Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jsem dnes potkal na silnici aneb dopravní nehoda LIVE

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se mi podařilo být svědkem následující události. Naštěstí to byly jen plechy :roll

Dle kamery celkem jednoznačná věc. Ale řidič felície chytře couvnul a tvrdil, že v silnici nikdy nebyl, až pod tíhou mého svěděctví a poukázání na záznam z kamery, který musím ještě donést na policii byla jeho jednoznačná vina prokázána. :roker

Takže pro mě první důkaz toho, že ta kamera je v autě opravdu užitečná, ikdyž ted nepomohla zrovna mě ;)

Odesláno

ufff....aj ked neviem ci sa to nedalo ubrzdit...ved ho bolo vidno celkom skoro a rychlost az taka nebola :myslim

aj ked filcka sa este hybala dopredu...

ale skoda polemizovat ;) dobre ze bola kamera :P

[upravil dne 17.8.2011 od Y2K]

Odesláno

tak ako fakt sila. to on este tvrdil ze nic neurobil chuj sprostý???:bacha:bacha:bacha

dobre ze si tam bol. inak by to bolo asi zlozite.

ale bolo vidiet ze sa trosku stretli, lebo filcke odpadla tusim znacka.

Odesláno

tak to byl teda dost velkej vychcanek, tvrdit, ze v silnici vubec nebyl, pri tom poctu svedku co byli okolo, jak dopadla ta oktavka? Hupsnul tam teda poradne, ta felcka mela snad utrzenou jen SPZku ne ? nebo co to z ni odpadlo? Mel ten vycuranek stesti, ze v ty oktavce zareagoval tak jak zareagoval, kdyby ho byl vzal primo na dvere, tak se asi pekne svezl na chladici a to by asi tezko rozchazel

Guest bostich
Odesláno

ve feldě to byl teda celkem mizera.....jinak koukám, že máš asi stejnou kamerku co ja :)

Odesláno

Divím se, že tolik uhnul, já bych to prásknul přímo do něj.

Jinak šmejd je to teda ukázkovej, jestli zacoval a tvrdil, že nevyjel, hajzl jeden. Ten v oktávce má teda hodně velkou kliku za kameru a svědka. A tutově si ji pořídí taky, bych tak tipnul...

Odesláno

tak teda jeden by neveril čo všetko si ludia nedovolia tvrdit, panko v octavke mal štastie že si šiel za ním a mla si kameru. inak si myslím že nebyť teba asi panko v oktávke by penil (i ked i tak bol nasraný)

Odesláno

No dle mýho by to asi ubrzdil, páč já jel stejně rychle a stál sem hned, ale on se snažil spíš vyhnout, což by se mu asi povedlo, kdyby ho ta felda nepošťouchla ze silnice...

Jinak škody:

oktávka - urvaný kolo, nárazník, blatník až na práh a sedřená celá levá strana

felda - upadla SPZ (držela na drcpáskách :D), nárazník se po kopnutí vrátil do původního stavu, takže nic :o

Odesláno

Klasická situace. Pán ve Feldě je sice jasný viník, ale poučení by si z toho měli vzít oba. Řidič jedoucí po hlavní by měl ve městě a zvlášť v těchto méně přehledných uličkách jezdit pomaleji, opatrněji a více předvídat (a podle mě nezačal brzdit včas). A pán ve Feldě by si neměl plést plyn s brzdou a hlavně požádat tu druhou osobu, aby mu šla na cestu ukázat (příp. zastavit provoz aby mohl najet). Viník je sice daný, ale za lehkomyslnost si mohou pogratulovat oba.

Odesláno

Ono je docela možné, že za tu nehodu může vlastně Shreeck. Zběsilou stíhací jízdou a lepením na zadek vyprovokoval řidiče Octávie k agresivní jízdě. A při tomto závodě dvou pirátů uprostřed města přišel k úhoně nevinný řidič Felicie a ještě byl ohrožen nevinný chodec.. Kde je mail na Novinky? :D:D

Odesláno

Ja bych to take narval rovno do ti felicie... I ked on sa snazil asi v prvom momente vyhnut ... Tych vodicov by som strielal, co nieco spravia, a namiesto toho, aby sa ospravedlnovali, tak este si budu vymyslat ... Jen zato by som mu prial, aby to donho napalil priamo, nech ma skodu i on ...

Odesláno

pan je frajer :) docela by me zajimalo, pokud by nebyl zaznam, kdo by mu to jako veril. Ja nevim jak vy, ale ja jak vidim hezkej zivej plot, tak si ho taky takhle zblizka prohlizim :roll koukam, ze si asi taky budu muset poridit neco takovyho.

Odesláno

ja nevim jak vy, ale zachoval bych se uplne stejne jak ridic octavie :) a mam takovej pocit, ze nadpolovicni vetsina lidi tady taky. A kdo rika, ze ne, tak se na me nezlobte... ale ve vsi ucte ho na silnici potkat nechci.

Kazdej delame chyby, malokdo je umi priznat. Ale ja daleko radsi zahucim s autem do plotu, nez ze si vemu na svedomi to, ze nekoho vazne zranim. Coz se tady mohlo dost dobre stat.. stacilo aby to ta octavka narvala felicii do dveri. V aute mohlo bejt maly dite. Opravdu bych chtel kohokoliv z vas, co tvrdi jak by to do nej narvali a v konecnym dusledku by z toho mel neco jako ochrnutej kus tela, mrtvy dite, kdokoliv by sel vedle toho auta, tak by to moh odnest taky... Ja vam nevim, ale s necim takovym zit do konce zivota bych nechtel. Ikdyby konecna vina nebyla na me, ale ja bych proste vedel, ze jsem moh pro zachranu neciho zivota udelat vic.

Udelat nekomu schvalne skodu jenom proto, ze udelal chybu? Kde to jsme...?? To, ze ridic felicie je pamrd, ze tu vinu ani nepriznal. To uz je vec druha, ktera se muze resit pak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...