Guest minimaxa Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 jaký potřebuješ? NBP, SVS, ULT, CB, ALS ... ? Citovat
Stifler Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Charlie1: Miník tady jen machruje, co zná zkratek... nejlepší jsou NightBrakery Plus (zkratka NBP) - ideální třeba do dálkovek. Kolega, co si včera jeden pár kupoval u Miníka v krámku, tak řikal, že svítěj na jeho Bawu mnohem líp, než předchozí žárovky (dal si je do potkávaček). Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Jindřišku, taháš tygra za fousy Charlie 1, koukni SEM třeba si vybereš, pokud chceš výkon, a netrváš na velký životnosti, jdi do NBP jak píše můj synek Citovat
gronholmm Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Tak pánové, já na 90% nemohu dnes jsem se dozvěděl kdy budeme mít volný byt, a vychází to na ten víkend Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Je to furt stejný, z 20 lidí zbude 5, asi dám ten gril zpět na Aukro Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Nic takovýho, jestli prodáš gril přitahnu si domů nějakou jinou a synka ti hodim na krk:D Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Je to furt stejný, z 20 lidí zbude 5, asi dám ten gril zpět na Aukro to máš recht pomalu budou lidi odpadávat,a já taky ještě nevím když bude zima nikam nejedu!:aut:D:papa Citovat
gronholmm Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 já se moc omlouvám, ale jdu poprvé do vlastního a chci mít klid a čas na přestěhování a nerad bych při grilování přemýšlel nad novým bytem. Moc mě to mrzí Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 No, a takhle budeš při stěhování přemýšlet, jaký mohlo bejt tvoje poslední grilování s námi Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Nic takovýho, jestli prodáš gril přitahnu si domů nějakou jinou a synka ti hodim na krk:D csss, si nemysli, .... Jindrooo, pomooooooc :D:D Citovat
gronholmm Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 No, a takhle budeš při stěhování přemýšlet, jaký mohlo bejt tvoje poslední grilování s námi No právě, to je dilema Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 stěhovat se můžeš kdykoli, ale moji skvělou krkovičku už si jindy letos nedáš a hlavně, budeš nám tam prostě chybět Citovat
punkac Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Kluci, tohle mi nedělejte! Potřebuju vyzkoušet tu novou pípu. Sic jsem dnes nevyhrál výčepní kohout s kompenzátorem, ale je ještě čas Přeci tu výtoč nebudu zkoušet jen na Spejblovi s máničkou Scratchem Citovat
gronholmm Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Scratch: my jsme se měli stěhovat už tento týden ale majitelka bytu nemá ještě hotový byt, tak se to muselo o týden posunout. nevim jak to jinak udělat Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 osobne si myslim, ze vstup do noveho bytu je dulezity, ale tak nejak se s tebou pocitalo. Na druhou stranu muzes stehovat v patek a jet treba v sobotu se Stibtem, nebo PetaV, a tim by jsi mohl 10 hodin stehovat. Zalezi na tobe, nicmene ti jako kamarad reknu, ze stehovani neutece a kdyz jdes poprvy do vlastniho, tak nesmis nic uspechat Tam se jeste namakas :D:D:D:D:D:D:D:D:D Punkac: ja ti dam takovou manicku, ze ti software bude kratkej :D:D:D, muzem se pak nejak dohodnout na te pipe? Treba nejake budouci? Mel bych zajem . Citovat
Stifler Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Koukám, že tady se to zase pere nebo odvolává účast. Mamko, taťko - nezlobte mě, nebo Vás srovnám do latě... gronholmm: To stěhování se dá zvládnout dřív, nebo i později, ne? Musí to bejt zrovna v sobotu odpoledne? Jindy to nejde? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Syn je nějaký drzý, mamko, vezmi ho lžící po palici až bude v kuchyni uždibovat u plotny:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Protože Hurvajz sežral kohouta dnes k obědu, stejně nebude co na gril Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.