Fakir Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Taky přeju brzké uzdravení a oba se ženou držíme pěsti. Taky jsem měl před časem problémy s krvácením z konečníku, ale na endoskopii se naštěstí zjistilo, že střevo mám v pořádku a že to je způsobené mechanickým poraněním konečníku tvrdými výkaly, za které můžou moje špatné stravovací návyky (jím spoustu masa a skoro žádnou vlákninu (ovoce/zelenina)). Ale pěkně mně to tenkrát vyděsilo. Takže ještě jednou, držíme pěsti! Citovat
Neon Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Moc a moc držíme všichni 3 pěsti!!! Máš víru a to je základ při boji se zákeřnou nemocí, tak věřím, že to DÁŠ a na Šebetově (bude-li) se uvidíme... Každopádně s námi taky počítej na návštěvě před, nebo během klouzání. Potom jenom někomu z nás písni návštšvní hodiny, adresu a místo ... Neon + family Citovat
OK406 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 I já se přidávám s rodinou k úplnému uzdravení a držíem me palce!!! I mi jsme to měli v rodině. Citovat
309GT Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Taky držím palce ať se toho svinstva rychle zbavíš:(A opravdu kokám že se najde člověk co to nedusí v sobě Citovat
Benžík Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Přeju Ti rychlé uzdravení a držim pěsti. Citovat
Michael coupé Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Držím pěsti a připojuji se k ostatním s přáním brzkého uzdravení,to dáš ty na to máš!!! Citovat
maxipaja Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Držim ti palecky a preju brzke uzdraveni Citovat
jarajarda Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Stále věř v lepší zítřky, ať se z toho vyhrabeš, moc Ti určitě do jednoho všichni přejeme, aby se to podařilo Citovat
AnotherOne Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Prajem ti veľa síl, aby si to svinstvo prekonal. Skoré uzdravenie! Citovat
Otan Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Mnoho štěstí a sil, jak fyzických, tak psychických Ti opravdu ze srdce přeji. Víš, nyní mne tak trochu evokuje ve vlákně . jestli 2 nebo 4 pneu, jak si někdo zase života neváží. nejde o ty pneu, ale o názor. Držím pěsti s ostatními.:super Citovat
Rejty Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Ty jo,obdivuju te ze si to takhle na sebe \"prásknul\". Muj tata to taky dokazal prekonat a kdyz to na sebe prozradil ze ma tenhle hnus,ze ktereho je nastesti uz venku. tak se mu s tim bojovalo mnohem lip,nez kdyby to dusil v sobe. Preji ti hodne stesti k uzdraveni.Ahoj rejtyna:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
praktik Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Priatelia su nato aby pomohly v tvojom pripade aspon psichicky prajem dobry koniec držim palce:super:super:super Citovat
Haryk Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 držím všechny palce co mám kámož je už po operaci a dopadla na výbornou a tobě přeju totéž Citovat
Maty205 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Už podle toho co píšeš, je vidět, že jsi bojovník!I když se asi určitě neznáme, tak mi to není lhostejné a věřím, že tvá chuť bojovat se vyplatí!!! Přeji ti stále tolik síly, co máš!!! Citovat
pagot Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 taky preju brzke uzdraveni a hodne sil do boje Citovat
Durko Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Ahoj Pepito Držím Palce nevzdávaj to hlavne psychyka je doležitá tak musíš bojovať a my sme stebou. Citovat
jozefsv Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 sice ta nepoznam ale proti tejto chorobe bojujeme spolocnymi silami vsetci a verim,ze aj ti co sem nenapisu maju rovnake myslienky.verim,ze sa z toho dostanes a vyhras to! [upravil dne 20.12.09 jozefsv] Citovat
John Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Taky se přídávám a držím palce ať se s touhle hnus chorobou vypořádáš a jsi ok a zdravej ... :super Citovat
gedu Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Nepoznáme sa síce ale keď som čítal tvoj príspevok tak mi behali zimomriavky po tele a aj ja ti želám skoré uzdravenie a veľa síl do boja s tou zákernou chorobou. Je to ťažké keď je človek takto chorý, ale preto nesmieš ten boj s chorobou vzdať. :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.