Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak mi ježíšek nadělil kameru do auta,a jelikož jsem tak trochu tumpachovej z návodu:D,určitě tady někdo už má,jak se s tim dělá,jak se zapíná a vypíná,atd a jak to drží na skle,dík za info:)

v8qc.png

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

tak kamerka trošku poštelovaná a čerstvá dvě videjka,myslim,že natáčí docela slušně:)

http://www.youtube.com/watch?v=Sg8X0UVNydw

Tak  jsou tomu +- 3 roky ,co mě na cestách dělala společnost,letos při těch prvních mrazech asi nastydla a už  se holka asi nerozkouká, vyndal jsem jí z auta včera, dneska zkusil doma přes pc a nic,ještě  ji nechám odpočinout dni a pak uvidím,co s ní a co dál :myslim

Odesláno z Samsung J 5

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

no kde,přece tady u nás doma :D

křižovatka PE+ HU :D

cesta z práce vyhodit spolujezdce doma a tradá domu:)

[upravil dne 10.1.2014 19:12 od vendelinek]

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdař klucí,dneska bych měl zase jednu kontrolní otázku:myslim

páčka na stěrače má tři polohy a jednu na automat. stírání,když jedu a jen tak trochu malinko prší nebo mrholí,tak si občas jen tak cvrnknu do páčky a setře mi to jednou,dá se nastavit taky ciklovač manualně?podle situace jak hustě mlží? že by se mi to teba po 20vteřinách samo stírnulo? nebo to u tohodle auta neni:myslim

myslim,že u 309ky jsem to měl

Odesláno

hm,škoda,ten nejmenší ciklus je ještě docela rychlej a je mi líto stěrače když slyšim jak stírá na sucho,proto si stírnu jednou za čas páčkou,dík

Odesláno

no,já senzor mám,tj,ale ten když zapne tak je zase na prášky kolega co se mnou jezdí a vždycky se tak lekne až se rozklepe auto a já se můžu pochcat smíchy:D:D

Odesláno

to bys ho musel vidět,když nás míjí třeba kamion a ten příliv vody nás tak silně nahodí,že to zapne ten rychlej pohyb,ten se tak lekne že sebou cukne,jak když ho kopne kůň:D

Odesláno

Taky mě to štvalo, že na 307 nejde interval cyklovače upravit. Na 406 jsem relé nahradil relé z felicie a bylo to plynule nastavitelné. Akurát jsem si včera všimnul, že když na 307 zapnu stěrače na cyklovač tak se mění podle rychlosti jízdy prodleva mezi jednotlivým setřením. Když jsem stál tak to bylo asi 6 vteřin, okolo 50 se to zkrátilo na 4 vteřiny a při 90 jen 2-3. Tak aspoň něco.

Odesláno

tak dneska jak bylo pěkně přimrznuto,a chtěl jsem si dát věci do auta na zadní sedačku za mě(na levou stranu,protože když si něco dám na druhou,tak to většinou zapomenu v autě:D),tak zustaly dveře zavřený a asi jsem si utrhnul kliku když sem chtěl otevřít dveře,je uplně volná a nic nedělá,co s tim,nebo že by to z vnitřku zamrzlo?

Odesláno

už to tady řeším, co přisly mrazy, se mi stává to samé, nechám auto na pár hodin v podzemce a voala, klika opět funguje normálně, podle mě tam něco v tom mechanismu zamrzá, protože dveře jdou zevnitř v pohodě otevřít.

Odesláno

jo,to zamrzání už jsem tady taky probíral,dokonce jsem na to koupil tenx i sprej a prostříkával asi to moc nepomohlo,,když bylo na nule tak to ještě fungovalo ale dneska už nee:(

Odesláno

já to mám tak promazané, že bych s tím mohl mazat ložiska kol (do náprav) a stejně to zamzrlo akorát se mi to v tom mrazu nechce dělat, chtělo by to někoho s garáží aby to nafotil, kde je problém a vymyslet jak tomu předcházet, jenže momentálně garáž nemám k dispozici (nemocenská :( )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...