Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

senna_2010_f_0031.jpg

Právě jsem tento dokument dokoukal a musím říci, že ve mě vzbudil hodně emocí..

\"Senna několikrát mluví o tom, že kariéra je krátká, ale život ho čeká ještě dlouhý, polemizuje o svých plánech a říká, že ještě není čas umírat, protože je toho spousta co je ještě třeba prožít. Nedivím se, že Ron Dennis brečel. Jak už jsem uvedl, tohle není jen příběh Ayrtona Senny, ale zároveň jedné krásné etapy, na kterou se jen tak nezapomíná\"

Přiznám se, že i mně v závěru ukápla slza. Každému doporučuji shlédnout.

ČSFD: http://www.csfd.cz/film/291617-senna/

Kdo viděl, tak se podělte o vaše pocity a názor na tento dokument. :papa

Odesláno

Velmi dobry film videl som to uz 2x a stale je to dobre. Zmenil som nazor nahno, nepoznal som jeho karieru, vzhladom na moj vek bol pre mna cislo 1 Schumacher .... inak Senna ma uchvatil, ma vela dobrych citatov...

Winning is the most important. Everything is consequence of that.

\"Vyhra je najdolezitejsia. Vsetko je len nasledok toho.

Bol to pre mna Pan Jazdec, skoda ze som ho nemohol vidiet nazivo,ale ked som bol maly tak som videl jeho helmu v Monacu.

Odesláno

Pro mně býval pomyslnou jedničkou ve formuli Niki Lauda - holt jsem jinej ročník. :aut Každopádně - ač už mi F1 dávno nebere - se na tento dokument někdy rád podívám, podle reakcí věřím, že může být zajímavý.

Odesláno

toto ma dostalo ze najviac....

\"Brazilci potřebují jídlo, vzdělání, zdravotní péči a trochu radosti...Tu radost nám teď vzali\"

Odesláno

Zajímalo by mě co se mu honilo v hlavě před posledním startem. Výraz ve tváři měl hodně prázdný a vypadal dost ustaraně.

Naví nápis \"We miss you Alain Prost\" si nedokázal vysvětlit ani sám Prost. Zajímavé.

Odesláno

Myslím, že ano. V tom dokumentu bylo, že Senna řekl, že ji má při sobě.

Jinak jaká osobnost byl Senna pro Schumachera a ostatní dokazuje i toto video. Kde se Schumacher při informaci, že dosáhl stejného počtu vítezství jako Senna, rozplakal. Video:

Odesláno

Před nedávnem jsem tento dokument viděl a ikdyž člověk ví, jak to všechno dopadne, tak konec byl pro mě stejně hodně emotivní. Viděl jsem tu delší 162min. verzi a celou dobu jsem byl přilepený k obrazovce! ;)

Odesláno
Myslím, že ano. V tom dokumentu bylo, že Senna řekl, že ji má při sobě.

Jinak jaká osobnost byl Senna pro Schumachera a ostatní dokazuje i toto video. Kde se Schumacher při informaci, že dosáhl stejného počtu vítezství jako Senna, rozplakal. Video:

Prý si Schu částečně bral za vinu tu nehodu, protože na Sennu moc tlačil (v jeho slovech).

Nevím kde sem to viděl/četl.

Dokument úplně skvelej.

Odesláno

Prý si Schu částečně bral za vinu tu nehodu, protože na Sennu moc tlačil (v jeho slovech).

Nevím kde sem to viděl/četl.

Videl to vsechno pred sebou.. ikdyz by si takovou situaci brat za vinu nemel.. ale pokdu mel jak bylo v dokumentu zmineny formuli technologicky dal a byl si jistej ze driv nebo pozdeji Sennu predjede tak je mozny ze na predjeti nespechal a Sennu vedome \"tlacil\" pred sebou.. coz pokud skonci takhle vubec nicemu se nedivim ze se tam sesypal a bere si to castecne za vinu :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...