Guest StibTo Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 nj ale link co jsi mi poslal se mi otevre asi na sesty a tam nic neni mozna jiny strankovani hehe Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 urcite jine strankovani, ale mel by se ti ukazat primo konkretni prispevek 12.9. v 17:32 a jsme u toho meho navrhu na cislovani prispevku, kdyby to tady bylo, tak bych napsal, prispevek cislo 121 a bylo by po prdeli [upravil dne 30/9/2011 12:46 od Scratch] Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 njn tak ja to proctu - vse dulezite je tedy v tomto vlakne \"zvadlo\" zadne jine neni OK ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 presne tak , ale abys nerekl, tak moment 8. 10. 2011 v 14:30 sraz v Usti u Stare Paky Přihlášení účastníci Scratchovi s Arwenkou 2 Punkac 1 wooddy 1 Stibto 1 Minimaxa 1 Pe.Tr 1 (nespí) Stifler 1 (asi nespi) gronholmm 1 Radek Hurvajz 1 (nespí) PetaV 2 (spaní v autě) Hope272 1 (90%) Jardakopec s pavlemstajgrem1 (mozna vecer, mozna volno, spi doma ) Milan+ 1 (možná odpoledne) Charlie1+polovicka+polovicka polovicky na otocku = 2,5 Dzana 1 BigBadJohn 1 Peta+Yetti 2 (nespi) Moby89 2 (stan) Mischelin 1 (na otocku??) Celkem: 24, na přespání celkem 14, v aute 2, ve stanu 2 Nevyjádřili se: H4wk3y (az jak se vyjadri jeho teplarna ) Páťa Omluveni: JirkaP Plzensko Pokud se chce kdokoli přidat, může, počítejte ale prosím všichni s omezenou kapacitou chalupy, lůžek. Takže třeba pak auto, stan, není problém postavit , nebo na půdě. Prosím abyste mi uvedli i informaci, zda budete spát, akolik vás bude. Jo a bude lepší, když si vezmete půllitry a treba i nejakou zidlicku . Minik bere stul a 3 zidlicky , ja mam lavicku, jeste jednu dodelam a mam 4 zidle. A uz jen JEDNO KRESILKO :D:D:D Zároveň si pohrávám s myšlenkou, že by Miník přivezl maso a já zajistil sud piva. Takže by byl určitě nějaký účastnický poplatek, který bych chtěl plně vyúčtovat. Případný přeplatek by byl věnován na P-C club. Ostatní jídlo (stiflerovi chlebíčky, scratchovi hermouse), chipsy, vino, dzus, kolu apod. bych nechal individualne na kazdem ucastnikovi, at si doveze, co si vypije, sni. Nezapomente radsi i na snidani . Caj, kafe, pecivo zajistime z nasich zdroju. Pokud se nekdo bude chtit podelit o panaka, tak muze samozrejme dovezt. Nam tam jeste zbylo z minule akce neco od Minika (RUM) a me kus zelene, takze jeste neco dokoupim za nas Přemýšlím i o nějakých soutěžích na zahradě, ale je to zatím ve fázi myšlenky NĚJAKEJ HAJZL NÁM UKRADL ROŠT A KLEŠTĚ!!!!!!!!!!!!!!!! [upravil dne 30/9/2011 12:52 od Scratch] Citovat
dzana.m Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 tak mam vyřizeno a jedu na sto procent to bude fičák už se nejak nemužu dočkat:D:D:D:D:D:D Citovat
wooody Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 mě se pořád nepovedlo babičky přesvěsčit Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 kurna to tvoje babca neumi jet s tou tvoji liazkou do praheee? jeden se vymlouva na babicky, druhej musi najednou doma pracovat s cim kdo jeste prijde? [upravil dne 30/9/2011 14:59 od Scratch] Citovat
wooody Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 no babuša má 406tou ale ona se bojí i do vedlejší vesnice, kord po tom co ji před rokem na kruháči smetl kamion Citovat
punkac Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Tak Wooody jedeš nebo nejedeš? Není nikdo jinej, kterej by pro rodiče mohl přiject, třeba nějakej kamarád? Když se babce nechce? Potřebuju na stopro vědět, jestli pojedeš a jestli mam vzít já svoji rachotinu nebo ty (raději bych teda jel tvojí) kvůli tý pípě Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Ježiš, tak když letěli takovou dálku tak snad ten kousek už dojdou pěšky ne? :D Citovat
punkac Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 tak tohle jsem pro vás kluci na sobotu vyrobil doufám, že to bude fungovat.... S vodou to šlo ale pivo je pivo Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 fajn tak teda napevno pocitejte se mnou nicmene doufam ze pocasi vydrzi ..... jo a Radku pls ty Primatory 8+2 jak jsme resili ze zacatku tohoto vlakna Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 ma bejt kosa jak z nosa , tak misto grilu uděláme vatru Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Jsem zpět z multipláckého srazu, mimochodem opět velmi vydařeného VE STŘEDU 5.10. NUTNĚ potřebuji vědet +/- 1-2soby počet účastníků, abych mohl zajistit maso. Modleme se bratři a sestři, ať neprší nebo nechumelí. Zima nevadí, bundu máme každej Citovat
punkac Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Miníku se mnou urco počítej - krkovička to je moje Citovat
Stifler Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Maminko, se mnou počítej na sto procent, takže si piš +1. Citovat
Péťa Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Hlídání dnes domluveno, Peta + Martina potvrzujeme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.