Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

Šaldo ten sprej neni olejovej?Když si vzpomeneš,koukni na něj a dyžtak mi dej foto ,nebo název jak se to menuje,že bych si to koupil :)

Charlie 1 dík,to je rada nad zlato :D

Odesláno

Vendi, 306 a obě 406 už nejsou, mám je tam jen jako vzpomínku;)

Jinak je to normální sprej, něco Ti najdu na netu, vím že i hodně lidí používá třeba i WD, osobně jsem to nezkoušel, ale mohlo by to být taky fajn.

Edit: tenhle sprej používám a spokojenost, plasty se potom tolik nešpiní, a vydrží dlouho čistý.

http://www.olejservis.cz/penovy-ozivovac-pneumatik-400-ml/d-70743/

[upravil dne 17/3/13 18:38 od Šalda]

• O 3 týdny později...
Odesláno

garáž taky nemám,stojim venku na parkovišti :)

tady se zdá docela velkej ale ve skutečnosti je docela malej a dobře skladnej,budu si ho vozit v autě:)

Hydraulický zvedák

Nosnost 2000 kg

Pracovní rozsah ( zdvih ) 125 mm - 300 mm

Praktická rukojeť na přenášení

Velikost 42 x 19 x 15 cm

Hmotnost cca 6 kg

Odesláno

Ahoj, pozor na to praktické madlo... Jednou jsem takový hever za to nesl a na jedné straně to vyklouzlo z tý matky a ačkoliv je ten hever docela malý, hodně to bolí, když padá na palec :D jinak je to perfektní do auta :super

Odesláno

V aute by som ho veľmi nenosil. Je ťažký a neskladný a pri prudšom brzdení alebo nebodaj búračke bude krásne lietať po aute.

Na defekt postačí aj ten originálny zdvihák a je pekne schovaný, tam kde má byť.

Odesláno

ten originálny zdvihák už nejni,jelikož při vyměňování kol před zimou prdnul (prostě nevydržel a praskl) a nechybělo tomu abych měl zlomenou ruku v zápěstí,letěl rovnou do popelnice a já si řekl už nikdy nic takovýho nechci,proto jsem chtěl něco bytelnějšího a stabilnějšího

TADY jsem o tom psal :)

[upravil dne 9.4.2013 17:55 od vendelinek]

Odesláno

Praskol? Fúha... to si ma tedamoc nepotešil. A na čstý motor ti moc vecí nepomôže, nakoľko tam francúzsky kolegovia nedali okolo kufru žiadne tesnenie, takže vždy keď idem po diaľnici alebo aj po okreske tak mi tade neteče a nafúka všetok bordel z cesty. Mám aj takú ružovú kvapalinu, volá sa to normálne Engine Cleaner, ale to ti je na nič, pretože to je hlavne na železo, takže jedine sprejom na plasty.

Odesláno
Ahoj, pozor na to praktické madlo... Jednou jsem takový hever za to nesl a na jedné straně to vyklouzlo z tý matky a ačkoliv je ten hever docela malý, hodně to bolí, když padá na palec :D jinak je to perfektní do auta :super

Jo, tak tohle taky velmi důvěrně znám :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak mě sem tam občas napadne po tmě noci,když jedu z práce ,že si rozsvítim dálkový,chvilku jedu a blik a dálkový se samy vypnou a jedu na tlumený,párx to přepnu a ono se to přepíná,včéra jedu zase z práce domu,zapnu dálkový a jedu až domu,před městem dálkový přepnu,normálně to drželo,nic nepřepínalo,zajímavý:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak zase trochu oživím vlákno:)

dneska mi přišly vstřiky,jsou jako nové:super

po vyčistění a zkouškách,tlaky atd.,teď už jenom najít vhodný den kdy je dám vyměnit

003hj.JPG

Odesláno

ty jsou koupený z auta asi z bouračky,tak jsem je dal na vyčistění a zkoušky a ted je budu vyměňovat za ty moje co jsou v autě,a budu to dávat známýmu kamarádovi do servisu,já se v tom hrabat nebudu:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...