Hadra Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 čau, pro informace o Chipu vám dávám k přečtení mail od ABC. > Zdravim Vas pane, > posilam Vam dle Vaseho zajmu o informace k nacipovani vaseho motoru > nabidku s akcni cenou, uprava u Vaseho vozidla spociva pouze v > prehrani noveho softwreru pres diagnostickou zasuvku ve vozidle bez > mechanickeho zasahu do motoru, vse je se zarukou, ta je na upravu 5. > let a vztahuje se jak na motor tak ridici jednotku do ktere se > nahrava novy softwer, navyseni vykonu je po uprave o 12PS, kroutici > moment o 24Nm a spotreba se snizi po uprave v prumeru o -0.8 litru > dolu, cena za upravu vcetne kompletni diagnostiky je 6.900Kc, pokud > by jste mel jeste nejaky vuz navic na upravu da se udelat sleva, > jinak uprava je certifikovana takze nema jakkoliv vliv na snizeni > zivotnosti motoru po uprave ktera je standartne zachovana, pokud se > dodrzuje standartni servis, pokud by jste mel cas a zajem o upravu > kontaktujte me a muzeme vse zrealizovat, zatim dekuji a tesim se na > dalsi spolupraci a jsem s pratelskym pozdravem a pranim hezkeho dne > > Ing. Monika Mala - zakaznicke centrum sluzeb > > ABC Tuning CR, s.r.o. > www.abctuning.cz > tel. gsm brana: 777 608 543 nebo 604 648 550 Citovat
Mol 306 Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 To nezní spatne, akorát nevrím tej spotrebe. Citovat
Fusion Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 mě taky moc nejde dohromady zvýšený výkonu a snižení spotřeby zaráz Citovat
Hadra Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Logicky vzato je to tak, že auto má větší výkon a tudíž nepotřebuje takový točky a nemá takovou spotřebu.že prostě vroste výkon a váha zůstene stejná a motor nebude muset tolik zápasit.Toď má vize. Ovšem jak je to v praxi..... Citovat
Marlin Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 kdyz zvisis vykon, tak ti prece nemuze slezt dolu spotreba nee, to je blbost, vzdycky se ti spotreba zvysi. Citovat
JEHLIX Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 ENERGII NEOŠIDIŠ tak kde se veme ten vykon,ja bych řekl že z paliva ... Citovat
P205XR Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 No něco na tom bude páč při vyšším výkonu auto jede stejnou rychlostí a při nižších otáčkách takže to asi tak funguje, Každopádně jsem četl test octávek a lenochod 1,4 16V měla největší spotřebu z testovaných modelů a to má nejmenší výkon.......ale to je zase otázka motoru No nevim................................... Citovat
Dundee Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 No já nevim. O tom čipu se bavilo víc lidí a názory jsou různé (stejně jako lidi), ale četl jsem tam asi tak toto: \"jinak uprava je certifikovana takze nema jakkoliv vliv na snizeni > zivotnosti motoru po uprave ktera je standartne zachovana, pokud se > dodrzuje standartni servis\" Tak by mě zajímalo, jak to slečna myslela. Chtělo by to pobavit se s dvěma borcema, který maj stejný auta se stejnym motorem, kde jeden bude origo a druhej po čipu a trochu jim to protáhnout a porovnat. Citovat
mk405 Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 co je to za firmu když napíše: \"softwreru\" no to bych jako překlep bral ale \"softwer\" to snad ani neví o čem je řeč. doporučuji přečíst www stránky Vectora:papa Citovat
Marek206 Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 No pokud pominete to jak slečna napsala \"softwer\" tak pár ověřených informací: po přeprogramování a změně výkonové křivky jde spotřeba při normální jízdě skutečně dolů, ale při jízdě styl lehká noha. Pokud opravdu začnete šlapat motoru za krk, tak je jasný, že koníky musíte nakrmit. Nejhorší je ale vybrat si u nás tu správnou firmu na Chiptuning. Ověřených a 100% seriózních firem je u nás velmi málo. Většina firem používá software staženej bůhví odkud z netu a pak může dojít k pěknejm záserům Citovat
Guest Masinka Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 Napsán autorem P205XR No něco na tom bude páč při vyšším výkonu auto jede stejnou rychlostí a při nižších otáčkách takže to asi tak funguje, to nechapu, oni pri chiptuningu meni i prevodovku?? Citovat
