:P Citovat
Fx Odesláno 19. březen 2005 Odesláno 19. březen 2005 Zkontroluj, jestli ti neubyva chladici smes... Takhle se casto projevuje foukly tesneni pod hlavou nebo praskla hlava - chladici smes jde do oleje. Zkus s tak zahratym motorem zastavit a mrkni na olej, jestli misto nej neni seda kasovita sracicka. V takovem pripade uz mas skoro jasno - bud tesneni, nebo hlava. S opravou bych nevahal, muzes zadrit motor (pokud to bude ono) Citovat
miloge Odesláno 19. březen 2005 Autor Odesláno 19. březen 2005 Tim to asi nebude, kapalina neubejva a oleje je taky porad stejně. Spíš to je zavzdušněný:mad:Někde sem čet že na tomhle motoru jsou 4 odvzdušňováky, ale já sem našel jenom 3, jestli je někde vzduchová bublina, třeba hned u pumpy, tak pak by to všechno vysvětlovalo. Nevíte teda někdo s tímhle typem motoru (1.4i rv94 vstřik) kde všude jsou ty odvzdušňováky?. Asi před 14dny sem měnil kapalinu, tak je možný že sem něco podělal, příště jedu s každou blbinou radši do servisu:( Citovat
milton Odesláno 19. březen 2005 Odesláno 19. březen 2005 Vim taky jen o třech odzvzdušňovákách, ale když jsem měnil kapalinu tak jsem to nikdy nenalil plný, tak mi pak známej poradil abych na hrdlo nasadil uřízlou pet lahev a přetlakem sloupce jsem to plnil dokavaď to neteklo ze všech odvzd. Do tý doby to pořád nechtělo topit. Jestli to máš dobře naplněný tak to může být něco z toho, co ti radili ostatní. Citovat
miloge Odesláno 19. březen 2005 Autor Odesláno 19. březen 2005 Já to vzdávám, ta potvora prostě odmítá jet na hory:mad: Vyprázdnil sem všechnu směs do kbelíku jak si řikal, otevřel všechny odvzdušnováky, přes uřízlou pet lahev sem nalejval a postupně uzavíral všechny odvzdušňováky a stejně tam je vduch, voda přetejká z expanzky pod tlakem a navíc se mi ještě posral kabel na svíčku, takže motor šlape na 3 válce. A to všechno se mi muselo stát zrovna v době kdy potřebuju jet 200km daleko, dost sem se v mym peugeotovi sklamal, asi začnu šetřit na novou kárku a tohodle lenocha, kterej ještě ke všemu chlastá 10 na sto, prodam... Citovat
miloge Odesláno 19. březen 2005 Autor Odesláno 19. březen 2005 Čerpadlo bude asi v poho, vždycky když to odvzdušnim, tak to je chvíli OK, motor se drží na 90° ale po pár km tam něco zabublá a teplota roste a roste:( Prostě se tam někde bere vzduch, ale kde??? Už je to stejně jedno,kabel na svíčku teď nikde neseženu.Zejtra ten krám hodim do servisu a? se tam s tim serou oni... Citovat
miloge Odesláno 19. březen 2005 Autor Odesláno 19. březen 2005 Termostat je good, ale problém je v tom že v tý hadici, která je píchlá na vrch chladiče a jde do termostatu je jenom vzduch, voda odtamtud pořád mizí Citovat
miloge Odesláno 19. březen 2005 Autor Odesláno 19. březen 2005 Já sem z toho prostě na prášky, doleju vodu, odvzdušním, zapnu motor, zahřeje se a z expanzky začne vy´tejkat ta voda, kterou jsem tam dolil, pak tam nemaj bejt vzduchový bubliny.Nechápu, proč je to všechno dělaný takhle debilně Citovat
miloge Odesláno 19. březen 2005 Autor Odesláno 19. březen 2005 No jasně, vždy? tak to myslim, ta voda vytejká ze zavřený nádrže, je tam takovej přetlakovej ventil a tim ta voda vytejká, skoro to vypadá že je zasranej chladič nebo nějaká hadice... Citovat
