Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno

Připojuji se k díkům za opravdu bezvadný sraz. Jediný co mi nešlo pod fous byla sobotní hudební vložka, ale když jsem se dostatečně vzdálil od zdroje kraválu (Scratchovo posezení), tak se i to akceptovat dalo.

Co se Pavlíka týče - holt se asi přehnal jeho tělíčkem nějakej ten bacilus a tak si on sraz naplno užil pouze v pátek (i tak si ale myslím, že bude mít na co vzpomínat).

Odesláno

Ke stažení cca 50 neupravených fotek ze srazu.

Foceno z \"mobilniho telefonu\" takze kvalita na pikacu ze to vlastne nestoji ani za stahovani :D

www.uloz.to/xegnS9M/36-sraz-peugeot-clubu-zip

Odesláno

všem oranizátorům velký dík,bylo to zase prostě super:potlesk.jen škoda,že ten víkend je tak krátký.než se člověk rozkouká tak zase odjezd domů.už ted se těšíme na další sraz.jen škoda,že ta obsluha nebyla jako loni.ale přežili jsme.jak se říká,když nejde o život tak jde o ho...:papa

[upravil dne 17/6/12 19:23 od ghost74]

Odesláno
Ke stažení cca 50 neupravených fotek ze srazu.

Foceno z \"mobilniho telefonu\" takze kvalita na pikacu ze to vlastne nestoji ani za stahovani :D

www.uloz.to/xegnS9M/36-sraz-peugeot-clubu-zip

Z ruskýho telefonu div se !!:roll

Odesláno

Negrbob ti poví sám :D já se moc vyjadřovat nemůžu .. :D a vlastně musím krotit i smajlíky, takže se omlouvám ale více vytlemených napsat nemohu.

Zkrátka alá rozhovor u Pe.trova proslovu...na další Q100 nebo Džbánu asi pochopíš.

Odesláno
Ale sedela 20cm vedle me a neposlouchala peclive. :D

Ne z ruskeho ale cinskeho pro rusko.

Kéž by aspoň 20 :D ale jinak to je fakt, něco takového myslím říkal... asi jsem v tu dobu byla už moc unavená poslouchat.

Odesláno
tak veřejně se přiznávám k bloudění :D původně jsem chtěl jet za kruháčem hned do kopce a na náměstí, ale pořád sem viděl Neona jak jede rovně tak jsem ho následoval. Poté padla červená a nikde nikdo. tak sem se rozjell směr náměstí. No a když jsem se na křižovatce ptal kluka kam zahli tak mě poslal doleva. A opravdu po 200m stál opět Neon a jedno coupé bez výfuku :D Ale nakonec jsme taky dorazili. Sice jsem byl jenom no chvilku, ale i tak organizace na :super

tak to by mě zajímalo kdo byl ten kdo špatně odbočil :D a my za nimi pak jeli v domnění, že ti před námi nezabloudili a přišli jsme pak o ten vejfuk :D:D:D

Odesláno
Ale sedela 20cm vedle me a neposlouchala peclive. :D

Ne z ruskeho ale cinskeho pro rusko.

Kéž by aspoň 20 :D ale jinak to je fakt, něco takového myslím říkal... asi jsem v tu dobu byla už moc unavená poslouchat.

Ale prd neposlouchala si protoze si byla zamestnana: sem-tam, sem-tam a nic. :D

Odesláno

za jedno bloudění v Mělníku se omlouvám, ale Luciferka mi frnkla na křižovatce a já byl mimo :D tak jsme si dali kolečko znova a díky Honzovi jsme naštěstí dorazili na místo a překonali rekord :roker

Odesláno
Ja ti rikal nejezdi v patek domu :D

ale diky tomu, ze jsem jel, tak jsem se stacil naucit na dva predmety :) takze do patku uz mi zbyva asi jenom 12 :D

edit: ja taky nemel cislo :) ale o to vetsiho mam svejka na zadnim skle :D jsem zvedavej, jak dlouho mi tam vydrzi :D

[upravil dne 17.6.2012 20:59 od švejk]

Odesláno
Ja ti rikal nejezdi v patek domu :D

ale diky tomu, ze jsem jel, tak jsem se stacil naucit na dva predmety :) takze do patku uz mi zbyva asi jenom 12 :D

edit: ja taky nemel cislo :) ale o to vetsiho mam svejka na zadnim skle :D jsem zvedavej, jak dlouho mi tam vydrzi :D

[upravil dne 17.6.2012 20:59 od švejk]

ale přišel si o sem tam , sem tam a nic prostě :D :D :D

A taky o .. jistě podívej se.. už jsi se 6 sekund nepodívala :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...