j.kiwi Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Zdar, včera jsem se pokoušel vyměnit žárovku, ale nejsem schopen se dostat k tomu, abych rozpojil konektor PZ světla. Vytáhnout ven to nejde, z důvodu velice krátké kabeláže a misto z kufru je tak malé, že tam nestrčím ruku - poradíte prosím někdo, jak na to ? To soudruzi francouzi nějak nedomysleli (nebo mají malinké ručičky :-) ) Díky za rady a návody [upravil dne 25/7/11 od j.kiwi] Citovat
Přema Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Dá se to ale ten zobáček co drží patice je opačně vůči ruce, musíš ho nahmatat palcem a potáhnout za kabel......jde to blbě ale jde to...... Citovat
staco Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Poviem ti ako som to spravil ja a sam sa rozhodni Tiez mi to neslo asi hodinu som bojoval a neskor som to spravil za 3 minuty Takze ja mam tiez mensie ruky ale zo strany kufra som sa tam nedostal tak som najprv uvolnil svetlo (skrutka a poistky,ktore ho drzia),vytiahol svetlo pokial to kabel dovolil ho a potom z druhej strany od blatnika nahmatal poisku ktora je na konektore a vytiahol konektor, poistku na konektore treba myslim zatlacit uz si nepametam a konektor vytiahnut mozno ta poistka pojde tazssie ale ide to:super:super Citovat
Brizan Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Taky se mi to zevnitř nepovedlo uvolnit tak sem to uděla přesně jak píše staco a podařilo se. Nejdříve vyloupnout světlo a pak se tam z boku dostaneš o trochu lépe. Citovat
j.kiwi Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 Díky všem za návody - už je hototvo [upravil dne 27/7/11 od j.kiwi] Citovat
ace11 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 jde se nějakým zbusobem se dostat do předního světlometu? jedná se mi o to,že bych chtěl vyčistit čočku pod kterou je schovaná H1. Citovat
alternativ Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Jasne, domaci bastl - v troube svetlomet zahrat, pak rozlepit housing od skla, vycvaknout sestavu reflektoru z bracketu a pak se muzes nejak pokusit. Good luck. Citovat
ace11 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 az tak slozite jo? do svetla se nejde dostat jinym zpusobem? toz na to prdim Jestli ma nekdo jeste nejake zkusenosti,tak predem diky Citovat
Přema Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Ale prd.... čočka jde po demontování světla normálně ze světla vyšroubovat přes hlavní otvor... Citovat
HonzaZ Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 A jde to i u normálního na H1? U xenonu tam je velký otvor, ale u žárovky nevím... Citovat
Přema Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Jo aha tož to je otázka.......u xenonového to jde....u H1 netuším Citovat
Brizan Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Já si tedy nemyslim že by to u H1 šlo, ten otvor je tam o hodně menší než u xenonů a i tam je to dost na fest, zejména dostat se k těm třem torxům co čočku držej. Já to dělal u xenonu a to jsem měl světlo venku z auta. Nedokážu si představit že by to někdo dělal na autě.... Citovat
Kakabus Odesláno 18. srpen 2014 Odesláno 18. srpen 2014 Ahoj, jsem čerstvým majitelem tohoto krásného vozu a jelikož zatím nemám přehled, co, kde a jak se rozebírá, tak bych potřeboval radu................... Pravé zadní světlo, které je v blatníku je po vápce celé zarosené, zjistil jsem že je lehce uvolněné a část mířící dopředu se dá trochu odchlípnout. Znamená to tedy, že tam chybí nějaká pojistka, nebo šroubek? Půjde dle vašich zkušeností světlo opravit(utěsnit), aby tam neteklo, nebo si mám pořídit náhradu? Díky (-: [Edited on 18/8/14 11:30 by Kakabus] Citovat
tomike Odesláno 18. srpen 2014 Odesláno 18. srpen 2014 V prednej casti ho len treba zatlacit, lebo pravdepodobne povyskocilo. Zadne svetlo drzi na dvoch zatlacacich kovovych cudlikoch a na jednom srubovacom. Ja ani neodpajam konektor, ale povytiahnem svetlo a uvolnim rovno plastovu paticu zo ziarovkami zo svetla a nemusim sa babrat s konektorom. Citovat
Kakabus Odesláno 18. srpen 2014 Odesláno 18. srpen 2014 Díky za radu(-: Myslíš, že voda tam je proto, že je to špatně nacvaknuté, nebo to vidíš na výměnu svítilny? Citovat
Laďa Odesláno 18. srpen 2014 Odesláno 18. srpen 2014 Tady příručku http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ a v příloze máš návod jak demontovat zadní světlo. 407-2006.pdf Citovat
Kakabus Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 Takže světlo jsem vytáhnul a zalepil lepidlem, protože mělo na kraji žraloka. Jen doufám, že to nebude reagovat tak, že plast světla od lepidla zrůžoví ((-: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.