Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, už nějakou dobu mi svítí kontrolka motoru + antipolution. Diagnostika vyhodila ventil nádobky aktivního uhlí. Nevíte prosím, kde ho najdu, prý je to někde u nádrže, ale nic jsem tam neviděl. Díky moc za každou užitečnou radu :)

Odesláno

Na co tam je aktivní uhlí,má to něco společného s přívodem vzduchu k filtru?Aktivní uhlí pokud vím tak pohlcuje pachy.Má to každá 307?Myslím i diesel?

Odesláno
A ventil pro ni je na strane spolujezdce pod kapotou.......

Takovy hnedy valecek a vedou do nej dve hadicky a jeden konektor...

Ok díky moc, zachvilku se a to skočím podívat a dodám kdyžtak fotku kdybych si nebyl jistý :).

Odesláno
A ventil pro ni je na strane spolujezdce pod kapotou.......

Takovy hnedy valecek a vedou do nej dve hadicky a jeden konektor...

Ok díky moc, zachvilku se a to skočím podívat a dodám kdyžtak fotku kdybych si nebyl jistý :).

Tak jsem byl dole a nic jako hnědý váleček jsem pod kapotou nenašel. Jedná se o 1.6 16V. Nemáte někdo náhodou fotku toho prosí? Díky :)

Odesláno

nevim kde to starki vzal že je pod kapotou, váleček s hadičkama a konektorem tam je ale je tam co jsem psal já, musíš sundat kolo a poděh a pak se koukneš nahoru pod blatník a tam to uvidíš

Odesláno
nevim kde to starki vzal že je pod kapotou, váleček s hadičkama a konektorem tam je ale je tam co jsem psal já, musíš sundat kolo a poděh a pak se koukneš nahoru pod blatník a tam to uvidíš

Takže když sundám řidičové přední nadkolí, prostě ten plast, tak to tam najdu i ten ventil ano?

Odesláno
je to tak ale na straně SPOLUJEZDCE

Zítra jestli bude jakš takš počasí, tak se do toho pustím a dám vědět, každopádně zatím díky moc za rady a zítra k večeru se ozvu jak jsem dopadl.

Odesláno

Hm.Ja byl na tom ze je to 306.

Ano mas pravdu je to v nadkoli.

A mam pravdu kdyz napisu ze primo na filtru aktivniho uhli???Nebo to maji jenom nektere tipy?:D

Odesláno

Hm.Ja byl na tom ze je to 306.

Ano mas pravdu je to v nadkoli.

A mam pravdu kdyz napisu ze primo na filtru aktivniho uhli???Nebo to maji jenom nektere tipy?:D

Zítra ti dám vědět kde jsem ho našel, teda jestli vůbec :-D

• O 2 roky později...
Odesláno

u mojí 206 to mám v pravym blatníku...řekne mi prosím někdo co a k čemu to je? :D ted jsem to náhodou našel na bazaru a vzpomněl že jsem to viděl v autě při výměně blatníku :)

Odesláno

mi říkal kolega co dělal přes 30 let frantíky že to má něco společného s benzínem

nemá to co dočinění s výparama benzínu?

jinak ten ventil najdeš lehce, nech nastartované auto a měl bys slyšet cvakat ten ventil.(pozor necvaká to pořád, teda aspoň u mě ne, a mám skoro stejný ročník i motor)

zda to mají všechny modely netuším ale vůbec bych se nedivil, kdyby to měli jen modely bez palivového filtru

[upravil dne 29/1/14 07:56 od Tony Stark]

[upravil dne 29/1/14 07:57 od Tony Stark]

Odesláno

to si robíte srandu, už nejakú tu dekádu sa používa u všetkých benzínových áut aby to pohlcovalo benzínové výpary, teda aby v kabíne nebola aróma ako v starých škodovkách...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...