marzi732732 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Zdravím, už nějakou dobu mi svítí kontrolka motoru + antipolution. Diagnostika vyhodila ventil nádobky aktivního uhlí. Nevíte prosím, kde ho najdu, prý je to někde u nádrže, ale nic jsem tam neviděl. Díky moc za každou užitečnou radu Citovat
georgegg Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 nádoba s aktivním uhlím je pod levým předním podběhem Citovat
straki007 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 A ventil pro ni je na strane spolujezdce pod kapotou....... Takovy hnedy valecek a vedou do nej dve hadicky a jeden konektor... Citovat
Petr V. Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Na co tam je aktivní uhlí,má to něco společného s přívodem vzduchu k filtru?Aktivní uhlí pokud vím tak pohlcuje pachy.Má to každá 307?Myslím i diesel? Citovat
marzi732732 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 A ventil pro ni je na strane spolujezdce pod kapotou....... Takovy hnedy valecek a vedou do nej dve hadicky a jeden konektor... Ok díky moc, zachvilku se a to skočím podívat a dodám kdyžtak fotku kdybych si nebyl jistý . Citovat
marzi732732 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 A ventil pro ni je na strane spolujezdce pod kapotou....... Takovy hnedy valecek a vedou do nej dve hadicky a jeden konektor... Ok díky moc, zachvilku se a to skočím podívat a dodám kdyžtak fotku kdybych si nebyl jistý . Tak jsem byl dole a nic jako hnědý váleček jsem pod kapotou nenašel. Jedná se o 1.6 16V. Nemáte někdo náhodou fotku toho prosí? Díky Citovat
georgegg Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 nevim kde to starki vzal že je pod kapotou, váleček s hadičkama a konektorem tam je ale je tam co jsem psal já, musíš sundat kolo a poděh a pak se koukneš nahoru pod blatník a tam to uvidíš Citovat
marzi732732 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 nevim kde to starki vzal že je pod kapotou, váleček s hadičkama a konektorem tam je ale je tam co jsem psal já, musíš sundat kolo a poděh a pak se koukneš nahoru pod blatník a tam to uvidíš Takže když sundám řidičové přední nadkolí, prostě ten plast, tak to tam najdu i ten ventil ano? Citovat
marzi732732 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 je to tak ale na straně SPOLUJEZDCE Zítra jestli bude jakš takš počasí, tak se do toho pustím a dám vědět, každopádně zatím díky moc za rady a zítra k večeru se ozvu jak jsem dopadl. Citovat
straki007 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 nevim kde to starki vzal že je pod kapotou, váleček s hadičkama a konektorem tam je ale je tam co jsem psal já, musíš sundat kolo a poděh a pak se koukneš nahoru pod blatník a tam to uvidíš Hm.Ja byl na tom ze je to 306. Ano mas pravdu je to v nadkoli. A mam pravdu kdyz napisu ze primo na filtru aktivniho uhli???Nebo to maji jenom nektere tipy? Citovat
marzi732732 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 nevim kde to starki vzal že je pod kapotou, váleček s hadičkama a konektorem tam je ale je tam co jsem psal já, musíš sundat kolo a poděh a pak se koukneš nahoru pod blatník a tam to uvidíš Hm.Ja byl na tom ze je to 306. Ano mas pravdu je to v nadkoli. A mam pravdu kdyz napisu ze primo na filtru aktivniho uhli???Nebo to maji jenom nektere tipy? Zítra ti dám vědět kde jsem ho našel, teda jestli vůbec :-D Citovat
marzi732732 Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 Tak včera jsem byl tak trochu už od rána v lihu, tak snad dneska teda nebo zítra no :-D Citovat
zborda Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Je to přece peugeot,musíš tročku přitápět aby jel Citovat
Valys-M Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 u mojí 206 to mám v pravym blatníku...řekne mi prosím někdo co a k čemu to je? ted jsem to náhodou našel na bazaru a vzpomněl že jsem to viděl v autě při výměně blatníku Citovat
Tony Stark Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 mi říkal kolega co dělal přes 30 let frantíky že to má něco společného s benzínem nemá to co dočinění s výparama benzínu? jinak ten ventil najdeš lehce, nech nastartované auto a měl bys slyšet cvakat ten ventil.(pozor necvaká to pořád, teda aspoň u mě ne, a mám skoro stejný ročník i motor) zda to mají všechny modely netuším ale vůbec bych se nedivil, kdyby to měli jen modely bez palivového filtru [upravil dne 29/1/14 07:56 od Tony Stark] [upravil dne 29/1/14 07:57 od Tony Stark] Citovat
307rg Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 to si robíte srandu, už nejakú tu dekádu sa používa u všetkých benzínových áut aby to pohlcovalo benzínové výpary, teda aby v kabíne nebola aróma ako v starých škodovkách... Citovat
Tony Stark Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 náhodou to aroma staré škodky, hlavně jak smrděli zica + benzínu + zvuky blinkru = nostalgie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.