Pechy Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 Právě jsem tento dokument dokoukal a musím říci, že ve mě vzbudil hodně emocí.. \"Senna několikrát mluví o tom, že kariéra je krátká, ale život ho čeká ještě dlouhý, polemizuje o svých plánech a říká, že ještě není čas umírat, protože je toho spousta co je ještě třeba prožít. Nedivím se, že Ron Dennis brečel. Jak už jsem uvedl, tohle není jen příběh Ayrtona Senny, ale zároveň jedné krásné etapy, na kterou se jen tak nezapomíná\" Přiznám se, že i mně v závěru ukápla slza. Každému doporučuji shlédnout. ČSFD: http://www.csfd.cz/film/291617-senna/ Kdo viděl, tak se podělte o vaše pocity a názor na tento dokument. Citovat
paric Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 Velmi dobry film videl som to uz 2x a stale je to dobre. Zmenil som nazor nahno, nepoznal som jeho karieru, vzhladom na moj vek bol pre mna cislo 1 Schumacher .... inak Senna ma uchvatil, ma vela dobrych citatov... Winning is the most important. Everything is consequence of that. \"Vyhra je najdolezitejsia. Vsetko je len nasledok toho. Bol to pre mna Pan Jazdec, skoda ze som ho nemohol vidiet nazivo,ale ked som bol maly tak som videl jeho helmu v Monacu. Citovat
Medvěd Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Pro mně býval pomyslnou jedničkou ve formuli Niki Lauda - holt jsem jinej ročník. Každopádně - ač už mi F1 dávno nebere - se na tento dokument někdy rád podívám, podle reakcí věřím, že může být zajímavý. Citovat
John Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Tak tak přesně supr udělaný filmový dokument.. a každý kdo má trošku rad F1 atd doporučuju zkouknout. Citovat
Y2K Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 toto ma dostalo ze najviac.... \"Brazilci potřebují jídlo, vzdělání, zdravotní péči a trochu radosti...Tu radost nám teď vzali\" Citovat
Pechy Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 Zajímalo by mě co se mu honilo v hlavě před posledním startem. Výraz ve tváři měl hodně prázdný a vypadal dost ustaraně. Naví nápis \"We miss you Alain Prost\" si nedokázal vysvětlit ani sám Prost. Zajímavé. Citovat
Y2K Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Este by ma zaujimalo ci ozaj mal u seba tu rakusku vlajku.... nejak som tam nepostrehol ci to dakto potvrdil Citovat
Pechy Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 Myslím, že ano. V tom dokumentu bylo, že Senna řekl, že ji má při sobě. Jinak jaká osobnost byl Senna pro Schumachera a ostatní dokazuje i toto video. Kde se Schumacher při informaci, že dosáhl stejného počtu vítezství jako Senna, rozplakal. Video: Citovat
Y2K Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Taak toto uz ano to som nevidel este...zas revem Citovat
c.WO.k Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 musim to taky skouknout, musim si jednou za čas pobrečet Citovat
Béďa Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Před nedávnem jsem tento dokument viděl a ikdyž člověk ví, jak to všechno dopadne, tak konec byl pro mě stejně hodně emotivní. Viděl jsem tu delší 162min. verzi a celou dobu jsem byl přilepený k obrazovce! Citovat
jozefsv Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 ten pretek kde sa zabil som pozeral.od vtedy je to ine. dokument si urcite pozriem Citovat
dusan2 Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Tak tak tiez som to videl nazivo ked havaroval. veril som ze sa z toho dostane. Bol to moj velky idol. Citovat
Fusion Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Myslím, že ano. V tom dokumentu bylo, že Senna řekl, že ji má při sobě. Jinak jaká osobnost byl Senna pro Schumachera a ostatní dokazuje i toto video. Kde se Schumacher při informaci, že dosáhl stejného počtu vítezství jako Senna, rozplakal. Video: Prý si Schu částečně bral za vinu tu nehodu, protože na Sennu moc tlačil (v jeho slovech). Nevím kde sem to viděl/četl. Dokument úplně skvelej. Citovat
DanHal Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 nevíte, kde seženu tu delší verzi (asi 163 minut) v češtině nebo s českýma titulkama? všude se mi ukazuje jen ta 104 minutová Citovat
AKCZ Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 Prý si Schu částečně bral za vinu tu nehodu, protože na Sennu moc tlačil (v jeho slovech). Nevím kde sem to viděl/četl. Videl to vsechno pred sebou.. ikdyz by si takovou situaci brat za vinu nemel.. ale pokdu mel jak bylo v dokumentu zmineny formuli technologicky dal a byl si jistej ze driv nebo pozdeji Sennu predjede tak je mozny ze na predjeti nespechal a Sennu vedome \"tlacil\" pred sebou.. coz pokud skonci takhle vubec nicemu se nedivim ze se tam sesypal a bere si to castecne za vinu Citovat
pipistrel Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 pri niektorych jeho slovach cloveka doslova zamrazi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.