Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno
za jedno bloudění v Mělníku se omlouvám, ale Luciferka mi frnkla na křižovatce a já byl mimo :D tak jsme si dali kolečko znova a díky Honzovi jsme naštěstí dorazili na místo a překonali rekord :roker

Luciferka jezdí jako Luciferka, nooo :D:aut A já zase nechtěla ztratit toho přede mnou...začarovanej kruh :D Ale nakonec to dopadlo dobře:potlesk

Odesláno

I když moc jsem chtěl zůstat a synek mě přemlouval abychom zůstali, tak to nešlo. Dcera mělo 8 let a já jí slíbil že jí vlastnoručně upeču dort. Takže jsem musel a abych se pochlubil přikládám fotku dortu. Dělal jsem to poprvé a asi ne naposled, prý byl moc dobrý. Takže příště už na celý víkend.

Bylo to moc fajn.

post-26433-14109625039718_thumb.jpg

Odesláno
za jedno bloudění v Mělníku se omlouvám, ale Luciferka mi frnkla na křižovatce a já byl mimo :D tak jsme si dali kolečko znova a díky Honzovi jsme naštěstí dorazili na místo a překonali rekord :roker

Luciferka jezdí jako Luciferka, nooo :D:aut A já zase nechtěla ztratit toho přede mnou...začarovanej kruh :D Ale nakonec to dopadlo dobře:potlesk

to bylo tou blbou křižovatkou, kde když bylo volno zespoda, tak zas jelo něco zezhora a nopak...když jsem se nakonec mohl rozjet, tak jsem se ještě lehce zdržel aby za mnou mohl jet Roman Bazi a tím jsme jaksi byli už úplně v háji :D

Odesláno

Jinak všechny s fotkama chci poprosit, jestli byste je dali do vlákna, co sem udělala, ať to máme na jednom místě hezky za sebou.:) Díky moc!

PS: Na těch ode mě už se pracuje.;)

Odesláno
když jsme u fotek tak bych chtěl tu na tema \"chytří členové P-C šetří za parkoviště\":D

Bude bude :D ty ještě chytřejší už mají protože mají FB :D

ale kvůli tobě to někam vložím a hodím to sem :D

Odesláno
Stifler .... ani my jsme číslo neměli! :) Jo a až se dostanu k vložení fotek s tebou včele dám vědět :D;)

Ani jsem si nevšiml, že jste taky číslo neměli. A to jsem si mohl všimnout na vaší malé zastávce v boční uličce nebo na námku v Mělníku, když jste stáli vedle mě...no, nevšímám si úplně všeho... :D Na fotky se už teď těším. :super

Odesláno
když jsme u fotek tak bych chtěl tu na tema \"chytří členové P-C šetří za parkoviště\":D

Bude bude :D ty ještě chytřejší už mají protože mají FB :D

ale kvůli tobě to někam vložím a hodím to sem :D

jak chtřejší? Jestli to že mam FB svědčí o mé inteligenci tak potěš koště:D

Odesláno
hm, tak tedka budu strilet do tmy, ale rekl bych, ze tech \"6 sekund\" byla rec o telefonu/facebooku :D:D

Bingo :D Nejdele to vydrzela minutu vyrvala si pulku vlasu okousala vsechny nehty. Jakmile se podivala tak abstak pominul. :D

Odesláno
Stifler .... ani my jsme číslo neměli! :) Jo a až se dostanu k vložení fotek s tebou včele dám vědět :D;)

Ani jsem si nevšiml, že jste taky číslo neměli. A to jsem si mohl všimnout na vaší malé zastávce v boční uličce nebo na námku v Mělníku, když jste stáli vedle mě...no, nevšímám si úplně všeho... :D Na fotky se už teď těším. :super

Neměli právě :) Stačil asi můj obrovskej nick :D chudák Luky :D

no malá zastávka byla z akutních důvodů ..

ale na námku to jsis všimnout opravdu mohl! :D

Odesláno
švejk:příští džbán je v září, asi bych to viděl na dřívější Qčko;)

[upravil dne 17/6/12 21:11 od Moby89]

aha, jsem netusil :( no nic, tak az se zase rozmyslis, ze pujdes mejt :) dej vedet.. od pristiho tejdne uz tam budu moct bejt pro me za me pres noc :D

Odesláno

Lži a pomluvy .. to bylo jen jeho psychické týrání mé maličkosti :D

[upravil dne 17/6/12 20:23 od Angelussy]

nejak se mi nechce verit, ze by si negrbob neco takoveho vymyslel :D kdyz to pise, tak to musi byt pravda... prece by me umyslne nemystifikoval :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...