Angelussy Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Stifler .... ani my jsme číslo neměli! Jo a až se dostanu k vložení fotek s tebou včele dám vědět Citovat
švejk Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 hm, tak tedka budu strilet do tmy, ale rekl bych, ze tech \"6 sekund\" byla rec o telefonu/facebooku :D Citovat
Moby89 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 když jsme u fotek tak bych chtěl tu na tema \"chytří členové P-C šetří za parkoviště\":D Citovat
Luciferka Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 za jedno bloudění v Mělníku se omlouvám, ale Luciferka mi frnkla na křižovatce a já byl mimo tak jsme si dali kolečko znova a díky Honzovi jsme naštěstí dorazili na místo a překonali rekord Luciferka jezdí jako Luciferka, nooo A já zase nechtěla ztratit toho přede mnou...začarovanej kruh Ale nakonec to dopadlo dobře:potlesk Citovat
MotoMoto Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 I když moc jsem chtěl zůstat a synek mě přemlouval abychom zůstali, tak to nešlo. Dcera mělo 8 let a já jí slíbil že jí vlastnoručně upeču dort. Takže jsem musel a abych se pochlubil přikládám fotku dortu. Dělal jsem to poprvé a asi ne naposled, prý byl moc dobrý. Takže příště už na celý víkend. Bylo to moc fajn. Citovat
švejk Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 si to prazaci dobre pamatujte na pristim dzbane mi o tom povypravite ....POVINNE Citovat
JaraKara Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 za jedno bloudění v Mělníku se omlouvám, ale Luciferka mi frnkla na křižovatce a já byl mimo tak jsme si dali kolečko znova a díky Honzovi jsme naštěstí dorazili na místo a překonali rekord Luciferka jezdí jako Luciferka, nooo A já zase nechtěla ztratit toho přede mnou...začarovanej kruh Ale nakonec to dopadlo dobře:potlesk to bylo tou blbou křižovatkou, kde když bylo volno zespoda, tak zas jelo něco zezhora a nopak...když jsem se nakonec mohl rozjet, tak jsem se ještě lehce zdržel aby za mnou mohl jet Roman Bazi a tím jsme jaksi byli už úplně v háji Citovat
Agia Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Jinak všechny s fotkama chci poprosit, jestli byste je dali do vlákna, co sem udělala, ať to máme na jednom místě hezky za sebou. Díky moc! PS: Na těch ode mě už se pracuje. Citovat
Angelussy Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 když jsme u fotek tak bych chtěl tu na tema \"chytří členové P-C šetří za parkoviště\":D Bude bude ty ještě chytřejší už mají protože mají FB ale kvůli tobě to někam vložím a hodím to sem Citovat
Stifler Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Stifler .... ani my jsme číslo neměli! Jo a až se dostanu k vložení fotek s tebou včele dám vědět Ani jsem si nevšiml, že jste taky číslo neměli. A to jsem si mohl všimnout na vaší malé zastávce v boční uličce nebo na námku v Mělníku, když jste stáli vedle mě...no, nevšímám si úplně všeho... Na fotky se už teď těším. Citovat
Moby89 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 švejk:příští džbán je v září, asi bych to viděl na dřívější Qčko;) [upravil dne 17/6/12 21:11 od Moby89] Citovat
Moby89 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 když jsme u fotek tak bych chtěl tu na tema \"chytří členové P-C šetří za parkoviště\":D Bude bude ty ještě chytřejší už mají protože mají FB ale kvůli tobě to někam vložím a hodím to sem jak chtřejší? Jestli to že mam FB svědčí o mé inteligenci tak potěš koště Citovat
negrbob Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 hm, tak tedka budu strilet do tmy, ale rekl bych, ze tech \"6 sekund\" byla rec o telefonu/facebooku :D Bingo Nejdele to vydrzela minutu vyrvala si pulku vlasu okousala vsechny nehty. Jakmile se podivala tak abstak pominul. Citovat
Angelussy Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Stifler .... ani my jsme číslo neměli! Jo a až se dostanu k vložení fotek s tebou včele dám vědět Ani jsem si nevšiml, že jste taky číslo neměli. A to jsem si mohl všimnout na vaší malé zastávce v boční uličce nebo na námku v Mělníku, když jste stáli vedle mě...no, nevšímám si úplně všeho... Na fotky se už teď těším. Neměli právě Stačil asi můj obrovskej nick chudák Luky no malá zastávka byla z akutních důvodů .. ale na námku to jsis všimnout opravdu mohl! Citovat
Péťa Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 ad 1188 - doufám, že to máte nahrané Tak šup sem s empétrojkou Citovat
negrbob Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 bohuzel nemame si myslim. a tim ze uz to nepatri pod O2 to nebude tak snadne sehnat. i kdyz pro tebe s tvoji funkci by to mozna nemel bejt problem. Citovat
Angelussy Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Lži a pomluvy .. to bylo jen jeho psychické týrání mé maličkosti [upravil dne 17/6/12 20:23 od Angelussy] Citovat
švejk Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 švejk:příští džbán je v září, asi bych to viděl na dřívější Qčko;) [upravil dne 17/6/12 21:11 od Moby89] aha, jsem netusil no nic, tak az se zase rozmyslis, ze pujdes mejt dej vedet.. od pristiho tejdne uz tam budu moct bejt pro me za me pres noc Citovat
Moby89 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 švejk: ok ok, já myslim by jsme solidárně měli počkat na Lůcu, až jí daj do kupy auto ne? Luca: já za to nemůžu smečuje to samo:D:D:roker Citovat
švejk Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Lži a pomluvy .. to bylo jen jeho psychické týrání mé maličkosti [upravil dne 17/6/12 20:23 od Angelussy] nejak se mi nechce verit, ze by si negrbob neco takoveho vymyslel kdyz to pise, tak to musi byt pravda... prece by me umyslne nemystifikoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.