Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Grillmasters 8.10.2011 u Scratchů od 14.30h

Recommended Posts

Odesláno

Zapomněl jsem poděkovat také za svou drahou polovičku, takže to dodatečně napravuji. I Ivetě se sraz velice líbil a až na pár ran na zadek to bylo povedené. :super

Odesláno

ja to psal vyse, ze jsem furt tvrdej :)

ja v sobotu vstaval asi v sest a neslo mi usnout, celou sobotu jsem se staral o to, aby nam bylo fajn a myslim, ze me zabilo Stibtovo pivo a panak absinthu s medvedem :D. Ale ten dopadl podobne :D

diky v prvni rade patri Ade za to, ze si takovou bandu lidi pusti do chalupy a za ten uklid, protoze ja byl zase tvrdej :D. V druhe rade Minimaxovi za super maso, v treti rade predsedovi za darecky, v ctvrte rade vsem, kteri nam pomohli s organizaci a doplnky, v pate rade vsem, kteri nam na akci dovezli panacky, chlebicky, Medvedovo jidlo :D -neznam nazev a bohuzel ani chut, a dalsi a dalsi veci. Vsem dekuji za to, ze chalupa zustala cela.

Stiflere, pokud chces tak ti ten okap venuji a nemusis si ho priste brat potaji s sebou. Jednak to neni med a jednak se ti stejne nevejde do auta :D :D

dost me mrzi jedna vec, ze mame mensi pozemek, chalupa neni nafukovaci a ucast se stale zvysuje :). jak to bude do budoucna, to fakt nevim, asi stan system a toi toi-ky. Na pristi sraz uz bude snad novy gril, stejny jako ma minik :), a treba i pipa, kdyz by mi s tim punkac laskave pomohl :). Casem planuju podkrovi a dva pokoje, ale to je hudba budoucnosti :D.

Kazdopadne se priste uvidime jiz na Silvestra, tedy s tim, kdo prijede, a tim je vlastne receno vse :D

Odesláno

Přístřešek bych měl, momentálně ale plní důležitou úlohu (zajišťuje mi podmínky k práci za každého počasí):

2011-10-09%2B12.37.04.jpg

Je to 6x3 metry, včetně všech bočnic.

[upravil dne 9.10.2011 19:30 od Peta]

Odesláno

Tak já jako úplně poslední děkuju za super srazík, který se moc povedl. Děkuji Sratchovym za odvoz, ubytování auta a matraci, dále děkuji Minimaxovi za skvělé jídlo, Pe.trovi za to že pro mě přivezl výhry :D a všem ostatním za super atmosféru. Jste nejlepší ;)

Odesláno

Stifler:-) ale ale, kdyz jsi odchazel tak ti Ivet musela vytrhnout nas okap z ruky jak jsi se o opravenej okap oprel tak jsi ho drzel a hrde jsis ho skoro tahnul domu.-)) bylo to roztomile.-))) Ivet byla statecna a opravilat o za tebe.-)) Ty ji nemit.-)

chichi

Odesláno

Byla to opravdu skvělá sobota, ale na jedno nikdy nezapomenu: \" jde po ulici cikán, a nese notebook, (nebo to byl slovák...? :D:D:D)

Odesláno
:D tak na to se zapomenout nedá .. ale mám dojem že tenhle joke zazněl v neděli ne ? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...