Guest trakouš Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Zdravím všechny pežo?áky. Měl jsem podobný problém se svou 405 1.8 td. V létě se občas motor přehříval a z expanzky se tlačila voda ven přes víčko. Vždycky jsem tam dolil a dál to neřešil. Asi před měsícem mě začala zlobit zase teplota motoru. Při nastartování, třeba u benzinky a ujetí pár metrů i v největších mrazech vyhoupla teplota ze 70 na 110-115°C a asi po dvou minutách klesla na 70-75°C a tak se držela celou cestu i když jsem tomu přišlápnul plyn do kopce.Vyměnil jsem termostat a pořádně to odvzdušnil. Bylo to dobrý asi týden, najezdil jsem cca 500 km. Pak najednou když jsem to nastartoval,tak se to dusilo a chvili trvalo než to mělo normální chod a teplota začala blbnou jak předtím. Udělalo to tak při každým nastartování. Zkusil jsem to několikrát odvdušnit ale druhý den to bylo stejný a zase totálně zavzdušněný,že ani topení netopilo.Napadlo mě že by to mohlo být těsnění pod hlavou nebo prdlá hlava.Obvolal jsem pár servisů po Brně a ceny za výměnu těsnění a zbroušení a natlakování hlavy byly 8000 až 12000,-. Nakonec jsem si to dal opravit do servisu u nás. Teď už mám autí opravený a bylo fouknutý a věkem zežraný těsnění pod hlavou.Hlava po tlakové zkoušce byla dobrá. Teď už mám najeto 500 km od opravy a teplota se drží na 70-75°C pořád. To je moje zkušenost a snad to někomu pomůže. Citovat
trollik Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 no ja na stare 405 2.0i resil problem s tim,ze me teplota ukazovala 70-75 a pak skokem najednou 90.pri predjizdeni a prejeti diry na silnici to zase na chvili padlo tam kam ma.Mam pocit,ze to je asi cidlem. Citovat
Guest trakouš Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 U mě to bylo tím těsněním. Vzduch z motoru šel do vody a pořád mě tlakoval a zavzdušnoval chladící okruh a přehřívalo se to a netopilo topení protože se všude dělaly vzduchový kapsy. Citovat
miloge Odesláno 23. březen 2005 Autor Odesláno 23. březen 2005 Tak to bude asi u muj problém:( Kolik tě stála oprava? Doufam že za to nebudu muset dát 8000:o To by mě pořádně naštvalo... Citovat
Guest trakouš Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 Broušení hlavy a tlakování 1250,- , těsnění pod hlavu, těsnění víka ventilů, těsnení sacího potrubí, gufera velký na vačce 1780,- , práce 2400,- . Celkem 5430,- a za tři dny to bylo hotový. Citovat
Driver Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 Mám teda 1.9D, měl jsem podobný problém s přehříváním motoru, vytékala kapalina z expanzky. Myslel jsem že to je těsnění pod hlavou nebo nedej bože hlava, ale nakonec to byla vodní pumpa přes kterou to přisávalo vzduch. Takže taky jedna možnost. Citovat
Guest trakouš Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Vodní pumpa to je taky jedna z možností. Měnil jsem ji před půl rokem, když mě přes ni vylítla všechna voda z chladícího okruhu:papa:) Citovat
Stoupa Odesláno 27. březen 2005 Odesláno 27. březen 2005 jestli ti to nikde viditelne netece,tak je to prdla hlava nebo minimalne foukly tesneni. ihned do servisu(rozbij prasatko) Citovat
miloge Odesláno 27. březen 2005 Autor Odesláno 27. březen 2005 Je to tim tesnenim, teda snad:) V uterý to vezu do servisu a necham rovnou udělat i rozvody abych měl zase chvíli klid:D Jinak dík za rady:papa Citovat
snowboy Odesláno 28. březen 2005 Odesláno 28. březen 2005 Na stejne tema : pri jake teplote spina teplotni spinac saharu? Teplomer mi ukazuje i 100, kontrolka sviti a sahara nesharuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.