Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
hehe bojovný člen s 15 příspěvky :D

1) tak nějak nevím co s tím má počet příspěvků společného... asi jsem se mohl zaregistrovat dřív ale \"bojovnost\" by to patrně neovlivnilo.

2) Asi tu není nikdo kdo by skutečně věřil že by se to povedlo :) Jediné co jsem chtěl říct je: když by se ale někdo soudit chtěl, vyplatí se to jedině v případě hromadné žaloby kdy se náklady rozdělí mezi více jedinců. Howk :)

Odesláno

kirkiz: to je to když nechci používat zbytečný citace :cool:

neboj, nejsem urážlivej, češtinu až na mě/mně mám docela v malíku :D:D Teda doufám

vaki: nedurdi se hned..... Já si prostě někdy rád rýpnu, neboj, taky jsem byl nováček

[upravil dne 28/8/11 16:47 od punkac]

Návštěvník
Odesláno

Zas mi tam nesedí ten překlep s procentama (9% a 99%) - 1% z 13000,- je 130,- a né 95,- :myslim

Odesláno

hele to nebude jen uklep z 9 na 99 , maji tam ikonu klikaci sleva 99% to by se museluklepnout i grafik , to je dost nepravděpodobne pokud neni doplnovac cen a grafik jedna osoba a měla zrovna škytavku :D

jinak vyklad ikony 99%sleva je taky dobrej

Sleva

Prostřednictvím symbolu sleva Vás informujeme o produktech, ke kterým se aktuálně váže určitě sleva.

Nabízená sleva je vždy časově a množstevně omezena, a proto Vám doporučujeme vyplnit objednávku co nejdříve, neriskujete tak doprodání produktu a navýšení jeho prodejní ceny

Návštěvník
Odesláno

To právě není ikona jako obrázek, to je naprogramovanej nějakej script, protože ten text z toho žlutýho trojuhelníku 99% jde normálně zkopírovat.

Obrázek je jen toto a ty procenta jsou dopisovaný.

sleva-back.gif

Odesláno
punkac: Právník tu myslím, že není ... před čtvrt rokem jsem zakládal vlákno o vzdělanosti a nikdo nevyplnil kolonku JUDr. ;)

A Mgr. nemůže být právník:aut

Odesláno

Taky se těším až přijde, už jsem si pro ni našel místo kam ji dám :D:D

Ale normálně mě došel potvrzovací mail, kde i cena sedí, tak uvidíme, myslím že v pondělí budou hromadně rozesílat tisíce omluvných mailů:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...