Stifler Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Zapomněl jsem poděkovat také za svou drahou polovičku, takže to dodatečně napravuji. I Ivetě se sraz velice líbil a až na pár ran na zadek to bylo povedené. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 ja to psal vyse, ze jsem furt tvrdej ja v sobotu vstaval asi v sest a neslo mi usnout, celou sobotu jsem se staral o to, aby nam bylo fajn a myslim, ze me zabilo Stibtovo pivo a panak absinthu s medvedem . Ale ten dopadl podobne diky v prvni rade patri Ade za to, ze si takovou bandu lidi pusti do chalupy a za ten uklid, protoze ja byl zase tvrdej . V druhe rade Minimaxovi za super maso, v treti rade predsedovi za darecky, v ctvrte rade vsem, kteri nam pomohli s organizaci a doplnky, v pate rade vsem, kteri nam na akci dovezli panacky, chlebicky, Medvedovo jidlo -neznam nazev a bohuzel ani chut, a dalsi a dalsi veci. Vsem dekuji za to, ze chalupa zustala cela. Stiflere, pokud chces tak ti ten okap venuji a nemusis si ho priste brat potaji s sebou. Jednak to neni med a jednak se ti stejne nevejde do auta :D dost me mrzi jedna vec, ze mame mensi pozemek, chalupa neni nafukovaci a ucast se stale zvysuje . jak to bude do budoucna, to fakt nevim, asi stan system a toi toi-ky. Na pristi sraz uz bude snad novy gril, stejny jako ma minik , a treba i pipa, kdyz by mi s tim punkac laskave pomohl . Casem planuju podkrovi a dva pokoje, ale to je hudba budoucnosti . Kazdopadne se priste uvidime jiz na Silvestra, tedy s tim, kdo prijede, a tim je vlastne receno vse Citovat
Péťa Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Přístřešek bych měl, momentálně ale plní důležitou úlohu (zajišťuje mi podmínky k práci za každého počasí): Je to 6x3 metry, včetně všech bočnic. [upravil dne 9.10.2011 19:30 od Peta] Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 to by byl mazec!!do střechy díru,aby jsme tam mohli dát lokomotivu:D:D:D Citovat
Stifler Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Scratch: Jakoej okap? Co jsem si potají bral s sebou? Nějak jsem to nepochopil a nevím, o čem je řeč. Citovat
gronholmm Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Tak já jako úplně poslední děkuju za super srazík, který se moc povedl. Děkuji Sratchovym za odvoz, ubytování auta a matraci, dále děkuji Minimaxovi za skvělé jídlo, Pe.trovi za to že pro mě přivezl výhry a všem ostatním za super atmosféru. Jste nejlepší Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Stifler:-) ale ale, kdyz jsi odchazel tak ti Ivet musela vytrhnout nas okap z ruky jak jsi se o opravenej okap oprel tak jsi ho drzel a hrde jsis ho skoro tahnul domu.-)) bylo to roztomile.-))) Ivet byla statecna a opravilat o za tebe.-)) Ty ji nemit.-) chichi Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Gronholm: no jeste abych nadval.-) Citovat
Stifler Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Aha, tak to ani nevim, že jsem se toho okapu dotkl... Citovat
Stifler Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Ty se moc neozývej, když jsme odjížděli, tak jsi byl již v tvrdém spánku, takže to ani nemůžeš vědět. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Dzana : tohle je ten webik o kterym sem mluvil, udelej si zadara registraci a muzes tam hodit ty fota https://picasaweb.google.com/home Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 jsem to zapichnul nejako brzo no Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 Nezapichnul, jsem tě musel odtrhnout od pumpy, doslova násilím, a odtáhnout do postele:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 Nespal, ale držel jsi se jí jako klíště a něco mumlal, nechtěl jsi se ji pustit:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 Byla to opravdu skvělá sobota, ale na jedno nikdy nezapomenu: \" jde po ulici cikán, a nese notebook, (nebo to byl slovák...? :D:D) Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 tak na to se zapomenout nedá .. ale mám dojem že tenhle joke zazněl v neděli ne ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.