Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Měl jsem rakovinu, už podruhé, co bude do třetice?

Recommended Posts

Odesláno

Taky přeju brzké uzdravení a oba se ženou držíme pěsti. :papa Taky jsem měl před časem problémy s krvácením z konečníku, ale na endoskopii se naštěstí zjistilo, že střevo mám v pořádku a že to je způsobené mechanickým poraněním konečníku tvrdými výkaly, za které můžou moje špatné stravovací návyky (jím spoustu masa a skoro žádnou vlákninu (ovoce/zelenina)). Ale pěkně mně to tenkrát vyděsilo. :) Takže ještě jednou, držíme pěsti!

Odesláno

Moc a moc držíme všichni 3 pěsti!!! Máš víru a to je základ při boji se zákeřnou nemocí, tak věřím, že to DÁŠ a na Šebetově (bude-li) se uvidíme...

Každopádně s námi taky počítej na návštěvě před, nebo během klouzání. Potom jenom někomu z nás písni návštšvní hodiny, adresu a místo ...

Neon + family

Odesláno

Mnoho štěstí a sil, jak fyzických, tak psychických Ti opravdu ze srdce přeji. Víš, nyní mne tak trochu evokuje ve vlákně . jestli 2 nebo 4 pneu, jak si někdo zase života neváží. nejde o ty pneu, ale o názor. Držím pěsti s ostatními.:super:super

Odesláno

Ty jo,obdivuju te ze si to takhle na sebe \"prásknul\". Muj tata to taky dokazal prekonat a kdyz to na sebe prozradil ze ma tenhle hnus,ze ktereho je nastesti uz venku. tak se mu s tim bojovalo mnohem lip,nez kdyby to dusil v sobe. Preji ti hodne stesti k uzdraveni.Ahoj rejtyna:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Už podle toho co píšeš, je vidět, že jsi bojovník!I když se asi určitě neznáme, tak mi to není lhostejné a věřím, že tvá chuť bojovat se vyplatí!!! Přeji ti stále tolik síly, co máš!!!

Odesláno

sice ta nepoznam ale proti tejto chorobe bojujeme spolocnymi silami vsetci a verim,ze aj ti co sem nenapisu maju rovnake myslienky.verim,ze sa z toho dostanes a vyhras to!

[upravil dne 20.12.09 jozefsv]

Odesláno

Nepoznáme sa síce ale keď som čítal tvoj príspevok tak mi behali zimomriavky po tele a aj ja ti želám skoré uzdravenie a veľa síl do boja s tou zákernou chorobou.

Je to ťažké keď je človek takto chorý, ale preto nesmieš ten boj s chorobou vzdať. :papa:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...