Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pány odborníky,mechaniky a servizáky značky peugeot

V servisu vyměnili vstřiky,protože jsem před nedělí na dva dny potřeboval být mobilní,vzal jsem si auto ze servisu,auto jede,teda jen jede,nemá tah a musim hodně do otáček aby to jelo,sehnal jsem turbo,po výměně auto jede asi tak o 10% lepší,avšak tah je furt v niveč,netahne a nejde pořádně do otáček, po sešlápnutí pedálu se hodně pomalu rozjíždí,žádná akcelerace,když se trochu rozjede už mám na čtyřku 3500 otáček a netahne,do kopce to jede ale netahne,po rovině se to jakž takž rozjede,víc jak 90 to nechce a nechce,nedej bože něco předject,ani náhodou,před tim,když sem musel použít asistenci auto jelo docela dobře a svižně

a ted otázka

kde je zakopanej pes,proč to nechce jet,kde je závada,příčina,co je špatně,auto jsem nechal v servisu od včerejška,docela by mě zajímalo jaká je a kde závada,teď jak se řiká babo raď,doufám,že si s tim poraději

co VY klucí šikovný,jak to vidíte:(

Odesláno

odbornik nie som ale nenaskocil ti nudzovy rezim ? ked uz nie kvoli turbu abo tryskam moze to byt nieco mensie napr. pal. filter alebo taka prkotina ale teoreticky aj cerpadlo

Odesláno

Díky Lukáši,tak prozatim neni potřeba,ted jsem přivezl auto ze servisu.Měl jsem ho tam od včerejška,dneska to znova rozdělali a dělali nějakej čenž s tema vstřikama a turbem,turbo dali to nový samozřejmě,nějaký těsnění,hadičku a znova diag.Projeli to a zavolali,že si pro něj můžu přijít že je to hotový.Projel jsem to s vedoucim taky ještě než jsem vytahl prašule a výsledek,jede to slušně,turbo je znát jak pěkně tahne,zatim jsem spokojenej,uvidíme jak se to bude chovat dál,nic jinýho nenašli,jo a dali mi tam ty moje původní vstřiky,takže nejsou zas tak špatný,jede to s nima lepší než s tema druhejma,že prej nejsou špatný ale s tema mejma je to podstatně lepší

a todle píše diag

http://img593.imageshack.us/img593/5614/diagb.png

[upravil dne 16.2.2014 14:23 od vendelinek]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak zase trochu oživim:)

Ráno potřebuju do města,jdu pro auto,sednu otočim klíčkem,točim,točim a nic:(:bacha

co teď,babo raď:myslim,volám mechanikovi,má dovolenou a je v prič,co teď:myslim

volám druhýmu,přijede se podivat,hledá kouká a nic:(

zdvihám telefon a volám asistenci mechanika,za půl hodinky je tady,nese baterku na natočení,povídám,to točí jako blázen ale nechce chytit,vleze dovnitř,otočí klíčkem a vono to chytlo(hurá),to prej se občas stává,že to někde chytne vlhkost,nechat odstát otevřený a za chvíli to zkusit znova,že se to stává hlavně po velkym dešti slejváku.

Máte někdo takovýdle zkušenosti? A co s tim? Dá se to nějak najít a odstranit?

Odesláno

Vedi tohle je na enec... těžko ti teď poradíme a pěkně blbě se to hledá. Teď jsem něco podobného řešil u tátovi fábky a byla to hrozná drbačka... Zkoušeli jste namačkat balónkem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...