Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Moje 406 - nehoda, co s tím???

Recommended Posts

Odesláno

Celý jsem to zase prohlídl a není to tak zlý, pravá strana je dobrá celá, a na levé je to od misky tlumiče dopředu, dál to nešlo, takže se jedná \"jen\" o levou špici a přední masku, toť vše, ostatní už jsou jen normální díly, takže na 90% to budu opravovat, pár let to snad ještě poslouží a potom si to nechám jako pracovní auto, večer dám fotky motorovýho prostoru:)

Odesláno

hladej někoho kdo to dá komplet všchno z čumáku, ono se to nezdá, ale pokud by to člověk scháněl po dílech je to ranec. Kdžy se domluvíš na ceně od předu po spáru mimo motor tak se to dá. Je tam totiž hromada kravin jako pojistkovka, air box, hadice, kryt baterky, kryt motoru, hadice trubky.... \".....a rošt máte rošt? :) \"

Odesláno

30 by za to těžko kdo dal, střízlivý odhad 15, za míň rozbitou jsem dal 20 před dvěma lety, a to jiný zájemce nebyl, navíc od té doby jsou ceny zase jinde.

Odesláno

Za 20 to rozhodně prodávat nebudu, to raději na díly.

Jinak díly seženu za babku, mám všude možně známý, takže to není problém :)

Jinak takový kraviny jako krat baterky jsou mě úplně jedno, hlavně to musí být pojízdný, ostatní si dodělám postupně časem, jinak třeba airbox a skříňka na pojistky jsou o.k.

Odesláno

309GT: Jenže dneska je pivo drahý :D:D

Ale budu si to pamatovat;):super

Benžík, neboj, budu sem dávat fotky postupně jak to půjde, ale bude to na pár měsíců:(

Budu rád když to do konce podzimu dám do cajku, uvidíme jak to půjde;)

Odesláno

Ja som zohnal komplet predok čelo komplet s chladičmi a z narazníkom a svetlami(depo- bol som chudobný študent) za 300€ kapota ma stala 100€ :)

Ak by mal nekdo krytku tých poistiek čo su pred baterkou (take kanaliky v tom plaste sú) tak by som bol rád :)

Odesláno

Přeji mnoho zdaru. Osobně bych to neopravoval. Je ale pravda, že můj fešák je ještě o 4 roky starší. Přecijen bych nacpal desetitisíce do opravy po nehode a potom dál cpal peníze do běžných oprav, kterých není po 200 tisíc málo :)

Odesláno
Vendi, právěže 2mm tam už nebyli;) spíše 1mm:mad:

Škoda pěknýho auta... předem se omlouvám za rejpání, ale - za 2 zadní gumy jsi ušetřil kolik, 3000,-Kč? Proč musí každej zjišťovat důležitost gum až tím, že si rozseká auto za X desítek tisíc? Furt tomu nerozumím :myslim

Minulej tejden mi volal známej, že by potřeboval co nejlevnější gumy na svojí A6, říkám mu: \"No to bys snad měl chtít ty nejkvalitnější ne?\" Blábolil něco o penězích a já mu mezitím našel Firestone (má tam 17\"), která ho vyjde na 2tis/kus včetně daně. Když jsem mu to řekl, tak se divil, že je to tak málo a že je teda bere... :roll

[upravil dne 1/8/11 od MichalTalbot]

Odesláno

Gumy dávám pryč při cca 5mm. Vždycky je někdo koupí, leckdy za dost nesmyslné peníze, a já si nemusím dělat hlavu s tím, jestli mi to takhle někde ujede. Šetřit na gumách je hovadina, kór když stojí pakatel jako na 406. K čemu to pak vede se holt občas vidí názorně...

Odesláno

Šaldo, je mi to líto - cítím s tebou ;) Celkem si dovedu představit ten šok :( Každopádně hlavní věc, že si z toho vyvázl zdravý! Přece jenom jde jen o plechový krám. Nemyslím si ale, že by hrály roli jen ty pneumatiky 1 mm. Pozoruji, že když je počasí jak \"vemeno z ryby\" (což je letos tak nějak často) v kombinaci s našimi \"kvalitními\" silnicemi, tak ti občas nepomohou ani supergumy, ABS, ASR, ESP ani další vychytávky :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...