Přejít na obsah

Mol 306

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mol 306's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Prosím poradte mi nějakýho kvalitního výrobce tyček. První neoriginál mě vydržel 20tisíc a tyto už klepou po 7tis. Popřípadě jestli nevite kolik stojí origoše.. dík
  2. Mol 306

    Klička na okno P306

    Tak to šlo. Dííííííík
  3. Mol 306

    Klička na okno P306

    Dík, já sem knížku někde prochlastal a bál sem se zato víc zabrat. PS: kdyžtak jí máš nasvědomí
  4. Poraďte mi prosím jak oddělat kličku na stahování oken u 306-tky na zadních dveřích. Potřebuju sundat obložení a už to visí jen na kličce. Dík
  5. Mol 306

    Tlumiče pérování Sora

    Taky nevím kde vyrábí tlumiče sora, někde za tímto názvem píšou \"Sora repas\" prostě se mi nechce dát za tlumiče 1800,- a více když vím že stím autem najedu MAX. 50tisíc. to by vydržet mohlo ne?? 800 je 800.
  6. Čeká mně výmněna předních tlumiču u P306 a nechce se mi do auta moc investovat. Někde jsem na internetu našel tlumiče Sora který se prodávají cca za 800,- což je zhruba polovina než za tlumiče ostatních výrobců. Máte s touto značkou nějaké skušenosti??
  7. Mol 306

    unik oleje

    - tesnění pod ventilovým víkem je nový a okolo to tesní dobře - pod hlavou to trochu prosakuje, ale jak se ten olej dostane na rozvodový kolo vačky to mi tu asi nikdo nevysvětlí.
  8. Mol 306

    unik oleje

    Ano, ak by ti to tieklo cez poskodene tesnenie olejoveho kanalika v tesneni hlavy, tak by ti motor vyzeral nejako takto: http://www.gaya.sk/~dgenda/motor/ foto pjekný, ale před vyčištěním sem mněl motor snad 10x špinavější, ale po vičištěví skvrna od těsnění žádná a rozvodový kolo vačky totálně zavolejovaný. kudy se to tam může brát???
  9. Mol 306

    unik oleje

    na guferu sem najel cca 10km
  10. Mol 306

    unik oleje

    To se mi moc nezdá, to by byla vidět nějaká skvrna na bloku motoru ne?? a jak by se ten olej dostal na vnější stranu řemenice vačkovýho hřídele?? kolik tě stála práce při výmněně těsnění??
  11. Prosím o radu prože sem už zoufalej. Mám P306 1,6 rv 1993 a před 3.000 km se mi za začal ztrácet olej a po zastavení zustávaly skvrny na silnici v místě pod rozvody. Po rozdělání horního krytu rozvodů bylo vidět jak rozvodový kolo vačky olej rozstřikuje. Celý rozvody sem rozdělal a kompletně vyčistil. Dal nový gufero na vačce a pozdeji i kliky. Složil projel, ale výsledek žádnej - vnější strana rozvodového kola vačky kompletně od oleje. Pro jistotu gufero vymněnil ještě jednou a skontroloval funkci odtokového kanálku vezi guferem a ložiskem. Vše OK, ale olej někudy teče dál. Pod hlavou se olej nerosí a zátka hlavního mazaciho kanálu je OK.
  12. Mol 306

    Profi chiptuning

    To nezní spatne, akorát nevrím tej spotrebe.
  13. Mol 306

    Venkovní teploměr na 306

    ten termistor se dá koupi t v jakejkoliv prodejně s elektrosoučástkama a aJe to termistor 2K2.
  14. Mol 306

    Re

    Mel jsem podobnej problem u 306-tky 1,6. kolísal mi volnobh 400-2500, casto to chcíplo v zatácce, nejdnou prestal fungovat posilovac brzd i rízení. na diagnostice mi ríkaly ze je to vodný motorek volnobhu. Tem jsem vymenil a bylo to stejný. Nakonec to bylo prasklou hadickou od podtlakovýho cidla. je to celkem castá nemoc. vím o dalsích 3 autech který mely tuto vadu.
  15. Mol 306

    Venkovní teploměr na 306

    Ten teplomr je v originále v pravým zrcátku.
×
×
  • Vytvořit...