Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas borci .... vcera si tak prepinam TRIP ze si pozriem aku mam na PP dlhodobu spotrebu a tam po 7200km 0,0l/km to co za haluz:myslim stalo sa to uz niekomu ? predtym mi tam normalne ukazovalo 6,0l/km

[upravil dne 26/7/2011 od Béďa]

Odesláno

Mně se to děje po 6540 km přesně :) buď vynuluje spotřebu nebo průměrnou rychlost. Možná konstruktéři nepočítali, že to 407 ujede bez závady :-D

Odesláno

No na RT3 mi to taky se stává,že po cca 6000km se mi to smázne na 0km/h a 0l/km...poprvé jsem byl nějak z toho vykolejenej,ale už to neřeším...prostě je to jak říkáš haluz

Odesláno

u mňa RT3 pri 9999km - 7,4 l a takmer to sedí aj s reálom. Zaujímavé že sa to ale samo nevynulovalo ale ukazovalo to rovnako 9999km.

Asi nerátali s tým že si to človek po tolko km nenuluje. :myslim

Odesláno

Pridám s ku tým čo majú RD4 s malým displejom, ešte predtým ako mi nahrali nový soft a tak sa aj vynulovalo počítadlo som mal dlhodobý interval okolo 7500km a spotreba vtedy 6.0l a teraz čo som to nevynuloval cca 2000 km tak 5.7l .

Odesláno

Zrovna vcera jsem se dival na spotrebu a ukazovalo to 6.9l/100km. Podival jsem se pozdeji jeste jednou a bylo tam pri asi 6500km spotreba 0 a 1km/h. Je pravdou, ze jsem mezi tim dvakrat nuloval denni pocitadlo, ale to s tim nema co delat. I kdyz u pazouta clovek nikdy nevi...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...