lexa Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Nevím co se děje, nejde se mi přihlásit na P-clubu, nezobrazuje se mi přihlášení. Dělá mi to už od včerejška, dneska jsem provedl vymazání všech podezřelých souborů a her svého syna, zadal jsem obnovení počitače a přihlášení se povedlo až teď po cca 10ti pokusech. Jinak mi internet chodí bez problémů. Poraďte prosím v čem nebo čím to může být. Citovat
Petano Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Je zajimavy jak porad jeste celkem dost lidi ma pocit ze hry nici pocitac... Co ja mam zkusenosti tak hry jsou casto lip naprogramovane nez kdejaky \"normalni\" software. Takze ty za to rozhodne nemuzou ... Problemy s prihlasenim jsou typicky bud spatne nastavenym firewallem a nebo spatne nastavenym prohlizecem ktery napriklad zahazuje veskere cookies (napriklad u IE je to v status baru dole v pravo znacka \"zakaz vjezdu jednosmerka\") To nastaveni prohlizece dost casto ovlivnuji ruzny spywary apod. Doporucuju prolezt forum na http://www.viry.cz je tam spousty zajimavych informaci. Citovat
lexa Odesláno 15. březen 2005 Autor Odesláno 15. březen 2005 Jo, provedu. Díky. S těmi hrami je to tak, že malý má svůj počítač, ale samozřejmě, že rychlejší je lepší. já si hry nehraji, a když mi po zjištění zabírají cca 10GB z 30 tak se můžu nasrat. A všechno kraviny, které stejně vím že nehraje, tak jen tolik ke hram u mě. Citovat
oddie Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Co je to \"hry\"? Jinak, jde ti přihlášení na hlavní straně, nebo ne? Pokud ne, je to v nastavení - cookies. Pokud ano, přihlaš se nejdřív tam, a pak teprv do diskuze. Citovat
lexa Odesláno 15. březen 2005 Autor Odesláno 15. březen 2005 Hry to je Games. A stejně to chodí jak chce, jednou to jde a podruhé už ne. Vždycky jsem se přihlašoval z hlavní stránky. Teď to blbne na ultimo. Nastavil jsem cookies, tak uvidíme. Ale předtím mi to fungovalo bez jakýchkoliv nastavení. Citovat
lexa Odesláno 15. březen 2005 Autor Odesláno 15. březen 2005 A nejde mi ani se přihlásit na chat!:mad: Citovat
Emiš Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Co puzivas za prohlizec? Predpokladam ze IE, zkus firefox, minimalne se zbavis kupy spywaru a mozna ti to pomuze i s timhle. download firefox 1.0.1 cz Citovat
Hadra Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 já už se nepřihlašuju vůbec.jen kliknu na oblíbené a jsem toď. A když z hlavní stránky, tak jen kliknu na \" diskusi\" a šup....a je to. To tak taky může být? Citovat
Garfield Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 JÁ SE TAKY HLÁSÍM - stejný problém jako Lexa. A to už od pátku 11. 3. Po pokusu o přihlášení to chvíli mlčí a pak se zobrazí hláška AKCE BYLA ZRUŠENA. Taky jsem hledal u sebe, ačkoli jsem si nebyl vědom, že bych něco s počítačem nebo nastavením dělal. Takže to, co tu radí všichni - temporary, cookies, prolézt firewall, pak ho i odpojit - nic platno. Spyware v tom taky nejede, denně čistím kombinací CWShredder - Spyboot S+D - Ad Aware, protože bez toho bych se bál vlézt do internetového bankovnictví. Pak se to najednou asi při dvacátem pokusu v neděli chytlo. A o půl hodiny později pak to už zas nešlo. To samé se opakovalo v pondělí, a to samé dneska (cca na 20 pokusů o přihlášení jen 1-2 úspěšné). Takže ačkoli nejsem počítačový expert, vylučuji tímto špatné nastavení, protože to by mě to nepřihlásilo VŮBEC. Zbývá tedy chyba jinde - ale kde, to fakt netuším. Připojení mám přes kabelovku. A přihlašování kamkoli jinam, kam mám jméno a heslo (banky, e-shopy, věrnostní programy, e-mailové schránky atd.) bez problémů. Jen Peugeot club už 4 dny zlobí. Citovat
