Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Měl jsem rakovinu, už podruhé, co bude do třetice?

Recommended Posts

Odesláno

A co je hlavní.....doktor říkal,že už nemám říkat že \"mám rakovinu\",ale že jsem \"MĚL RAKOVINU!!!\" :super :super :super

Tak přeju aby doktor věděl, co říká. :super

Mně tan můj říkal, že pokud se to nevrátí, nebo neobjeví jinde, tak jako o vyléčené se dá mluvit až po pěti letech bez recidívy.

Dělej to jako já. Pořád si opakuju, jak zpívá Landa: \"...ale nezoufám, neboť dokud dejchám, pořád doufám.....\"

Držím ti palce.:potlesk

[upravil dne 11/3/10 Kdo]

Odesláno

Kuci to tady tak ctu, a koukam ze nas je tady vic. Vsem Vam moc moc moc drzim palce, ja jdu na dalsi chemo zitra do FNHK.

Z vlasu si nic nedelejte, me uz vypadali :) ale co, bylo hur :) Vazim taky kolem 55 kilo, ale snad to bude dobry.

Budte optimisti, ja se o to moc snazim ...

PS: Zdravim Pepita, doufam ze nekde na sraze zase prijeme pokecame jako v Olomouci :)

Drzte se! :papa

Odesláno

Teda FUJ, to je ošklivý vlákno o tvrdých chlapech - držím všem aktérům všechno co můžu (aspoň pomyslně), boj o život není p*del.

Odesláno

Zdravím Berkoffa :papa

Vítej v klubu, doufám a věřím, že i tobě doktor řekne jen nejlepší zprávy. Potom, co jsme se tu rozepsali a otevřeli, věřím, že i psychika se uvolní, je to nápor nejen na tělo, ale i na duši. Mám za sebou 17.tou chemošku a musím přiznat, že i psychicky jsem chvílema na dně i když vím, že výsledky jsou nadmíru dobré a že zbývá poslední chemoška, ale mám toho plné zuby. Proto druhým přeju, aby se s léčbou zadařilo. Zároveň děkuji i ostatním za (byť) virtuální podporu (díky Méďo a ostatní). Nevěřili byste, jak to podpoří naše psyché a jak si toho cením.

[upravil dne 11/3/10 Kdo]

Odesláno

Fuuuuha,teraz som na tuto temu narazil a poviem ti že ma to prinutilo premýšlat aby som zašiel na kontrolu či je všetko OK.Ono sa človeku moc nechce ked ho nič nebolí ale stojí to zato než bude neskoro.Samozrejme prajem všetko naj a nech už to maš uspešne zasebou:papa

Odesláno

Teda ... když toto vlákno Pepito zakládal, tak ve mně hrklo... A teď, když se tu přidávate i ostatní, tak ve mně hrká o to víc!

Samozřejmě držim všem pěsti!!! Poražte tu hnusnou NEMOC - je to přeci \"jenom\" nemoc!!!

Odesláno

Vsem drzim pesti...Sice mam vsechny ne moc prijemne zazitky skrze Berkoffa, ale z pohledu hodne blizke osoby je to taky unavujici a dosti stresujici.

Nezbyva nic jineho nez prat hodne stesti a HODNE ZDRAVI.

A pro takove odlehceni ne moc prijemneho tematu: jsem proti vyhubovani zvirat,ale koryse tohoto typu by doktori mohli nadobro vyhladit.:myslim:bacha

Odesláno
Původně zaslal: antal

.... že ma to prinutilo premýšlat aby som zašiel na kontrolu či je všetko OK....

Máš pravdu, prevence není nikdy dost.

Trošku smutné je, že jsem celý život, resp. od vojny, tedy třicet let, chodil jako dárce krve, mám 140 odběrů a posledních cca 15 let jsem chodil jako dárce krevních destiček na separátor (cca120 odběrů), kde prý přijmou po všech testech cca 3 dárce plné krve z 10ti. Člověk si říká, chodím na krev, jsem tudíž prozkoumanej a zdráv (bo tu krev testujou na AIDS, drogy a já nevím na co ještě) a ejhle, ono ne. Najednou je krev plná rakovinových márkrů.

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

:xvul

Berkoff + Kejticka: Moc ráda vás tady na fóru zase vidím:mrk

Vítejte po dlouhé odmlce:super

po dlouhé odmlce ??? hm.....,Jani taky si tu delší dobu nebyla ( ale tebe omlouvají rodičovské povinnosti ) ,a mě se stýskalo,jinak Všem nemocným,hodně zdaru a úspěchu v léčení,poražte tu hnusnou nemoc !!! Držím palce....

Odesláno

bojovat a hlavne optimisticky, vim, ze to nejde ale psychika je pul zdravi. Vim, ze je to trosku mimo misu, ale kdyz jsem mel rozlamanou pulku hlavy a cekaly me tezke operace, tak jsem se snazil myslet predevsim na to, jak hezky budu po operacich vypadat a jak zase budu moci sportovat. No a vidite, jak to dopadlo ;D

Takze pevnou viru ve sve uzdraveni, pevnou viru v praci lekaru a pevnou viru v sama sebe a verte, bude lepe.

Odesláno

Ahojte všichni :papa

Tak vidím,že zdaleka nejsem sám kdo má zdravotní trable :bojim

Pro Kdo: po té co jsem si přečetl Tvůj příspěvěk,tak musím uznat,že jsi na tom mnohem hůř než já a to jsem si myslel jak jsem na tom špatně :myslim Držím Ti taky pěsti a palce.Jsi bojovník :super

Já jsem minulý týden absolvoval první dávku (5 litrů chemo).Napumpovali to do mne během tří dnů a v pátek jsem byl už doma,ale to co následovalo další dva dny bylo strašné-takovou kocovinu jsem ještě nezažil :grr V pondělí jsem si ráno zašel k doktorce ať mne zachrání,tak mi píchla injekci od bolesti a předepsala prášky a ty byly snad zázračné.Ulevilo se mi tak,že jsem mohl jíst a i trochu spát,ale až dnes jsem natolik v pohodě,že si můžu sednout k PC a napsat vám,že jště žiju :D

Příští týden jdu na další dávku chemo a ty budou pokračovat každých 14 dní celkem 12x!!!To znamená až do září!!!

Ale musím bojovat :bacha:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte Všichni :super

Už dlouho jsem se neozval.Měl jsem sice pár pokusů přihlásit se na sraz na Seč u Chrudimi,ale nebylo mi zrovna dobře a taky jsem zápasil s tabulkou :myslim

No nic,to vyřeším s organizátory v jiném vlákně :)

Co se týče mé léčby tak mám za sebou tři třídenní kůry které,jak už jsem psal,absolvuji po čtrnácti dnech a jak kdy je snáším nebo nesnáším...:bojim

Teď v pátek to celkem šlo,ale v sobotu,v neděli a pondělí jsem zase trpěl.Dnes jsem musel opět k doktorce(mimochodem je skvělá,hodně mi pomáhá jak po zdravotní,tak po psychické stránce)jelikož jsem měl bolesti svěrače a svalů kolem nich a k tomu se ještě aby toho nebylo málo tak i křeče do pravého lýtka :o

Netuším proč,nikdy jsem s tím neměl problémy,ale asi je to tím,že jsem do nemoci docela aktivně sportoval a teď prakticky už tři čtvrtě roku nic nedělám.

Teď je mi fajn takže vás všechny MOC zdravím a už dost ať vás tím románem nenudím :D

Kdyby měl někdo jakékoliv dotazy,jsem tu pro vás....:super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...