Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jakou pověst má motor 1,6HDi 66KW? Ségra stále řeší zda benzín nebo diesel. Já hlasuji pro 1,4VTi (P 207). Jezdila by převážně do práce asi 17km. Jaké jsou zkušenosti s tímto motorem? Díky

Odesláno

17 km už je dost, takže se diesel vyplatí, pro 207 by stačil i 1,4 HDi (nevím, jestli se tam montuje).

Bude mít spotřebu kolem 5, zatímco s benzínem se těžko dostane na 6,5.

I zátah je u dieslu dobrý.

[upravil dne 11.8.2011 od P607Olda]

Odesláno

1,4 hdi sa sice montoval do nej(207) do mesta to staci ale ale ak to bude aj obcas mimo, a niekam dalej, je lepsia 1,6.....frajerka ma 1,4 a niekedy nevladze, ale ako hovorim v meste ok, a krasna spotreba...ale od 90-100, sa uz zvysuje.......

• O 2 týdny později...
Odesláno
no nevím jak je to u 207ky ale u 206ky 1.4HDi fakt ne...motor při 100tkm řemluje jak 20 let starej motor s 500tkm..

ale jede dál , zkoumal jsem co tam je jinak než na 2.0HDI a ventily jsou ovládaný rolnama a podlě mě to má časem nějakou vůli ... a rezonuje to ... osobně neznám snad nikoho kdo by zmrtvil 1.4HDi ... pokud tam nelil nakvalitní naftu ... turbo obyč, mezi chladič není ... jednoduchý motor , spotřeba dobrá ...

Odesláno

1,6 HDi jsou 2, první má 66kw, druhý 80kw a montuje si i do 207 a jede nádherně ;), jinak jezdil jsem v 206 1,4HDi a měla nalítáno 150t. km a zvuk motoru se mi nezdal strašný (normální HDi) a co se týče spotřeby tak ta je tam jedinečná, ale je to opravdu línější.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...