godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Scratch : No tyhlety věci jako i třeba věci na kloubya všechny lepší přípravky na imunitu jsou přece skoro vždycky přírodní ..... nebo snad ne ? John_Ice : To jo, to bych i třeba věřil, ale není to něco co by dokázalo vyčistit orchanismus jako celek od všeho možnýho (což teda nesvedou podle mně ani ty náplasti) ...... Nevím jestli to vůbec může nějak fungovat, proto by mně zajímalo co by na to, nebo na podobný svince řekl pořádnej doktor Citovat
John_Ice Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 většinou vitámínů co prodávají jsou chemici málo co je přírodní...a jestli se ti jedná o tu náplast tak to může bejt na pricipu nikotínové přece...já ti ji nebudu vyvracet,můžeš to zkusit a potom se podělit jestli jsi pocítil změnu...já tu citronovou sračku piju ráno a večer a stejně nic nepoznávám,jenom pro klid duše si říkám,že aspoň nějaké ksyndly dostávám do sebe a ze sebe a jestli to je třeba vitamíny=zdraví,že ti prodlouží život tak tomu nevěřím,protože teď se dožívají lidi věku ti,kteří makali jak kráva(myslím tím vlastně zdravě stále chodili a dělali né že seděli na prdeli),nic pořádného neměli do huby(vodu brambory mléko chleba)necivěli na TV,vitamíny nebyly a přežili válku či dokonce 2.to je trochu zocelilo,jsem zvědavej na naši generaci až začnem chípat za v 60 před nedohledným důchodem a i třeba to,že elektromobily jsou super nebo ten debilní ,,biolíh,, do aut,že bude čistý ovzduší....jo možná jo,ale co ta výroba beterii co z odpadem a tím že támhle kvůli cukru ničej pralesy v hektarech,to už nikdo neříká nic.......ale to je zas jiné téma [upravil dne 3.8.2011 od John_Ice] Citovat
Benžík Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 To je proti obezitě? Obezita je nemoc a tak musim hodně jíst a spát abych byl silnej a obezitě se ubránil. Citovat
Rotorhead Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 a co treba tohle ... http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=42 misto naplasti Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 co treba trochu pohybu, ovoce, zeleniny a bude po prdeli?? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Jezis to sou blbosti Este ji odporuc detoxikacni tablety, detoxikacnou vanicku na nohy, detoxikacny gel, detoxikacne tabletky a podobne ... Citovat
koblih69 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Chtěl jsem napsat, že nejlepší je naše moravská slivovice, ale ozzy už mě předešel... Ty náplatí fungují, ale musí se nalepit na pusu Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Žiš... To sou zase rady tedy .... Na tyhle blbosti osobně taky moc nevěřím, ale něco na tom určitě bude ..... Já to zkoušet nehodlám, ale určitě nevěřím že voda s citronem a nebo ovoce a pohyb ti dokážou pročistit organismus od nějakýho velkýho svinstva.... To už bych spíš věřil nějakejm těm antioxidantům a podobným kekelům .... Spíš mně zajímalo jestli někdo něco podobného zkoušel a jestli to pomáhá nebo ne.... Nemá cenu se tu o tom nesmyslu dlouze rozepisovat, to jsou věci co jdou mimo mně ... Citovat
Haryk Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 jak u nás kdysi říkal stařší doktor: jednou za čas se pořádně ožrat až to půjde horem i spodem,tak se tělo pročistí\" Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Dobrá rada nad zlato ..... :D:D Citovat
Miss Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 tak ver, ze voda, ovoce, zelenina, a pohyb te opravdu procisti, vlaknina funguje daleko dele, nez priblbly naplasti a prasky........ to je jako behat na rotopedu, misto toho si jit zabehat do parku...... kurna, pise scratch [upravil dne 3/8/11 od Miss Scratch] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Jo jo, vela zeleniny, ovocia, zdrava strava, ziadne vysmazane, nezdrave tucne jedla, vela vody, mineralky, citronovej stavy - nepit colu, fantu, pivo a podobne veci, nefajcit, k tomu pridaj pravidelny aktivny pohyb, vydzr s tym aspom 2 tyzdne, a neboj sa, jednak to brutalne precisti, a jednak sa budes brutalne citit Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Mně osobně by to zabilo ... Já se moc nehejbu, piju prakticky jen kafe, vykouřím čtyřicítku denně, na většinu ovoce mám alergii a zeleninu nejím .... Pak s tím nějak pracuj .... :D:D Já na tyhle preparáty vůbec nevěřím, ale kamarád ze školy se živý fotbalem a lékaři v klubu jim ordinujou pořád nějaký takový sajrajty na pročištění a podobný blafy... něco mlel o nějaký kanadský borůvce, nebo co to mělo bejt... Já sem na ten ultrejch zvědavej až to přijde, podle mně to neudělá nic, ale nevím jestli budu mít tu odvahu to vyzkoušet i na sobě .... Citovat
koblih69 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Mně osobně by to zabilo ... Já se moc nehejbu, piju prakticky jen kafe, vykouřím čtyřicítku denně, na většinu ovoce mám alergii a zeleninu nejím .... Pak s tím nějak pracuj .... :D:D Já na tyhle preparáty vůbec nevěřím, ale kamarád ze školy se živý fotbalem a lékaři v klubu jim ordinujou pořád nějaký takový sajrajty na pročištění a podobný blafy... něco mlel o nějaký kanadský borůvce, nebo co to mělo bejt... Já sem na ten ultrejch zvědavej až to přijde, podle mně to neudělá nic, ale nevím jestli budu mít tu odvahu to vyzkoušet i na sobě .... Musíš změnit životosprávu, konkrétně: problém je v tom \"vykouřit čtyřicítku\" Zkuste si to vyměnit a uvidíš tu změnu [upravil dne 3/8/11 od koblih69] Citovat
Marcel00 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 ta ctyricitka denne... robit osvetu asi nema zmysel osobne som sa podielal na niekolkych prezentaciach na onkologii, robil som fotodokumentaciu aj z operacnych sal, foto materialy a podobne, statistiky, grafy... ludia chodia ked je uz neskoro... predchadzat problemom je jednoducsie ako ich riesit. naozaj je osveta zbytocna... kazdy si sam povie: kym sa nic nedeje tak sa ma to netyka... zial... Citovat
Haryk Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 a vůbec nejlepší detox je pořádný bůček,zelenina prohnaná prasetem:D Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Podle mně ani jedna nemá zdravou barvu ... Citovat
punkac Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 hele blíží se podzim ( je blbý to psát začátkem srpna, ale stejně je venku hnusně) a nejlepší detox bylo vždy vypít 4-5 litrů burčáku. To pročistí organismus dokonale. Prubnul jsem to v Lednici a z5 do UL musel řídit Wooody Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.