Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Grillmasters 8.10.2011 u Scratchů od 14.30h

Recommended Posts

Odesláno

Charlie1: Miník tady jen machruje, co zná zkratek... :D nejlepší jsou NightBrakery Plus (zkratka NBP) - ideální třeba do dálkovek. ;) Kolega, co si včera jeden pár kupoval u Miníka v krámku, tak řikal, že svítěj na jeho Bawu mnohem líp, než předchozí žárovky (dal si je do potkávaček).

Odesláno

Jindřišku, taháš tygra za fousy :bacha

Charlie 1, koukni SEM

třeba si vybereš, pokud chceš výkon, a netrváš na velký životnosti, jdi do NBP jak píše můj synek :cool:

Odesláno

Je to furt stejný, z 20 lidí zbude 5, asi dám ten gril zpět na Aukro :nevim

Odesláno
Je to furt stejný, z 20 lidí zbude 5, asi dám ten gril zpět na Aukro :nevim

to máš recht pomalu budou lidi odpadávat,a já taky ještě nevím když bude zima nikam nejedu!:aut:aut:D:papa

Odesláno

já se moc omlouvám, ale jdu poprvé do vlastního a chci mít klid a čas na přestěhování a nerad bych při grilování přemýšlel nad novým bytem. Moc mě to mrzí :(

Odesláno

No, a takhle budeš při stěhování přemýšlet, jaký mohlo bejt tvoje poslední grilování s námi :mad::fnuk

Odesláno
Nic takovýho, jestli prodáš gril přitahnu si domů nějakou jinou a synka ti hodim na krk:D

csss, si nemysli, .... Jindrooo, pomooooooc :D:D:D

Odesláno

stěhovat se můžeš kdykoli, ale moji skvělou krkovičku už si jindy letos nedáš ;):aut a hlavně, budeš nám tam prostě chybět :roll

Odesláno

Kluci, tohle mi nedělejte! Potřebuju vyzkoušet tu novou pípu. Sic jsem dnes nevyhrál výčepní kohout s kompenzátorem, ale je ještě čas :D Přeci tu výtoč nebudu zkoušet jen na Spejblovi s máničkou Scratchem :D

Odesláno

osobne si myslim, ze vstup do noveho bytu je dulezity, ale tak nejak se s tebou pocitalo.

Na druhou stranu muzes stehovat v patek a jet treba v sobotu se Stibtem, nebo PetaV, a tim by jsi mohl 10 hodin stehovat.

Zalezi na tobe, nicmene ti jako kamarad reknu, ze stehovani neutece a kdyz jdes poprvy do vlastniho, tak nesmis nic uspechat :)

Tam se jeste namakas :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Punkac: ja ti dam takovou manicku, ze ti software bude kratkej :D:D:D:D, muzem se pak nejak dohodnout na te pipe? Treba nejake budouci? Mel bych zajem :).

Odesláno

Koukám, že tady se to zase pere nebo odvolává účast.

Mamko, taťko - nezlobte mě, nebo Vás srovnám do latě... :D:aut

gronholmm: To stěhování se dá zvládnout dřív, nebo i později, ne? Musí to bejt zrovna v sobotu odpoledne? Jindy to nejde?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...