vector Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 Napsán autorem Masinka Napsán autorem P205XR No něco na tom bude páč při vyšším výkonu auto jede stejnou rychlostí a při nižších otáčkách takže to asi tak funguje, to nechapu, oni pri chiptuningu meni i prevodovku?? Jasně to je specielní chip co ti přehraje převodové poměry. Mimoto výrobce je idiot a schválně dělá auta tak, aby žrali a nejeli. [Editován dne 13/3/05 vector] Citovat
Miku Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 Docela jsem se o to kdysi zajímal,ale u benzínu to ani nemělo velký význam v poměru k ceně (15000,-),zato u naf?áku to bylo celkem zajímavé. Citovat
rimmer Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 no ono to neni spis jako o benzinu nebo o naftaku, ale o tom, jestli to auto ma elektronicky rizene vstrikovani s turbem...naftak bez turba moc neochipujes )) Citovat
lexa Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 :D Nejlíp se pí.uje, ale čipuje naf?ák bez elektroniky. Takový mím já a jak je očipovaný. Dává mi poctivých 44 kW, ale plných 60 klokanů.(koníků).:o:papa Citovat
Tazman Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Tak až to někdo budete mit v káře tak nám napiště jak se realita liší od toho co nahoře píšete :D:D:D:D:D:D:D Citovat
vector Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Napsán autorem Tazman Tak až to někdo budete mit v káře tak nám napiště jak se realita liší od toho co nahoře píšete :D:D:D:D:D:D:D Nechápu Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Napsán autorem Fusion mě taky moc nejde dohromady zvýšený výkonu a snižení spotřeby zaráz treba to bude jasnejsi z tohoto vyjadreni firmy: http://www.abctuning.com Jaké palivo mám po provedeném chiptuningu tankovat? V případě dieselu samozřejmě naftu :-). Také bionafta je vyhovující, ale bude patrný malý úbytek výkonu. V případě benzínových motorů tankujte po provedení chiptuningu palivo s vyšším oktanovým číslem. To v reálu znamená, že pokud Vaše vozidlo potřebovalo dosud Natural 95, měli byste nyní jezdit na Natural 98. V podstatě jde o zvýšení výkonu - Natural 98 má více energie a díky svému většímu oktanovému číslu ve větší míře zamezuje klepání motoru. Řídicí jednotka má datové pole pro zapalování nastaveno o něco výše, takže větší výkon bude znatelný. viceoktanovy benzin => vice energie ve stejnem objemu => nizsi spotreba, ale vyssi cena Citovat
voštík Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 jeste k tomu slohu slecny ze zakaznickeho oddeleni: Myslim, ze prave lidi pro styk s verejnosti, potazmo s potencionalnimi zakazniky by meli umet dobre cesky. Notabene kdyz je to ING. Docela mi to vypovida i o urovni a serioznosti firmy, takze ja bych daval ruce pryc. Nejen kvuli tomu, ze neumi cesky, ale i kvuli tomu, ze krmej lidi pixovinama o zyseni PSů a snizeni krmnejch davek... Sexou me tihleti smejdi - proto jsme nikdy o chipech neuvazoval. Citovat
rimmer Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 Napsán autorem Vvitty Napsán autorem Fusion mě taky moc nejde dohromady zvýšený výkonu a snižení spotřeby zaráz treba to bude jasnejsi z tohoto vyjadreni firmy: http://www.abctuning.com Jaké palivo mám po provedeném chiptuningu tankovat? V případě dieselu samozřejmě naftu :-). Také bionafta je vyhovující, ale bude patrný malý úbytek výkonu. V případě benzínových motorů tankujte po provedení chiptuningu palivo s vyšším oktanovým číslem. To v reálu znamená, že pokud Vaše vozidlo potřebovalo dosud Natural 95, měli byste nyní jezdit na Natural 98. V podstatě jde o zvýšení výkonu - Natural 98 má více energie a díky svému většímu oktanovému číslu ve větší míře zamezuje klepání motoru. Řídicí jednotka má datové pole pro zapalování nastaveno o něco výše, takže větší výkon bude znatelný. viceoktanovy benzin => vice energie ve stejnem objemu => nizsi spotreba, ale vyssi cena Nechcu vam brat iluze, ale to, ze ma benzin vic oktanu, neznamena ze ma i vic klokanu. S vykonec to nemam nic spolecneho. Viceoktanovy benzin znamena to, ze ma vyssi teplotu samovzniceni, cili ve vyssich otackach nedochazi k samozapalum ve valcich a tudiz motor se chova ve vyssich otackach lepe... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.