Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdra pani, scem sa spytat ako zistim kolko ma za sebou rozvodovy remen??? je na nom vidiet ze uz by bolo ho vymenit???.. kupil som svojej gazdzinej minule leto p106 a nemenil som rozvodak... tak rozmyslam ci ho nevymenit....

Odesláno

Tak to nerozmejslej a vymen ho. Kdyz to nemas od dobreho znameho ktery by ti rekl kolik ma remen opravdu nejeto, tak necekej a men. Rovnou i s kladkama samozrejme.

Odesláno

Osobne bych to neresil a menil... to co das za vymenu je porad mnohem mene, nez to co das za potkani a nervy :-)

Jinak poznat se da jen novej, nebo relativne novej - najdes na nem jeste originalni oznaceni, nez ho znici provoz a stari...

Odesláno

Taky když shodíš ten plastovej kryt ( šroub zepředu a zezadu vlevo na hlavě), tak pokud je starej a nevyhovující, jsou na něm prasklinky. Když ho vytáhneš ( ten řemen) a otočíš ho naruby, tak jsou prasklinky u jednotlivých zubů (já nevím jak to popsat ). Kladku každopádně nech vyměnit taky.na 106 se vlezeš snad i do 2tis za materiál.

Odesláno
Napsán autorem acatt

zdra pani, scem sa spytat ako zistim kolko ma za sebou rozvodovy remen??? je na nom vidiet ze uz by bolo ho vymenit???.. kupil som svojej gazdzinej minule leto p106 a nemenil som rozvodak... tak rozmyslam ci ho nevymenit....

Je tam takovej moc pěknej obrázek. Ten někdo to asi tak jako já nebo ty odkládal a odkládal až......

Odesláno
Napsán autorem acatt

Vymen to hned, to je rozkaz !, nebo chces kupovat novy auto, nebo snad odejit z Peugeot-Clubu ?? :D

Odesláno

Tak už i má 406 má nový rozvodák s kladkou,vyměněný olejíček s filtrami,vyčištěnou klímu a promazanou.:D

Taktéž jsem absolvoval servisní akci v pežotku-bez závad :-)))

Odesláno

Rodina měla tu 306 v servisu protože pískala kladka a ti servisáci vyměnili kladku ale nevyměnili rozvoďák. Nechápu.

Jediná \"pozitivní\" zpráva je, že ten rozvoďák vydržel 185tis. :o

Negativní je 10000kč :(

Odesláno
Napsán autorem Fusion

Rodina měla tu 306 v servisu protože pískala kladka a ti servisáci vyměnili kladku ale nevyměnili rozvoďák. Nechápu.

Jediná \"pozitivní\" zpráva je, že ten rozvoďák vydržel 185tis. :o

Negativní je 10000kč :(

Sorry, ale 185tkm na rozvoďák - to je opravdu odvážný kousek a potrestání takových řidičů prasklým rozvoďákem je to nejlepší,co se dá vymyslet. Oprava za 10tKč mi přijde ještě za hubičku - jinak, co se týče mechaniků, tak asi měli zavolat, že je teda vadná kladka a navrhnout při tom současně i výměnu řemene. Jinak výměny součástek svévolně se v servisech většinou vymstí (o tom se tu už několik servismanů rozepisovalo - dohadování typu:Jéžíšku, to je to drahý, a proč jste měnili s řemenem i kladky, když já chtěl vyměnit řemen nebo proč jste mi vyměnili s olejem i filtr, když já chtěl přece jasně JEN výměnu oleje se řeší poměrně často (aspoň co já slýchám od mých přátel- automechaniků.

Odesláno

může mě někdo prosím napsat jak se tak pohybují ceny dílů a prací okolo toho prasknutí?

borec v servisu chtěl totíž 1400 za kladku která stojí 850, rozvoďák sem zjistil je asi 1000. Nemohl sem zjistit cenu ventilu (ještě nevím kolik jich budou potřebovat) a pak cena broušení hlavy a časování ventilů... ještě něco sem zapoměl?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...