Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno

Kde je tady smajlíček, který dělá psí očíčka .. aby to prosení bylo dokonalé???:aut:D

Tenhle týden budu trošku dupat klukům za krk, jen s lakovnou asi nehnu .. uvidím co vyvedu. Snad brzo ... ale nemusíte se omezovat ;)

Myslím, že Moby to meje rád a často :D Na smeče budu nahrávat :potlesk:D

Odesláno

Luca:hlavně když jsou proti vojtovi, vid? jak znám švejka rád se obětuje a zajede pro tebe;)

Jinak aby jsme se mohli sejít nemusim mejt(chtěl jsem napsat srazit, ale došlo mi že to čte i Lucka, tak jsem si to rozmyslel):aut:D

Odesláno
tak lidi i já se připojuji k poděkování a omlouvám se že jsem mladší než si mnozí podle nicku mysleli ... :D byl jsem na sraze poprvé ale určitě jedu příště zas a dokonce možná i na to slovensko bych zajel.ale jak psali ostatní..obsluha hrozná...po víc jako hodinovém čekání na jídlo jsem to vzdal a jel do hospody do Dolu

draku...jednoznačně nejlepší 406!! lepší sem nevidel!!! krasna byla v kempu:)

Rejtymu zdvořile děkuji za pochvalu.potěší to ale bylo tam spoustu pěkných kousků..ta bílá co stála dole v campu se mi taky líbila ale nevím koho byla a o těch dvou 106tkách nahoře (jedna na oranžových kolech)to byla taky pecka ale Kolďasova 405 T16 neměla konkurenci ;)
Odesláno
Neměli právě :) Stačil asi můj obrovskej nick :D chudák Luky :D

no malá zastávka byla z akutních důvodů ..

ale na námku to jsis všimnout opravdu mohl! :D

Tak na Lukyho zbylo taky nějaké to místečko na skle. :D mně to bylo hned jasný, že netrháte kolonu jen tak, ale že to bylo už hooodně akutní... :D Na námku jsem si mohl všimnout, ale vzhledem k tomu, že tam byl docela \"chaos\" (přelidníno) a potil jsem se jako to prasátko, tak jsem se nepodíval.....anebo jsem se díval, ale neuvědomil jsem si to. :mad:

Strejdakopec: Ta 106ka s oranžovýma kolama byla zdejšího člena \"$ Torrez $\"...jel jsem za ním už kousek cesty v pátek na sraz, ale pak jsem ho nějak objel a rychle se za mnou ztratil...nevim, kde se coural... :D navíc mám dojem, že zmizel ještě během soboty. Do konce určitě nezůstal, to bych si všiml. ;)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Sem tam si koupím Svět Motorů a hledám jestli tam nebude zmínka o srazu na Kokořínsku :myslim

Bylo to v nějakém čísle,nebo se redaktoři ze SM na nás vykašlali? :myslim:papa

Odesláno

Bylo to zmiňováno i v tomto vlákně :myslim

To je škoda že na takové akce motoristické časopisy se*ou :grr

Přeci jen to bylo výroční setkání významného clubu :roker:papa

Odesláno

Já už si to přesně nepamatuji, ale myslím, že ten člověk z SM neměl hned čas, pak dovolenou ... a pak to asi nebylo aktuální, že už bylo pozdě ... :( co se dá dělat.

Já jsem se v tom trochu vrtal, zkusil to dát na auto.cz a tam mi pochopitelně řekli, že je již pozdě na zveřejnění (myslím, že to byl srpen nebo září).

Odesláno

Na Auto.cz bych to mohl dostat, ale je to web, ne tištěné médium, které by mohl mít každý doma v ruce ... ale samozřejmě až z příštího srazu, tedy nejbližší je klouzání ...

Odesláno

Když se mi bude chtít, mohu to protlačit do SM nebo jiného tištěného média, pokud to bude mít stejného majitele jako má Auto.cz :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...