lexa Odesláno 16. březen 2005 Autor Odesláno 16. březen 2005 Tak cca na 20 pokus se mi to povedlo. Před chvílí jsem poslal zoufalý mail Mašinkovi a pak se zkusil znovu přihlásit a ejhle jde to. mám stejný problém jako Garfield, jen v pátek dopoledne mi to šlo ještě normálně, odpoledne to začlo blbnout, sobota taky, ale míň a v pondělí utrum. Takže spíše neúspěch s přihlášením. A teď to jde a nic jsem neměnil. Tak kde je problém, všude jinde se mi přihlásit jde, a internet mi funguje.:mad: Citovat
lexa Odesláno 16. březen 2005 Autor Odesláno 16. březen 2005 Tak zase asi na 30x a celé 2 hodiny ani ?uk. Jinde mi to chodí, je to divné. Citovat
Sepp Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Tak fajn - rozsiruji rady -- taky se nemuzu prihlasit na P-C stranky - krome fora. Citovat
lexa Odesláno 16. březen 2005 Autor Odesláno 16. březen 2005 Tak na 15x. už mě to se.re. Bez jakýkoliv zásahů. Nejhorší na tom je to, že když čtu příspěvky, tak nemůžu odpovědět a pak to zapomenu!:mad::( A vidím, že v tom nejsem sám!:bojim Citovat
lexa Odesláno 16. březen 2005 Autor Odesláno 16. březen 2005 Na chat zkouším vstoupit a nic!:mad::bojim:papa Citovat
lexa Odesláno 16. březen 2005 Autor Odesláno 16. březen 2005 :D:D Třeba bych měl doplatit těch 250,- Kč a pak mi to půjde!:D:o:o:D:o:papa:papa Citovat
lexa Odesláno 16. březen 2005 Autor Odesláno 16. březen 2005 Napsán autorem lexa :D:D Třeba bych měl doplatit těch 250,- Kč a pak mi to půjde!:D:o:o:D:o:papa:papa Tak to zaplatím zítra.:( Citovat
Dave_k Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Tak to vám hoši nezávidím. U mně bez problémů P-C stránky, fórum, chat. Mám bezdrát a zatím v poho. :cool: Citovat
Garfield Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Tak mám zase novinky: Zkoušel jsem se přihlásit z počítače v internetové kavárně - NEŠLO TO. Dvě hodiny poté jsem to zkusil z počítače jedné firmy, u kamarádky v práci - NEŠLO TO. Teď sedím doma u svého pičítače, přihlásit se - nemožné. Zkusil jsem se přihlásit odjinud než z hlavní stránky - totiž z Diskuse. Hodilo to hlášku \"špatně vyplněné jméno nebo heslo\", a to čtyřikrát za sebou. Což je odezva ze serveru Peugeot clubu, neboli komunikace běží. JEŠTĚ CHCE NĚKDO TVRDIT, ŽE PROBLÉM JE VE ŠPATNÉM NASTAVENÍ POČÍTAČE NEBO PROHLÍŽEČE? Fakt bych už rád poprosil Ondru, jestli by se na tohle mohl podívat, kdyby by ho něco napadlo. Ondróóóó??? A to, že teď píšu, je výsledek toho, že už se tři hodiny zkouším v nepravidelných intervalech přihlásit, aniž bych opustil prohlížeč, stránky Peugeot clubu nebo nedej bože měnil něco v nastavení. A vida - jednou mě to přihlásilo. Zatím se loučím, nevím totiž, kdy zase budu mít šanci přispět do fóra, přihlásit se sem je totiž od pátku jako házet kostkou a čekat, kdy mi padne třikrát za sebou šestka. Citovat
Guest ZILA Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 a maš zaplacene inkaso?a popelnice na rok 2005 ? :D:D:D možna že pak to bude šlapat:D:D Citovat
Bohumil Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 95% problémů s PC vzniká mezi židlí a klávesnicí.:o:D:D:D:D:D:D Jenom mě neukamenujte. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.